Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Húúúú,most nézem,lemaradt egy sor és nincs értelme annak,amit írtam. :-)
Szóval a bálban rendes rántott husi volt,azt ettem meg magában,és száraz fehérbort ittam.Remélem ezzel nem szúrtam el a diétámat. A sütirészemet a férjem ette meg,de egyáltalán nem sóvárogtam az édesség után.
Hűha! Ez nagyon szép eredmény ilyen rövid idő alatt. Tegnap én is vettem egy szép blúzt, igaz hogy most is rámfér, de mennyivel szebb lesz rajtam nyárra!!! :-)
Igen, itt mindenki elszánt és optimista és ha mégsem, akkor megfertőzzük.:-)
Be kell vezetni, hogy minden egyes minusz kilót megünneplünk.:-) Gratulálok!
Jól sikerült a piskóta is. A hétvégén megsütöttem a vendégeimnek a túróssal együtt. Nagy sikerük volt, így csomagolnom is kellett belőlük.:-)
Ha elérem a 70-73 kg-ot,akkor nagyon elégedett leszek.
Mivel erős csontozatom és izomzatom,nekem a csúcsformám a 70 kg körül van.
Holnap reggel állok mérlegre,de ronyózok kicsit,mivel múlt héten nem volt változás az előző héthez képest.
Tegnap peig bálban voltunk a férjecskémmel és ott rendes zene nagyon jó volt,egész éjjel táncoltunk.Annyira jó volt kicsit lazulni :-)
5-öt végigcsináltam!!!!A 6.-at sajnos nem volt lehetőségem, pedig nagyon-nagyon jó volt!Katus Attila nyomatta, szuper zenére!
Sajnos ha én is tornáztam volna vele, akkor Rékával és Norbival nem tudtam volna fotózkodni!Mire végzett Attila, addigra Rékáék már mentek el, vagyis jó hogy így döntöttem!
Norbival még soha nem találkoztam, jó volt látni őt is!
A facebook-on fent vagyok mint Csokimorzsa Artur, ott van már néhány képem!
Szia!a legjobb helyre tevedtel...:-)))
Gratula az eddigiekhez,tetszik a motivaciod!en a regi kihizott ruciaimat probalgatom,de lehet h en is beujitok vmi szepet!
Mi a vegcelod??
Sziasztok Lányok!
Már vagy három hete rendszeresen felnézek ide a fórumra és olvaslak benneteket.
Nagyon szimpatikus,hogy mindannyian ilyen elszántak és pozitívak vagytok és gratulálok nektek a szép eredményekhez.
Én január 7-én kezdtem a diétát,teljesen Norbi módszerére hagyatkozva.
Hétköznap U1 ételeket rendelek a munkahelyemre(csak ebédet), napközben pedig csak U1 kódú ételeket eszek. A Norbi boltjában rendszeresen vásárolok,pl.kenyeret,péksütit,müzlizeletet,szörpöt...ezeket is módjával eszem.
172cm 87 kg-ról indultam,négy hét múlva 82,6kg-ot mutatott a mérleg.
Heti három alkalommal 1 órát szobabiciklizek.Kb 20 km,500kalória ég el. Lehet,hogy kicsit gyakrabban kéne mozognom,vagy nem is tuom igazából....az utolsó héten nekem sem ment le egy deka sem.
Centikben viszont meg vagyok elégedve,mert négy hét alatt derékból-7cm,csípőből -5cm ment le.Az jó ugye?
Még motívációként azt csináltam,hogy vettem egy nagyon szupi egész ruhát magamnak,ami testhezálló,nagyon szép,nőies fazon.A mérete38-as.Kiaksztottam a szekrénemre és arról fantáziálok,hogy nyáron majd milyen csinos leszek benne.
Bocsi,kicsit hosszúra sikeredtem:-)
Örülök,hogy rátok találtam !!!Nagyon Örülök!:-)))
Koszi Csajok!
De ez Norbiek erdeme!
En csak annyit teszek h megeszem a cuccukat,meg bicozok!:-)))))
Kedves Norbizos tarsaim!
En konkretan reggel majdnem elajultam a merlegen....
73,6 vagyok,ami azt jelenti h 10 deka hijan lement 10 kg!!!
De azert alltam merlegre,mert tegnap bezabaltam egy csomo gofrit,este nem volt erom bicozni es raadasul meg este 8-kor hagymas tojasrantottat ettem ket norbi kenyerrel...mondom tuti felszedtem 1 kilot!erre lement fel kilot!
Komolyan mondom dobbenet h mennyire mukodik!
Innentol kezdve barki fikazni meri a modszeret...kihuzom a gerincet!:-))))meg rimmel is:-))
Majd akkor dumaljon barki,ha csinalja 3 honapig es nem hasznal!
Teljesen jo ertelemben de KESZ VAGYOK!!!!
HIHETETLEN!
Hajra mindenkinek!!!!!!
Kitartas!bar ehhez nem nagyon kell!:-))))))))))))
Szia!
Milyen lisztett használsz a norbis helyet?
Köszönöm
Nagyon ügyes vagy! Jó olvasni hogy sikerrel jársz te is a fogyásban!
Aranyos vagy hogy bíztatsz te is!
(és azért néha pihenj is, nemám csak a munka...:)!)
Szia Sahar78, köszönöm hogy írtál. Mimndneki véleményét szívesen fogadom!
A répa, a mozarella és a száraz vörösbor is 1-es, vagyis szerintem ehetném este is. De megfogadok minden tanácsot, és nem eszem sajtot estére. A répa elveszi egy kicsit az étvágyam, azért ettem, a vörösbor meg nagyon nagyon kedvező hatással van a szervezetre, és Réka is ajánlani szokta:este 1 pohárka vörösbor!
Valóban kell egy kis pihi az izmaimnak, nem fogok ennyit edzeni.
A súlyzós edzésem szisztematikus, és jól átgondolt. A személyi edző unokatesómtól kérek tanácsokat, edzésterveket.
Köszönöm hogy írtál, és szívesen fogadok mindent!!!!!!
Szép hétvégét!!!
Andi
Ezt nem is lehet szavakba onteni...:-))
Bekerult az up1 receptesfuzetembe..:-)))