NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
Talán a kacsa??? Szerintem nem kell aggódni....
Ha a kacsáról van szó akkor az nem tudja megsérteni.
Sziasztok.
Nem kell kivenni előtte. Vizsgálat előtt szóltam, azt mondta a dr nő, hogy egyáltalán nem zavarja őt a vizsgálatban.
A 3 havit én ki tudtam váltani, viszont volt ahol csak rendelésre hoztak volna.
Sziasztok!
Ti leszoktátok venni a gyűrűt amikor rákszűrésre mentek?Vagy nem baj ha fent van?
Még nem voltam rákszűrésen amióta használom.
szia,
nekem is másnap mar hanyingerem volt és rosszul éreztem magam... masodik nap meg még gorcsoltem is. igy kidobtam ki vetem pont két napra ra... utana meg azal volt gondom hogy ujbol meg jot. rendesen menstrualtam...
én 9-én raktam fel először. akkor 5 napig menstruáltam, majd 5 napig semmi, azóta folyamatosan vérzek, gyengén.
doki szerint szoknom kell, de ha a 2. gyűrűnél is ez lesz, akkor nem ajánlja. sajnos.
Sziasztok!
A héten helyeztem fel az első Nuvaring-et, viszont annak nem olvastam utána,hogy a tasakot amiben volt, ne dobjam ki, hiszen ha kiveszem a szex idejére, csak erre rakhatom rá.. Most mi tévő legyek? Egy papírzsebkendőre miért nem lehet rárakni kis ideig?
Sziasztok, nálatok milyen hamar jelentkeztek az esetleges mellékhatások? Tegnap reggel felhelyeztem az első gyűrűt és este már hányingerem volt, s hánytam is (csak nem volt mit, így a gyomorrontás kizárva). Végül kiszedtem, s azóta semmi bajom. Elképzelhető, hogy fél nap alatt jelentkezzen?
Köszi :)
Azt, hogy ott van, mi sem érezzük :-)
A libidócsökkenés pedig nem olyan gáz nálam, mert amúgy is túlzottan "éhes" voltam mindig. Csak nekem furcsa :-/
Nagyjából egyetértek az alább írtakkal, sajnos azt kell, hogy mondjam, a libidómmal is =(
A mellem viszont nekem nem nőtt, vagy legfeljebb nagyon minimálisat.
Valakinek olyasféle tapasztalat, hogy jobban görcsöl menzesz alatt, mióta NuvaRingezik?
Esetleg nődoki javaslat hasonlóra? Van esély rá, hogy megszokja a szervezetem és jobb lesz? =\
A fent leírt csupa negatívum mellett nem hanyagolható viszont, hogy amikor fenn van, sokkal kényelmesebbek "azok az alkalmak", nem kell másra koncentrálni, stb... stb...
És szerintem a többség nem is érzi, hogy ott van! Legalábbis mi egyáltalán nem ;P
Szia! Én akkor válaszolok is gyorsan, aztán majd biztos a többiek is.
Nekem a folyással az első hónap alatt volt gondom, aztán magától elmúlt. Azóta nincs ilyen panaszom.
Felhelyezésre én is a 3. napot javasolnám, mert annak idehjén amikor én kezdtem én az első napon tettem fel. Jól meg is szívtam, mert egész hónapban pecsételő vérzésem volt, nem volt olyan nap, hogy ne kellett volna valamit használni a vérzés miatt :-( Itt ahogy olvasgattam, olyanoknál akik nem első nap tették fel, ez nem jelentkezett.
Persze lehet olyat, h 2 gyűrű között nem tartasz szünetet, de akkor előfordulhat pecsételő vérzés a 2.gyűrű használata alatt.
A mellem nagyobb lett egy kicsit, ezenkívül semmiféle pozitív mellékhatást nem tapasztaltam. Nekem vizsont a libidóm csökkent tőle és nehezebben is jutok el oda, ahová szeretnék (szex közben) :-(
Sziasztok!
Viktoria: ne aggódj, nem áll vissza rögtön, végülis megblondítottad a szervezeted egy kis hormonnal. Várj még, vissza fog állni normálisra a mensesed. (habár szerintem nem tettél túl jót magadnak azzal, hogy 2 napig használtad a nuvaringet aztán levetted. Én hagytam volna a helyedben még, az elején nekem is gondom volt vele)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?!
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?