Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Üdvözlöm az új klubtagokat!
CiCuLi!
Nekem csak az 1-es hat. Különben beintek magamnak.
Berni!
Nagyon ügyes vagy, neked is sikerül, ami nekem.
140 kilóról indultam és még 40 deka leolvad s elérem a -25 kilót.
Edzés:
Ne erőltesd magadat, csak annyit mozogj amennyi jólesik. én az első 10 kilóig nem csináltam semmit mégis mentek lefelé a kilók. A szervezetnek is kell egy kis idő a pozitív átálláshoz.
Mindent csak fokozatosan és ezt a kilókra is mondom. Ne stresszeld a szervezetedet túl, mert ha éhezni kezd visszafele jönnek a kilók. Gondolj bele mennyi idő alatt szedted fel... tudom milyen, én már a bölcsiben is gurultam.
Tehát a heti 0,5-1 kiló a legjobb.
Bocsi nem kioktatni akartalak csak segíteni...
Hajrá életmódváltás!
Lassan itt a tavasz és vége a macikorszaknak.
Jön a zsírolvadás:-)
Szia!Jó hogy csatlakoztál! Minél többen vagyunk, annál jobban tudunk egymáson segíteni!!!!!
Eszel mindent? Vagy csak 1-es+2-eset?
Szia! Ugyanabban a cipőben járok mint te! Rólam sem megy le ez fránya dög hájam! Pedig mindent megteszek ellene, hogy ne legyen.
Bár nekem csak kb 6-8 kg-ot kell ledobnom, de azért fura fogy neked nem megy egyáltalán...:(
Az előző csajszi jót írt:a teljes szénhidrátmegvonás RAKTÁROZÁShoz vezet! Amit eszel, a szervezeted elraktároz, viszont azért nem hízol, mert a kalória alacsony.
Amúgy sokan, itt a fórumon, írták hogy van akinek 2 hónap alatt ment le 2 kg!!!!Brutális!
Aztán egyszer csak megindult!!!!
Biztosan neked is megy majd!
Én sem adom fel, az itteni csajok csakis jótanácsokkal látnak el, és nagyon bíztatnak majd téged is!!!!!!
Andi
Szia!en negyedik honapja csinalom ey tapasztalatbol mondom es sok kutato munka utan,h a teljes szenhidratmegvonas nem mukodik!
Lesokkolod a szervezeted plussz emiatt lelassul az anyagcsered!
Nincs rokonod magyarorszagon aki kipostazna neked a cuccokat?
Nem akarlak elkeseriteni,de az o tesztaja is ennyibe kerul,de mukodik!szoval a celert megeri!
Sziasztok! Uj vagyok itt a forumon es jo lenne par tippet, tanacsot kapni toletek tapasztaltabbaktol.
Tavaly osszel kezdtem "norbizni" akkor torna nelkul le is ment 8kg. Aztan jott a karacsony, 3 vissza is jott a 8-bol. Most kb 1 honapja ujra kezdtem az egeszet, es egy honap alatt egesz !!!!! 1,2kg ment le. Ketsegbe vagyok esve. Majusig szeretnek egy picit formaba jonni, de kezdem elvesziteni az osszes rememyem.
Tesztat, rizst, lisztet egyaltalan nem eszem, edesseget vegkepp, cukrot mar reg lecsereltem edesitore, minden este edzem es nem es nem akar lemenni aminek le kell mennie...
Kulfoldon elek, norbis termekeket eselyem sincs megvenni, az itteni low-carb tesztakert pedig 5-6€ - kat kernek egy 250g-s csomagolasert.
Van valamelyikotoknek hasonlo tapasztalata, hogy nem indul be a fogyas?
Napi 2-3l vizet megiszom plusz teat edesitovel, max. 2 kavet tejjel.
Osszesen olyan 15 - 20kg- tol szeretnek megszabadulni. De orulni fogok, ha egyenlore lemegy akar 5 is.
Igen igazad van....de a teljeskiorlesut mar nem tamogatja az uo1!!!!tehat mivel sutsz akkor?
A sporolasrol en szemely szerint annyit tzdok elnondani,h honap elejen berendelek az alapanyagokbol es abbol fozocskezek!az elso ket honapban konkretan elraktam minden szamlat es nem koltunk egy fillerrel sem tobbet mint elotte!soooot!kevesebbet!reggelire a peksegbe regen elment kettonknek min.2000 ft,most ket szelet kenyeret eszek es delutan 4 kor csak azert ebedelek,h egyek azert meg vmit!engem baromira laktat!
Nembeszelce a sok edessegre es ragcsara koltott penzt most mind megsporoljuk!elhihetitek h ket 8 honapos baba mellett minden fillerre szukseg van!
Ha globalisan nezi az ember abszolut kifizeetodik!:-))))
Es mondom en kiszamoltam minden fogyasztast!:-)))
Szia!en is jo otletnek tartom,meg is probaltam fotot felrakni,de nincs fenykepezom,minden kepet az okostelommal csinalok,ami full hd-s kepet keszit,es nem engedi az oldal felrakni,mert tul nagy!
Csokimorzsanak mar irtam,h max email cimre tudnek kuldeni,akit erdekel!
De ha vki tud segiteni ez ugyben,nekem ugyis jo!:-)
Azt alairom,h menni megy,de biztos lassabban!
Meg ami fontos nekem igy semmmirol nem kell lemondanom,edesseg,teszta...es akkoe eszem amikor akarom!
Nekem ez azert fekszik igy jobban,mert nincsenek megkotesek,nincs sovargas...es szerintem nekunk mas fogyisokhoz kepest ebben van az eronk,nert nem kell onmegtartoztatni,ami a legtobb kuranal az a bizonyos BANANHEJ!!!:-))))
Kedves Csokimorzsa :-)
Én azt tanácsolnám Neked,ha nem akar megindulni a fogyásod és stagnál a súlyod,hogy csinálj magadnak egy ananászos napot. Mondjuk három hetente hétfői napokon.
Ezt egy dietetikus ajánlotta nekem,aki Norbit is ismeri személyesen:-)
Egész nap 1-es kódú ételeket egyél,de mindegyik étkezéshez egyél meg egy kis ananászt.
Egy egész ananász fogyjon el egy nap.Oszd el mondjuk 4 felé. Beindítja a fogyást:-)
Olyan jó érzés lehetett belebújni abba a tunikába :-) eszméletlen jó érzés,ahogy alakulunk át:-)
Ügyes vagy nagyon!!! Hány cm magas vagy?
Csak 1-es kódú ételeket eszek,eszembe sem jutna 2-est vagy 3-ast enni. Azt majd csak akkor,ha elértük a kívánt súlyt.
Ahogy Orsi is írja.
En csak 1-est eszem,mert attol fogysz!
Norbi szerint a 2-es 3-as adott idoben torteno fogyasztasa SZINTENTARTASRA VAN,ha mar elerted a kivant sulyt!
En igy tudom!
...végül is... a szervezetnek idő kell míg visszaáll...jön a jó idő, napsütés, zöldségek-gyümölcsök...saját tapasztalatom alapján télen a legnehezebb fogyózni.
persze, szerencsére akad itt elég sok ellenpélda aki erőt adhat nekünk!!! :-)
Orommel olvasom h mindenki halad elore...vagyis inkabb lefele!udv az ujaknak!:-))
Ma kaptam egy tunikat uj munkaruhanak!:-))
2 hete adtam meg a mereteket...logott mint tehenen a gatya!:-)))
Vittem is be anyukamnak atalakitani!:-))))
Igen, szerintem is jól néz ki Csokimorzsa és érdemes lenne a mozgásformán is változtatni és persze néha pihenni. Szóval változtatni kell, vesztenivaló nincs.
A hétvégén kaptam egy blúzt ajándékba ugyanott, én is egy számmal nagyobbat próbáltam mindenből.:-)
Egyetértek! végre nem 60-as, hanem 48-50-es a felsőm, amit a C&A-ban a múlt héten vettem:-)
mosolygott rajtam az eladó, mert nagy felsőket vittem a próbafülkébe... de ez nekem csak jó mondtam neki mi a szitu és egyből nem vigyorgott, mint a vadalma :-PPP
Jó ez a cikk kalórián... ezt akartam írni Csokimorzsának, hogy változtasson az evésen 1-2 hétre.
Egyen reggelire ebédet és ebédre 2/3 mennyiségű ebédet a vacsit ne változtassa - és most no borovicska szegelyevics!:-) - amúgy meg amilyen jól néz ki megértem a szervezetét, hogy már nem akar lejjebb menni az pár deka.
Nekem most az a furfang jött be, hogy 2 hétig egész napos cukrosoknak való norbi kaját ettem- ez sokkal több, mint, amit előtte megettem, de mégis bejött.:-)