Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) fórum

NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
1684. Renkababa
2011. jún. 5. 20:20
amugy megoldódott:)
1683. Renkababa (válaszként erre: 1682. - Anitram001)
2011. jún. 3. 16:05
aham,sztem az volt mert ilyen széttágitásos fémes volt.viszont elég kiszáradtam belül,és nem akar helyreállni pár órája.vkinek vmi ötlet?kivettem megnézni a gyűrűt látszólag nincs rajta fizikai sérülés,de alig birtam visszatenni a szárazság miatt.ez normális?csakmert rám nem jellemző a szárazság:)
1682. anitram001 (válaszként erre: 1681. - Renkababa)
2011. jún. 3. 13:09

Talán a kacsa??? Szerintem nem kell aggódni....

Ha a kacsáról van szó akkor az nem tudja megsérteni.

1681. Renkababa
2011. jún. 3. 09:06
sziasztok!énis pont ezt akartam kérdezni h most jövök a nődokitól,és nekem sem kellett levenni,de vmi fémes szerszámmal nézett meg.szerintetek ettől sérülhetett vajon a gyűrű?
1680. Dorothy78 (válaszként erre: 1676. - Makoskutya)
2011. máj. 31. 21:34

Sziasztok.

Nem kell kivenni előtte. Vizsgálat előtt szóltam, azt mondta a dr nő, hogy egyáltalán nem zavarja őt a vizsgálatban.

A 3 havit én ki tudtam váltani, viszont volt ahol csak rendelésre hoztak volna.

1679. Vikinca (válaszként erre: 1676. - Makoskutya)
2011. máj. 31. 17:53
Sziasztok! én régebbi hozzászólásokból olvastam, hogy nem kell levenni, nem zavarja a dokit!
1678. pocak25 (válaszként erre: 1676. - Makoskutya)
2011. máj. 31. 13:52
Ez engem is érdekelne!
1677. sysy66
2011. máj. 31. 13:02
gyerekek én szűlés ota most menstruálok eloszor de olyan erős hogy igy nem akarom és nem is tudnám felrakni talán majd az ototdik napon. igy legalább nem három hét mulva vérzek ismét hanem négy
2011. máj. 31. 11:55

Sziasztok!

Ti leszoktátok venni a gyűrűt amikor rákszűrésre mentek?Vagy nem baj ha fent van?

Még nem voltam rákszűrésen amióta használom.

1675. sysy66
2011. máj. 30. 08:38
szoval ha akarom szex idejére mindennap ki lehet venni kb egy orára?
2011. máj. 29. 18:55
Kapható már a Nuvaring a patikákban újra?
1673. viktoria1601 (válaszként erre: 1668. - Hsac)
2011. máj. 27. 13:12

szia,

nekem is másnap mar hanyingerem volt és rosszul éreztem magam... masodik nap meg még gorcsoltem is. igy kidobtam ki vetem pont két napra ra... utana meg azal volt gondom hogy ujbol meg jot. rendesen menstrualtam...

1672. kismakika
2011. máj. 27. 10:08

én 9-én raktam fel először. akkor 5 napig menstruáltam, majd 5 napig semmi, azóta folyamatosan vérzek, gyengén.

doki szerint szoknom kell, de ha a 2. gyűrűnél is ez lesz, akkor nem ajánlja. sajnos.

1671. Vikinca
2011. máj. 26. 08:18
Szerintem nem gond ha nem a tasakba rakod, csak a tisztaságra kell figyelni! de miért veszed ki? zavar? minket nem zavar észre sem vesszük!
1670. katuzzi
2011. máj. 25. 21:34

Sziasztok!

A héten helyeztem fel az első Nuvaring-et, viszont annak nem olvastam utána,hogy a tasakot amiben volt, ne dobjam ki, hiszen ha kiveszem a szex idejére, csak erre rakhatom rá.. Most mi tévő legyek? Egy papírzsebkendőre miért nem lehet rárakni kis ideig?

1669. sysy66
2011. máj. 25. 21:14
az van ráirva hogy kiadás elott hutoben azaz a gyogyszertárban hüőben utána meg 30 fok alatt. szoval ebbol nem lehet gond
1668. hsac
2011. máj. 25. 17:47

Sziasztok, nálatok milyen hamar jelentkeztek az esetleges mellékhatások? Tegnap reggel felhelyeztem az első gyűrűt és este már hányingerem volt, s hánytam is (csak nem volt mit, így a gyomorrontás kizárva). Végül kiszedtem, s azóta semmi bajom. Elképzelhető, hogy fél nap alatt jelentkezzen?

Köszi :)

1667. rosszcsillag (válaszként erre: 1664. - Lisana)
2011. máj. 25. 11:56

Azt, hogy ott van, mi sem érezzük :-)

A libidócsökkenés pedig nem olyan gáz nálam, mert amúgy is túlzottan "éhes" voltam mindig. Csak nekem furcsa :-/

1666. Vikinca (válaszként erre: 1662. - Honka)
2011. máj. 25. 11:31
Ja még annyit, hogy mindenképpen legyél türelmes, és az elején nem javaslom a gyűrűmentes időszak kihagyását, mert lehet, hogy bekavar és rosszabbul jársz a nyaraláskor!inkább told ki a 3 hetet 4-re!én nem híztam, nem fogytam, nem görcsölök, libidóm is okés-sőt:)-nem kell másra figyelni...szóval nagyon bevált!
1665. Vikinca (válaszként erre: 1662. - Honka)
2011. máj. 25. 11:28
Szia!nekem amíg nem használtam addig volt több a váladékom, de azóta szinte semmi.A fertőzésekkel is hasonló a helyzet, amióta használom a gyűrőt semmi gondom vele, csak az első 2 gyűrűnél ( a gyűrűmentes időszakban), de a gyógyszertáros megnyugtatott, hogy ez hormonális, várjam ki a következőt, mielőtt feladnám!
1664. Lisana
2011. máj. 24. 21:39

Nagyjából egyetértek az alább írtakkal, sajnos azt kell, hogy mondjam, a libidómmal is =(

A mellem viszont nekem nem nőtt, vagy legfeljebb nagyon minimálisat.

Valakinek olyasféle tapasztalat, hogy jobban görcsöl menzesz alatt, mióta NuvaRingezik?

Esetleg nődoki javaslat hasonlóra? Van esély rá, hogy megszokja a szervezetem és jobb lesz? =\

A fent leírt csupa negatívum mellett nem hanyagolható viszont, hogy amikor fenn van, sokkal kényelmesebbek "azok az alkalmak", nem kell másra koncentrálni, stb... stb...

És szerintem a többség nem is érzi, hogy ott van! Legalábbis mi egyáltalán nem ;P

1663. rosszcsillag (válaszként erre: 1662. - Honka)
2011. máj. 24. 17:46

Szia! Én akkor válaszolok is gyorsan, aztán majd biztos a többiek is.

Nekem a folyással az első hónap alatt volt gondom, aztán magától elmúlt. Azóta nincs ilyen panaszom.

Felhelyezésre én is a 3. napot javasolnám, mert annak idehjén amikor én kezdtem én az első napon tettem fel. Jól meg is szívtam, mert egész hónapban pecsételő vérzésem volt, nem volt olyan nap, hogy ne kellett volna valamit használni a vérzés miatt :-( Itt ahogy olvasgattam, olyanoknál akik nem első nap tették fel, ez nem jelentkezett.

Persze lehet olyat, h 2 gyűrű között nem tartasz szünetet, de akkor előfordulhat pecsételő vérzés a 2.gyűrű használata alatt.

A mellem nagyobb lett egy kicsit, ezenkívül semmiféle pozitív mellékhatást nem tapasztaltam. Nekem vizsont a libidóm csökkent tőle és nehezebben is jutok el oda, ahová szeretnék (szex közben) :-(

1662. Honka
2011. máj. 24. 16:09
Sziasztok! Próbáltam végig böngészni a hozzászólásokat, de olyan sok van! Így inkább kérdeznék a Nuvaring használóktól! Van már egy babám, ezt írattam fel, de még van pár hetem a kipróbálásig. Korábban semmiféle hormontartalmú fgátlót nem használtam. Azt szeretném megkérdni, hogy nem lett több a folyásotok a használatakor? Nekem amúgy is elég sok, kicsit aggódóm, hátha ettől még rosszabb lesz. Illetve hajlamos vagyok a hüvelyfertőzésekre, gombásodásra is. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Másrészt a felhelyezésre a dokim a menzesz 3. napját mondta, de látom 1 napon is fel lehet tenni. Ki mikor tette fel? Lehet olyat csinálni, hogy nem tartok szünetet 2 gyűrű között? Nyaralásunk pont a menzi idejére esne. Előre is köszi a válaszokat! Ja, és a mellettek nőtt tőle, milyen egyéb pozitív és negatív mellékhatást tapasztaltatok?
1661. rosszcsillag (válaszként erre: 1660. - Vikinca)
2011. máj. 23. 18:14
Köszönöm :-)
1660. Vikinca (válaszként erre: 1659. - Rosszcsillag)
2011. máj. 23. 17:01
Igen, kedd este vetted le akkor a következő kedd este rakd fel!
2011. máj. 23. 16:45
Nekem is lenne egy kérdésem. Múlt héten kedden vettem le a nuvaringet (tovább akartam fent hagyni egy pár nappal, hogy később jöjjön meg a mensim. Hétfőn kellett volna levennem, akkor telt le a 3 hét, de aztán kedd este vettem le.) Megjött rendesen, már múlik, vagyis alig van valami. Most akkor kedden rakjam fel az újat, ugye?
2011. máj. 23. 16:44

Sziasztok!

Viktoria: ne aggódj, nem áll vissza rögtön, végülis megblondítottad a szervezeted egy kis hormonnal. Várj még, vissza fog állni normálisra a mensesed. (habár szerintem nem tettél túl jót magadnak azzal, hogy 2 napig használtad a nuvaringet aztán levetted. Én hagytam volna a helyedben még, az elején nekem is gondom volt vele)

2011. máj. 21. 18:21
hjaaaj lenne egy kérdésem mar megint :( :S vasarnap este fell raktam a nuvaringet de kedden le vetem mivel nemjol éreztem magam... és ma meg jot :S szoval vasarnap végeztem a menzeszel ma meg meg jot megint... volt 5napom ami tiszta és most megint itt... ez normalis? :( ez utan be fog alni vissza rendesen a havim? volt mar valakinek ehez hasonlo gondja? foleg azoknak akiknek nem valt be a nuvaring :( pedig rendeszeres volt nekem most ez annyira fell boritot mindent :( félek hogy nem fog vissza be alni hogy ossze vissza lesz :(
1656. kismakika (válaszként erre: 1655. - Genia)
2011. máj. 21. 14:50
köszi, minjdárt írok neki egy mailt
1655. genia (válaszként erre: 1654. - Kismakika)
2011. máj. 21. 08:29
Azt nem tudnam megmondani,de adj magadnak megy 1 honapot ,esetleg kerdezd meg a nogyogyaszodat!!
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook