Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Azért le szerintem biztos nem szoktam. Ilyen könnyen képtelenség :D
Mondjuk a holnapi zöldséglevest már nagyon várom! :)
Háááát én megnéztem a holdnaptár.hu-t, most azt mondjátok meg, mit kell itt nézni??
amikor vékonyodik a hold, akkor kell kezdeni, vagy amikor a legvékonyabb??
Atyaég, januárban mikor javasolnátok elkezdeni, akkor abból már tudok valamihez vonatkoztatni:(
Köszönöm a válaszokat, azért megnézem inkább itt a neten, mert kicsit belekavarodtam))
Tereza, azért ne vidd tulzásba, azért egyél mostmár valamit))
ennyire átestek a ló tulsójára, hogy még a végén az evésről is leszoktok))
irigykedem ám))
Nevetni fogsz, ugye már alig vártam, hogy ehessek-ihassak valami mást. Erre még szét se vágtam egy narancsot se. Mi több, ma még csak vizet ittam. Így biztosan nem híznám vissza a ledobott pár kilót :D
Persze előveszem a narancsokat mindjárt, mert ha a fiam elalszik, akkor nem nagyon lehetne itt berregni, már pedig géppel sokkal egyszerűbb, főleg, hogy ott van a gyümölcskosár mellett beizzítva:)
...na az is egy megoldás!Persze akkor van bajban az ember ha "odafönn" behúzzák a függönyt! :D
Nekem ma a 9.nap és -6kg. Azért már én sem fogom bánni ha valami más ízzel is fogok találkozni! :DD
Esetleg este kinézel?! :D
De a netes a biztos, előre is látod pontosan, legalábbis annyira elég pontos, hogy a fogyihoz jó legyen.
Még nem vagyok túl, mert ugye 3-4 nap a visszaállás. Remélem, az is legalább ilyen jól sikerül, mert akkor van remény 6 kiló megmentésére. Elvileg fél-egy kiló visszatöltődik. Sokan kettőt mondanak tapasztalatból. Csak azt nem tudom, hogy azok is csak narancslevet ittak az első nap és zöldségleves ettek csak a második nap délután.
De majd kiderül, ha megcsinálom :D
Gratulálok Tereza!
Szerintem nálam is kb. ez lesz a helyzet (bő 6kg)!
Bár ma reggel az a furcsa helyzet állt elő, hogy a 2 napi stagnálás után kicsit ma reggel többet mutatott a mérleg:(( de azért nagyon nem keseredtem el, megyek tovább az úton!
Tereza, azért remélem még találkozunk, attól függetlenül,hogy túl vagy rajta!
Nos, nálam itt a vége. Megittam az utolsó csepp Neera lötyimet, amit mára készítettem!!!
Szerintem bő 6 kilóval zárom a kúrát, feltéve, hogy a visszaállást szabályosan megcsinálom és nem eszek látástól mikulásig. De nagyon össze fogom szedni magam, mert szeretném látni, hogy miként hat rám, úgyhogy be fogom tartani a leírást a következő négy napban is.
annyi okosságot irtok, hogy az ember tényleg azt gondolja, áá ezt semmiség megcsinálni)
A zöldséglevest mindenféleképpen beiktatnám én is, de hogy nem is vagy éhez, ezen csak ámuldozom))
Gyüjtöm a tapasztalatokat, majd csak eljön az az idő, amikor azt mondom magamnak, na akkor most kezdem!
Szia
engem érdekelne a szirup, mennyiért adnád?
Azt tervezem, hogy a 10 nap után még néhány napig leveket iszom. Gyümölcscentrifugán "leküldök" almát, sárgarépát,sütőtököt pici nyers gyömbérrel, ezt a kombinációt nagyon szeretem. Ez már rostos, így valamennyire a jóllakottság érzetét is kelti.Gondolom ezután könnyebb lenne különböző fogyókúrás napokat kipróbálni, mert amíg a gyomrunk nem tágul ki, addig könnyebb kordában tartani magunkat.
Szóval a cél a 96 kg-ról 80-ra menni nyárig! Nekem 80-nál egy dekával sem szabad többnek lenni, sőt hivatalosan még ez is több, de én elég masszív csontozatú vagyok így a 80 teljesen ideális!
Mik a világmegváltó terveid?
Én már alig várom, hogy végre elfogyjon a szirupom :DDD
Nagyon úgy néz,hogy a mérlegünk egyforma...sajnos!
egyébként nem tudom mi van velem, de hála Istennek egyáltalán nem vagyok éhes, így aztán borzasztó nagy terveim vannak....
Lehet, hogy egyforma mérlegünk van :D
Nekem is -10 deka.
Hallod, azért a 11. nap nem annyira frankó. Már nagyon, de nagyon unom. Szerintem a legegyszerűbb saláta is grasztronómiai remekműnek fog tűnni, ha végre ehetek. Sőt a zöldségleves lesz a levesek netovábbja :)
Na ugye, hogy semmi az a plusz első nap..? :))
Tegnap óta lement10(!) dkg...D, de ez nem ijeszt meg, mert lehetetlen is minden nap 1 kg-ot leadni.Tegnap előtt is reggel annyi volt mint az előtte lévő napon, aztán tegnap majdnem 1kg mínusz! De egyáltalán nem vagyok éhes, és ez a lényeg!!!
Jó reggelt! Mi a helyzet, mindenki csendben böjtöl? :)))
Akkor én most belekezdek a +1 napba.
Nem rossz. A zöldségleves leves, mint iható dolog valahol szerepel is a leírásban. Vagy a honlapon vagy a könyvben olvastam.
Nekem a szintén DM-ban kapható instant gyömbér ital jött be. Igaz, az is édes, de nagyon csípős.
Este xilites rágót szoktam rágni, amit a Neeraval együtt kaptam, mintaként.
Csatlakozom!
A tavaszi Neera kúrádhoz meg mindenképpen!