Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update programja - tapasztalatok fórum

Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)

47025. GasiIldi
2013. febr. 11. 16:40

Ti sütöttetek már norbi lisztből kenyeret? a hétvégén megpróbáltam, de olyan sz...r lett, hogy a kutyának se kell:-(

Nincs véletlenül egy használható kenyérsütőgépes receptetek?

Régen más lisztből sütöttem, de ez...:-(

47024. Karolinna (válaszként erre: 47019. - Csokimorzsa)
2013. febr. 11. 16:38

[link]

Ajánlom ezt a cikket mindenkinek, akinél stagnál a fogyás. Ártani nem árthat.:-)

47023. GasiIldi
2013. febr. 11. 16:38

köszönöm:-)

Mos jön a neheze újabb -25...de meglesz! :-)

47022. Karolinna
2013. febr. 11. 16:36
Üdv és sok-sok ledobott kilót az újaknak! :-) Menni fog, nagyon jó kis csapat van ezen a fórumon, rengeteg hasznos tippel!
47021. Karolinna (válaszként erre: 47016. - GasiIldi)
2013. febr. 11. 16:34
Közel 25kg! Ez fantasztikus! Gratulálok!
47020. Karolinna (válaszként erre: 47010. - Csorenehomororsi)
2013. febr. 11. 16:33
Köszi a C-vitaminos tippet és nagy-nagy gratula! Leröppen az utolsó 10 kiló is!:-)
47019. Csokimorzsa (válaszként erre: 47012. - Jojócska)
2013. febr. 11. 16:14
...én nem ilyen ütemben fogyok...:( ...Én kilógok a sorból...:(
47018. narcisa
2013. febr. 11. 14:56
sziasztok, csatlakozom a "kis" csapathoz :))
47017. jolanka_m (válaszként erre: 47004. - ~CiCuLi~)
2013. febr. 11. 14:48
CiCuLi! szoptatsz még? azért kérdezem, mert én nemrég hagytam abba a szoptatást, most kezd a szervezetem visszaállni...eddig, ha fejen álltam se mozdult a mérleg, pedig kenyérből már hónapok óta csak az update-set eszem... az első gyerkőcnél is csak hónapokkal a szoptatás befejezése után indult meg a fogyásom...aztán mire elkezdtem élvezni a dolgot, jött a második gyerkőc :-))) és most a kb 4 év alatt rámrakódott fölösleget kell ledolgoznom. háááát, remélem nem fog 4 évig tartani! :-)
47016. GasiIldi
2013. febr. 11. 14:44

Sziasztok!

Üdv a klubban CiCuLi! Ne keseredj el - Neked is sikerül!

Nekem is végre megindult újra:-)

az 1 kiló bőven lement, most 115,7-nél tartok a 140-ről

Orsi - szerintem én írtam a gyümölcsökről, de azt azért mert nekem inzulinrezisztenciám van és ezért a ch miatt módjával lehet csak enni. Akinek ez a baja erre figyeljen oda. Amúgy meg lehet enni:-)

A C vitamint én is nyomom reggel-este.

Víz: Egyszer a kórházban tanultam meg, hogy ha nem megy le az előírt mennyiség, akkor próbáld meg az üdítős flakonból inni - nekem bejött.

Mindenkinek gratulálok a sikerekért és a kitartásért!

47015. ~CiCuLi~ (válaszként erre: 47009. - Csorenehomororsi)
2013. febr. 11. 09:46

Köszönöm a biztatást :-)

Azért voltam elkeseredve mert régebben ha ennyit ettem volna kb 5 kg ment volna le egy héten most meg úgy érzem alig akar megmozdulni, de kitartó leszek mert ez tarthatatlan .

Tegnap vettem egy piros farmert ami kb -10 kg múlva lesz jó rám , iszonyatosan tetszik így ez a motivációm az első 10 kg ledobására :-)

Tegnap este már hasizmoztam , van egy AbRocket twisterem de nem sokat bírtam azért csak hasogat kicsit a sebem de majd napról napra többet :-)

Így , hogy mások történeteit is látom nyugodt vagyok, hogy menni fog ez nekem is :-) csak most már arra kell rávennem magam , hogy igyak mert az nagyon nehezen megy és nagyon keveset iszom egy nap :-( .... de fogok csinálni citromos vizet és elkortyolom.

Ahogy látom nagyon ügyesen halad mindenki :-)

47014. csorenehomororsi (válaszként erre: 47011. - Jojócska)
2013. febr. 11. 09:11
Ugyi vagy,csak igy tovabb!jo a modszer es sporttal kiegeszitve igazan gyorsan mennek le tenyleg a kilok!:-))
47013. csorenehomororsi (válaszként erre: 47011. - Jojócska)
2013. febr. 11. 09:10

Szia!koszi!:-))

Igen en is fel orat nyomok,de napi 2 szer!15 kmt nyomok le ez ido alatt,az napi 30!:-)))

En is mindig hetfon tartom a hivaralos nerlegelesemet,de van h hetkozben is raallok,ha motivaciora van szuksegem!;-))

47012. jojócska (válaszként erre: 47004. - ~CiCuLi~)
2013. febr. 11. 08:59

Szerintem a 2kg nagyon jó eredmény. Nekem is 5kg ment le 5 hét alatt. Itt szinte mindenki hasonló ütemben fogy,olvasgass kicsit vissza :-)

Csak így tovább,szépen lassan meglátod csak úgy olvadnak le Rólad azok a fránya kilók :D

47011. jojócska (válaszként erre: 47008. - Csorenehomororsi)
2013. febr. 11. 08:54

Veled örülök kedves Orsi:-) Nagyon ügyes vagy és nagy mozgató rugója vagy itt a kis csapatunknak is ahogy látom ;-)A C vitamint én is nyomatom rendesen,de eddig csak reggel kaptam be egy 1000mg-osat. Hallgatok Rád és ezentúl este is eszek egyet bicózás után.

Ugye Te is fél órát tekersz reggel és este?

Nálam is ma volt a mérlegelés...Múlt hétre nem ment le semmi,akkor és előtte héten is 82,6kg voltam hétfő reggel(mindig akkor mérek).

Ma viszont majd kiugrottam a bőrömből,mert 81,9kg vagyok :-))))

2013. febr. 11. 07:25

Csajok!meg egy dolog!en mielott elkezdtem az up-ot,mindent elolvastam norbitil meg mas taplaljozastudomanyi konyvet is atforgattam!

Probaltam frlkeszulni!

A lenyeg,rengeteget olvastam a C VITAMINR

L,a rengeteg jotekony hatasarol!

Nem utolso sorban az anyagcserere gyakorolt hatasrol!

Minden reggel-este edzes utan beveszek 2db 1000 mg-os lassu felszivodsu cvitamint!

Biztos h ez is hozzajarul a fogyasomhoz,felporgette az anysgcserem,mert most mar masodik honapja minden heten kivetel nelkul megvan a heti minimum 1 kg!!!!

Este edzes utan mar nem eszek,es igy nyugodtan arra hsznslhstja a szervrzetem a vitamint amire kell!

Olvastam h alvas kozben termelodik a novekedesi hormon a tstben es ennek segit a c vitamin,h ki tudja pucolni a raktarat!ez egy nagyon fontos hormonunk!ha emlekeztek kb egy eve nagy botrany is volt belole,h vilagszerte es a mi celebjeink kozul sokan is novekedesi hormont szedtek,h ugy fogyjanak!

Ez is bizonyitja a fontossagat!

Csak en inkabb a szervezetem trmeszetes mukodeset tamogatom!:-)))

Ja,es a c vitamin csokkenti at edesseg utani vagyat!

Ezt is olvastan,h az h vki epekefik az edesseg utan az vslojaban a szervezet helzese,h c-vitamin hiany vsn!csak mi mai emberek csokit meg mindenfrke szart eszunk ilyenkor magas c vutamintartalmu gyumolcs zoldseg helyett!!

Egyetek meg egy narancsot pl ilyenkor!utana biztos nem kell mar edessef!;-)))

Azt hiszem itt irta vku,h mafas cukortartalmu gyumit nem lehet enni!en utanaolvastam ennek is norbinsl!lehet enni,mert a gyumolcscukor csak akkor "art",ha kivonatkent mondjuk sutibe rakjuk!mert akkor olyan irult modon szivodik fel mint az iparilag finomitott repacukor!

De ga elemi allapotban fogyasszuk akkor nincs baj,met rengeteg gyumolcsristtal egyutt kerul a szervehetbe ami kordaba tartja!

Szovak a termeszet nem hazudtilja meg magat!!

Jol meg lett tervezve ezen a vilagon minden!mi is meg a termeszetes taplalek is!:-))

Bocsi mindenkitil a kisregenyert de fontosnak tartittsm ezt megosztani veletek!:-))))

47009. csorenehomororsi (válaszként erre: 47004. - ~CiCuLi~)
2013. febr. 11. 06:58

Szia!neked is csak azt irhatom,h a legjobb helyre csoppentel...:-))

A masik a szervezet egeszseges fogyasa heti 0,5-1 kg kozott van!te ezek szerint a maxot hoztad igy elso nekifutasra....:-))

Ne ess abba a hibaba,h a hosszu ido alatt gyujtogetett felesleget egy honap alatt akarod ledobni!ez egy folyamat...adj idot a szervezetednek!:-))

Leirom mert uj vagy!

November 1 ota csinaljuk a ferjemmel mi is az updateot!

83,5-rol indultam en is szuley utan 5 honappal!1 honapban lement 4 het alatt 2,9, a kovetkezo 4 hetben csak 0,5!!!!

A harmadik hoban viszont mar 5,5!!

Szoval nem fog mindig egyforman menni!

Legy kitarto es mindig csak egy hetre nezz elore ey tervezz,akkor menni fog!

Nekunk legalabbis bejott!en ma tartok 10,4-nel aferjem 12-nel!

Recepteket is osztunk meg egymassal es tamogatast is kap mibdenki!!:-)))

Hajraaaaaaaaa!:-)))

2013. febr. 11. 06:51

Csajoooook!megvolt a meelegeles!

73,1 vagyok!megvan a 10!!!vagyis 10,4 maaaaar!!1,4 kg lement mult hetfo ota!!!:-))))))))))

Haladok a cel fele...mar visszaszamolhatok!!

JAAAJJJJJ DE BOLDOG VAGYOK!!!JUPPPPPPPIIIIIIIII

47007. csorenehomororsi (válaszként erre: 46993. - Karolinna)
2013. febr. 11. 06:00

En benne vagyok az unneplesbe!

Ma lesz merlegelesem....szoritsatok h meglegyen az a TIZES!:-))

Gyors tekerek egyet,tus,aztan mar pattanok is a merlegre!

Megirom ha megvan!:-)))

47006. csorenehomororsi (válaszként erre: 46990. - Csokimorzsa)
2013. febr. 11. 05:54

Hello!probaltam feltenni kepet,de azt irja tul nagy!okostelom van es full Hb-s kepet csinal es nem tudom jpg-be atvarazsolni!

Max igy email cimre tudok csak kuldeni!:-))

47005. csorenehomororsi (válaszként erre: 46993. - Karolinna)
2013. febr. 11. 05:51
Orulok!:-)))
47004. ~CiCuLi~
2013. febr. 10. 22:07

Sziasztok!

Csatlakozom én is hozzátok, 5 hónapja szültem egy elég komplikált császárral , sajnos a 178 cm -magasságomhoz 99 kg mutatott a mérleg , ma 2 hete kezdtem az update módszert és mindösszesen 2 kg ment le :-( ami nagyon elkeserít mert szinte csak 1 kódú ételeket eszem és este 6 után semmit, a mozgás még kicsit bajos ( bár 5 dik emeleten lakunk ahol nincs lift és napi 2 órát sétálunk a kislányommal ) de igyekszem.... nem adom fel bár két hét alatt kicsit több fogyást vártam volna .

Remélem 2 hét múlva még vagy 3 kg lemegy . Lehet a hormonjaim még nem az igaziak.

47003. Csokimorzsa (válaszként erre: 47001. - Jojócska)
2013. febr. 10. 20:58

Nagyon aranyos vagy! Sajnos viszont van feleslegem, és nem vagyok így annyira boldog és magabiztos. Ezért fontos hogy lemenjen az a néhány kiló...

Köszönöm a dicséretet, tényleg aranyos vagy!

47002. jojócska (válaszként erre: 46998. - Register)
2013. febr. 10. 19:07
Nagyon ügyes vagy!!!!
47001. jojócska (válaszként erre: 47000. - Csokimorzsa)
2013. febr. 10. 19:07

Osztozom a többiek véleményében.

Nagyon csinos csajszi vagy és őszintén én semmi súlyfelesleget nem látok rajtad :-)

47000. Csokimorzsa (válaszként erre: 46997. - Karolinna)
2013. febr. 10. 19:00
Köszönöm!Aranyos vagy!!!
46999. Csokimorzsa (válaszként erre: 46998. - Register)
2013. febr. 10. 19:00
Nagyon ügyes vagy!!!!-6.2 kg az nagyon-nagyon nagy!!!!! Szuper vagy!!!!
46998. register
2013. febr. 10. 17:16

Sziasztok! Most sütöttem meg a túrós sütit, és nagyon finom:)! Ma mérlegeltem, ma van 4 hete, hogy elkezdtem az updatet, éééés, -6,2kg! Nagyon boldog vagyok, megvan az első 2 használhatatlan nadrágom:) (jó, az egyik a kismamafarmer, de eddig azt is rendszeresen hordtam). Innen biztos nehezebb lesz, ahogy közeledem az álomsúlyhoz. Még 8 kg!

Csokimorzsa, igazán büszke lehetsz magadra, hogy végiggyűrted az edzéseket! Nagyon ügyes vagy!! Nekem a mozgás annyira még nem megy, néha, ha a kicsik engedik, szobabicózom. majd csak eljön a tavasz, hogy kijussunk egy kicsit:)!

46997. Karolinna (válaszként erre: 46984. - Csokimorzsa)
2013. febr. 10. 16:39
Szuper a fotó, jól nézel ki! :-)
46996. Karolinna (válaszként erre: 46991. - Ducus43)
2013. febr. 10. 16:38
A túrós jól tűri a fagyasztást.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook