Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Próbálom emelni a nyers saláták, párolt zöldségek mennyiségét és lecsökkenteni a szénhidrátot. Nem olyan egyszerű, mint leírni:)
Visszaállás közben 1 kilót ettem vissza, pedig tegnap már nagyon soknak tűnt a kaja, persze kúra miatt. Meg azért továbbra is iszom sok vizet. Régebben volt úgy, hogy napokig nem ittam sima vizet, csak teát. Most se ez tetszik a legjobban, csak még tart a lelkesedés :D
Szerintem fogok léböjt napot is tartani hetente.
Szerintem fél hatkor kellene kajálnod, este tízkor meg nem.
Este már csak protein turmixot igyál, ha nagyon akarsz valamin nyammogni!
Persze, én könnyen dumálok :DDD
Az almát akkor úúúútáltam meg, amikor azt mondták: "napi egy alma az orvost távol tartja...":((((
Kötelezően nem megy!!! Semmi sem!
A gyümölcsnapos miatt utáltam meg a gyümölcsöt.
Napközben én is eszem (mostmár)gyümölcsöt, tizóraira és uzsonnára, ha épp úgy adódik, de egész napra nem ment a 30 nap körültől.
A 90 naposra gondoltál? Mert ott csak délelőtt kell gyümölcsöt enni(na meg a gyömölcsnapon :)!), az nekem nem gond mert én kb 15 éve általában nem is eszem mást délelőtt. Sajnos én a vacsorák miatt híztam meg mert késő este eszem és ez nagy baj , de sajnos ez egy életforma,mert 10 után érek haza.
Vagy a gyümölcs zöldségevő diétát csináltad és így lett eleged a gyümölcsből?
Én probáltam 3 éve, 30 nap után nem tudtam ránézni a gyümölcsre, de olyannyira nem, hogy 2 évig nem ettem gyümölcsöt, Ez sajna nem vicc, pedig előtte "tonna" szára ettem, Télen a heti 7-8 kiló narancs simán lecsuszott, de azt pl még mindig nem eszem meg. Tavaj nyáron kezdtem visszaszokni a gyümölcsre.
Pedig a környezetemben "csodákat" lkáttam a 901 napossal.
Van egy ismerősöm, Ő 4 éve fogyott vele 18 kg, azóta is tartja,(pedig ülőmunkát végez, és nem sportol) úgy, hogy heti 4 nap azt eszi, 3 nap pedig amit megkiván. Hétfőn gyümölcsnappal kezd, viznapot egy hónapban egyszer tart, de azt akkor pénteken
Kösz:)
, de dajna nem irt naplót:(
Van egy jó fórum (legalább is az eleje az)
Fórum - Zöld diéta! KI tart velem?
A sok nyers nekem is tervben van, kérdés, hogy mennyire sikerül.
8.5 kiló nagyon jó eredmény 2 hónap alatt.
Hogy mennyire jó a nyers zöldség, egy kis inspirációként említem, itt a hoxá van egy csajszi, aki 6 hónap alatt 45 kilót fogyott. Az ő étrendre rengeteg nyers zöldséget tartalmazott.
Azért a 7 kiló nagyon jó. Nekem olyan 6.2 körül volt a végén a 12 nap után. Kíváncsi vagyok, hogy egy hét múlva mennyi lesz. Szeretnék azért legalább ötöt megmenteni belőle.
Mik a terveid a további étrendet illetően?
Ma már narancslé iszogatás van, meg körtelé a változatosság miatt.
Az eredmény kereken -7 kg !!!Ez nem rossz, viszont ezután kell nagyon észnél lenni!
Minden kinek jó hétvégét!