Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Nem akarom annyira lecsökkenteni, mert azzal lecsökken a bevitt kalória is. Ugye az se mindegy, hogy hány kiló vagy, mert más az energiaszükségleted alapból.
Instant gyömbért iszom, ami helyett lehetne gyömbért frissen reszelni és facsarni meg Neeraval keverni. Ez pár gramm méz-cukor és gyömbér keveréke, amit forró vízzel kell felönteni. Egy tasak összesen 10g. Valami kínai cucc a DM-ből, de máshol is van. Ha már unom a vizet és a Neerat, akkor csinálok egy másfél decis keveréket és forrón elszürcsölöm. Édeskés és elég csípős. Én szeretem. Általában feldob.
Mostmár mindegy, de legközelebb akkor is emelj a vízadagodon, mielőtt feladod! :D
Egyáltalán nem biztos, hogy a 4 liter elég, lehet, hogy pont két-három pohárral kellett volna csak több az üdvösséghez.
Most én azt csinálom, hogy letolom a fél liter himalája sót, aztán iszom másfél liter vizet, utána megy a Neera meg iszom még vagy 5-6 dl gyömbért meg esetleg valami más teából is egy fél litert. Amikor a vízből csak a sósat ittam és másfél liter helyett csak felet, akkor megtorpant az egész.
Ma reggelre majd egy kiló ment le tegnap óta, ezt a plusz víznek tudom be. Kíváncsi vagyok, holnap mi lesz.
Jó, nem is gondoltam, hogy előveszed a disznótorost rögtön az első nap :D
Egyébként a Neera könyvben van valami táblázat, ott pont 7 napos és 10 napos kúráról beszélnek.
Nekem az a tervem (most), hogy ha a következő 3 hónapban jól haladok, akkor megint neki durálom magam ennek a vacaknak, még akkor is, ha csak 2-3 kiló megy le. Később meg, ha elértem a célsúlyomat, akkor egy évben egyszer megcsinálom, közben heti egy léböjtöt tartok. A barátnőm fogyás után ezzel tartja karban a súlyát és tök jól működik neki. Vasárnap este után kedden eszik valami nyúltápot, este szintén nyers saláta, pici grillezett vmi és egy pohár bor. A többi napon meg kis túlzással, amit csak meglát megeszi. Hátha nekem is működik.
Na nehogy azt gondoljátok, hogy sokat ettem. 3 kis merőkanál sütötök levest.
A reggeli és a vacsora továbbr is meera.
Holnapra turos brokkolit csináltam.
Szóval nem duhajkodás jön.
Napi 4 litert ittam.
Rendesek vagytok nagyon, de.......feladtam. Májusban megint megcsinálom.
Szerintem ne add fel! Igyál több vizet!!!!!!!!!!!
Hátha neked is csak a kevés folyadék miatt van az egész. Egy próbát megér.
Lehet, hogy tényleg a vízivással csesztem el az utóbbi napokat. Tegnap bő egy liter vízzel többet ittam, érezhetően meglökte a mérgek távozását. Az este teljesen tiszta nyelvem reggelre lepedékes lett.
Az ekcémák meg halványulnak erősen!
Szoritok nektek:) Én feladtam, azaz ma feladom, 2,5 kg ment le 7 nap alatt.
A fealdás azt jelenti, hogy délben fogok enni egy kevés túros brokkolit és sütőtök krém levest, természetesen tejszin nélkül. Egyéként ugyanutgy 4x2 dl néra, vdsk ebéd is
Nekem wc problémáim sose voltak, inkább kétszer járok egy nap, mint egyszer se (hogy ilyen részletekbe merüljek:)).
Gyümölcsöket eszem, de a pomeló pont nem a legnagyobb kedvencem, viszont a grapefuitot szeretem. Nagy kedvenc az áfonya, de ugye azt most aranyért adják, ha lehet valahol kapni.
Nálam a hízást az okozta, hogy este-éjjel ettem (az egész napos adagot egyben), nap közben meg üdítőkkel, gyümölcslevekkel, csokiskeksszel és hasonlókkal nyomtam el az éhséget. Ja, persze semmit nem edzettem. Amikor edzem és normális ember módjára eszem, akkor szépen tartom a súlyom. Ha meg szigorítok a kaján, akkor fogyok. Úgyhogy elvileg egyszerű lenne :D
A neerám megmaradt, azért folkytatam igy (eleve nem 3-at vettem)
A teázás is nagyon jó ölet, de gyümölcsöt is iktass be, nekem nagyon bejött a pomeló délutánra, délelőttre meg a körte. (ezek változatlanul többször elküldenek wc-re egy nap)
A salátákat (nyers) én is nagyon szeretem
Nem tartom valószínűnek, hogy veszek még egy üveg Neerat. Valószínűleg azt fogom csinálni, hogy a hónap hátralévő részében délelőtt teázom, aztán eszem valami könnyűt és után megint csak tea vagy kevés salátaféle.
Annak a 7-nek én is örülnék, ok vegyünk le belőle kettőt, ami nekem a nulladik napon lement (ugye azt nem várhatom a Neeratól, hogy még egyszer kimossa, ami pont előtte kiment). Ha lemenne az a 4-5 kiló a kúra alatt, pont jó lenne. Aztán majd én küzdök tovább a többivel (nem mintha lenne más választásom:)).
Biztos. Nekem a nyáron 10 nap alatt 7 kiló ment le.
Utánna viszont még 2 hétig neeráztam, de már ebédeltem és mé 2 kiló lement
De az, hogy nem fogytál eddig annyit, az lehet, hogy azért van, mert egyrészt nem etted magad annyira tele, illetve egy ideje jobban odafigyelsz a kajákra. Így aztán kevesebb méreganyag rakódott le.
Végülis ez egy böjt, ami nem fogyásra van kitalálva, hanem a szervezet terhelésének csökkentésére, hogy közben tudjon méregteleníteni.
Azért remélem, hogy 1-2 kilócska még kitisztul a következő 4-6 nap alatt. Az esély megvan rá. Ma több vizet iszom, azt egy kicsit hanyagoltam, a Neerat mindig megittam, de mellette a reggeli sós vízen kívül alig fél liter vizet ittam, meg egy másik fél liter gyömbért. Elvileg ez így jó, de lehet, hogy nem elég a víz a "mosáshoz". Ki tudja, majd kipróbálom.
Enni nem ettem.
Csak gratulálni tudok:)
Én egyre nehezebben tolerálom, bogy nem rágok.
Akkor jó:)
Azt hittem, hogy csak én vagyok rosszul összerakva és nem jól tűröm a monotóniát.
Részvétem:(
Én nem főzök, azt eszik ami a múlt hétről a fagyasztóból kikerül.
Már előre főztem
Megjöttem...álmos vagyok, fáradt és nyügös:S
Most megyek és főzök vacsorát a családnak...majd belefolyik a nyálam:D