Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
1866. Eugen (válaszként erre: 1865. - 7130b15964)
2010. jan. 11. 20:27

Majd meglátod! Egyébként is mi az,hogy enni? Már lassan nem is emlékszünk rá...D !

Ja ! Elfelejtettem megosztani veletek egy "trükköt", ami nekem nagyon bevált!

Nekem ugyan semmi bajom a neera ízével, sőt ízlik is, de azért egész nap ez az édes lötty kicsit sok.Erre jött az az ötletem, hogy a DM-ben veszek bio zöldségleveskockát, és minden nap főzök belőle (2 kockából) 1 liter levest, leszűröm teszek bele cayenne borsot, mert az amúgy is mehet, meg szeretem a csípős ízt, és napközben többször jó melegen elkortyolgatom. Olyan illúzió keltő, mert az ember vágyik valami sós ízre.

1865. 7130b15964 (válaszként erre: 1862. - Eugen)
2010. jan. 11. 16:08

Persze, kibicnek semmi se drága :DD

De remélem, hogy igazad van és a plusz két nap már semmiség lesz!

1864. 7130b15964 (válaszként erre: 1860. - 4b6a2525df)
2010. jan. 11. 16:03

Elhiszem, hogy neked még nagyobb csata. Onnan gondolom, mert én 39 évesen sokkal többet küzdöm az egésszel, mint anno egyszer, amikor 23 évesen úgy gondoltam, hogy nekem fogynom kell 16 kilót. Megjegyzem a felét is bőven elég lett volna, most így utólag nézve a dolgokat.

Viszont, amit mondassz, csak megerősít abban, hogy nem szabad ellazsálnom, ha most sikerült lendületbe jönni, ki kell használnom, mert később még ennél is sokkal nehezebb lenne. Úgyhogy bőven elég lesz majd arra figyelnem, hogy viszonylag tartsam a súlyom 70 alatt, ha már sikerül egyszer elérnem.

1863. zitabeata
2010. jan. 11. 15:13
Sziasztok, eladó 2 doboz felbontatlan Neera szirup! Akit érdekel, írjon!
1862. Eugen
2010. jan. 11. 15:07

Hölgyeim! Köszönöm a biztatást és a "befogadást".

CSORIEVA,gratulálok a szép teljesítményhez,és a fogyóholddal kapcsolatban biztos fontos, mert növekvő holdnál csak kínlódik a szervezet.

TEREZA, szerintem a tízre már gyerekjáték ráhúzni kettőt! )

CULLINAN,köszönöm!Egyébként ezekről a dolgokról is csak őszintén lehet beszélni, mert magunkat úgysem

csaphatjuk be. A 7500 ft elég durva ár, ahol én vettem ott ha hármat vesz az ember akkor 17 ezer pár száz forint, nem tudom ide ki lehet írni a címet, vagy az már reklám? Egyébként a hajnali 3 óra szerencsére már nem a nassolás ideje :), csak valami miatt ilyen iszonyú korán kellett kelnem és volt bőven időm írni.

Viszont tegnap este óta valami nem stimmel, mert a gyomorszájamnál néha olyan nyomásszerűt érzek mint amikor nem emészt rendesen, node most mit?..)

1861. cullinan (válaszként erre: 1854. - Eugen)
2010. jan. 11. 10:24

Nagyon élveztem a soraid, jó volt egy férfi szájából hallani a tapasztalatokat, és ezek biztos öszinte szavak, semmi szépités)

És ezek adnak az embernek erőt, hogy belevágjon, napok óta tervezem, már ma akartam kezdeni, de mikor mondták, hogy 7500 ft fél liter Neera, akkor visszakoztam kicsit, 20000 ft-ot fizessek 10 napra, hogy semmit nem eszem?:)Ö

Hülye felfogás tudom, és mindenféleképp belevágok, annak a 6 kg le kell menni, és persze a közérzet miatt is, talán kora tavasszal))

Na, azért látom hajnal 3-kor irodott a leveled, csak nem megint a kekszet tömted befelé??:)))

1860. 4b6a2525df (válaszként erre: 1859. - 7130b15964)
2010. jan. 11. 09:25

Jól megy:)

Reffel megiszim egy kis mézes fehéjas melegvizet, utánna én algaport reggelizem, majd olyan 9 felé egy kis neera. Tegnap párolt hús és vegyes saláta volt az ebéd egy kis balzsmecettel (előtte l dl viz fél dl almaecet). A délután nyűgösebb volt, úgy 4 óra felé ennem kellett pomelót, majd neera,

este szintén a mézes fehéjas viz és az esti algapor.

Most nem tudom mi van, de a súlyom bebetonozta magát.

Ámbár az én szervezetem már nem úgy műkszik:) mint a tieteké.

1859. 7130b15964 (válaszként erre: 1855. - 4b6a2525df)
2010. jan. 11. 09:13
Neked, hogy megy a laza verzió? Haladsz vele? Meddig folytatod?
1858. 7130b15964 (válaszként erre: 1856. - Ragyogás)
2010. jan. 11. 09:01
Szuper! Remélem, a férjednek is visszahúzódik az ekcémája a kezén. A tenyeremen nagy a változás. Nem mondanám, hogy meggyógyult, mert tapintásra még nem tökéletes (nem teljesen ugyanolyan, mint máshol), de nem viszket és nem látszik és ami a legfotosabb, sehol nem sérült a bőröm (engem ez zavart a legjobban, mert ugye bármi könnyen átjuthat egy sérült bőrön).
1857. 7130b15964 (válaszként erre: 1854. - Eugen)
2010. jan. 11. 08:59

Szerintem nem csak a fogyó Hold, hanem az első kúra "elbukása" is segített most neked. Úgyhogy nem volt az hiába.

Nekem a mai a tizedik napom. Holnap reggel döntöm el, de most úgy gondolom, hogy még ráhúzok kettőt, mielőtt a narancsokat kezdeném facsarni :))

Ki, hogyan tervezi a vissza utat? Követitek szigorúan a leírást vagy valami egyedi ötlet alapján?

1856. Ragyogás
2010. jan. 11. 07:30
8.nap..már alig ittam tegnap 1 liternyi a lötyiből.Inkább vizet.A súlyom ugyan az mint tegnap reggel.Mától a férjem is kipróbálja 1 hétre..Muszály neki jó példát mutatni:)Nah elmegyek edzeni, hátha megindulnak a kilók..
1855. 4b6a2525df (válaszként erre: 1854. - Eugen)
2010. jan. 11. 06:35

Nehogy már ne irj többet:) Szívből gratulálok és fremélem május junius körül újra megismétled:) Én is meg fogom ismételni.

Abban nagyon is igazad van, hogy fontos a fiogyó hold kezdetén kezdeni:)

Én várlak vissza:)

Az a tapasztalatom, hogy ennyi idő alatt nem kusznak vissza kilók

1854. Eugen
2010. jan. 11. 03:32

Kedves Hölgyek!

Remélem nem veszik(veszítek) rossznéven, ha egy férfiú is megosztja saját tapasztalatait a Neera kúrával kapcsolatban.

Eddig nem mertem szólni, de most hétfőn a 7. napomat kezdem ami számomra is hihetelen, mert tavaly már nekifutottam, de az iszonyú nehéz volt.Az első 3 napom pontosan ugyanúgy zajlott.Reggel elkezdtem hősiesen, majd az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy marcangolja az éhség a gyomromat, gondoltam: egy korpovit keksz majd megnyugtatja.Aztán még egy , meg még egy, aztán az egész csomag bement, majd 2 narancs, egy szelet vajaskenyér, kis idő elteltével egy tábla keserű csokoládé!!!Ezután teljes megalázottsággal beájultam az ágyba.

A következő 2 nap éjszakája is hasonló módon telt, csak a menü módosult valamelyest, de keksz volt benne, és némi édesség pl. fagylalt,…mondom mindez az éjszaka közepén!!! Majd a 4.napon megtört a jég! Nagy szenvedés árán túl voltam az első „igazi” napon, majd 2 nap múlva úgy éreztem, nem vagyok éhes!!! Sőt a befejezéskor (-6,5 kg) azt hittem akármeddig tudnám folytatni, helyette elkezdtem enni és persze alattomosan visszaszedni az összes plussz kilót, sőt kettővel többet egy év alatt. Na ez verte ki a biztosítékot és január elején, újra belendültem. Most döbbenten tapasztaltam, hogy szinte semmi gondom nem volt, az első perctől mindent betartottam, és megy minden magától! Eredménye eddig : 4,2 kg, és REMEK KÖZÉRZET !

Szinte magam sem hiszem, hogy 4-5 alkalommal korgott a gyomrom, és néhány korty Neera elcsendesítette a belső zenekart!

Talán most jó időpontot választottam (fogyó hold), mert az előzőnél nem figyeltem erre és lehet, hogy ez okozta a nehézségeket!

Elnézést a hosszú levélért, ígérem többet nem teszem! Mindenkinek további kitartást és ragyogó egészséget kívánok!!!

1853. 7130b15964 (válaszként erre: 1852. - Cullinan)
2010. jan. 10. 15:02
Elhiszem, hogy megírtad a választ, de ide sajna nem jött át :((
1852. cullinan (válaszként erre: 1849. - 7130b15964)
2010. jan. 10. 14:45

megtaláltam, annyira nem vagyok szöke))

válaszoltam is)

1851. cullinan (válaszként erre: 1849. - 7130b15964)
2010. jan. 10. 14:31

hogy kell megnézni a privit??:)

még ismerkedem ám az oldallal,és sokszor alig találok vissza ide a fórumra))

1850. cullinan (válaszként erre: 1847. - Ragyogás)
2010. jan. 10. 14:29

Köszönöm, hogy irtál, csak ámulva olvasoma soraid,és megint egy kis erőt kaptam, hogy belevágjak))

hihetetlen elképzelni számomra, hogy kibirom kaja nélkül 10napig, de annyira szeretnék büszke lenni magamra))

sok sikert neked is)

1849. 7130b15964 (válaszként erre: 1845. - Cullinan)
2010. jan. 10. 14:01

És lehet, hogy a szomszédban laksz :D

Most néztem az adatlapodat, küldök privit :)

1848. 7130b15964 (válaszként erre: 1846. - Cullinan)
2010. jan. 10. 14:00

A sós víz után nem olyan megerőltető vizet inni :D

Egyébként én szinte sosem iszom tisztán vizet, ami teljesen helytelen. A kúra után próbálom majd tartani a legalább egy liter tiszta vizet plusz teák. Mondjuk, ha edzem, akkor nem esik nehezemre utána vizet inni, de egyébként az ízesített dolgokat szeretem.

1847. Ragyogás (válaszként erre: 1846. - Cullinan)
2010. jan. 10. 13:48
Szia:)Nekem ez az 5. 10naposom és állíthatom nyugodtan vágj bele!Ma vagyok a 7.napon...a család pont ezekben a percekben fogyassza a disznótoros ebédet, amit én főztem.Én 35éves vagyok és a kúra első napján 82,8 voltam és ma mértem magam 77,3kg vagyok.Én nem ihatok hashajtó teát mert volt egy csúnya bélbajom és összeomlik töle a bélflóra háztartásom.Reggel 1dl meleg vízbe teszek egy teáskanál keserűsót, és ez nyugisan elküld wc-re. Nem minden reggel iszom hashajtót.Mondom 4x végig csináltam már és most 14napot csinálok, és mindíg minden nagyszerűen működött!A 2liter neerát már nem tudom mind meginni, unom az ízét már 7.napra.Variálhatod majd ahogy érzed az ízét. Én inkább savanyúbban szeretem és ezért 1dl neera/nap csináltam az összes kúrámat.így kevesebb szirup is elég..A Neera mellett mentes vizet iszom, max facsarok bele citromot.Semmi mást nem fogysztok..kinek mi..és hogyan könnyebb.. nekem csak így ment ha radikálisan minden mást kizártam az életemből ezekre a napokra.Meglátod az akarat erődet is edzed ezzel, amitől nagyon büszke leszel ám magadra és minden másban is megmutatkozik majd:)Sok sikert 5-6 kg fogyáshoz ez tuti kúra,bár ebből kb 2kg vissza jön az első héten, mivel az ételek emésztéséhez folyadékot tart vissza a szervezet.De ha utána okosabban eszel..már pikkpakk lemegy az a pár kg. A neera.hu oldalon nagyon hasznos információkat találsz!Sok sikert!
1846. cullinan (válaszként erre: 1844. - 7130b15964)
2010. jan. 10. 13:01

ja,és még az a kérdésem, hogy tudsz másfél liter vizet meginni reggel a sós viz után???

istenem, én annyira nem szeretek vizet inni, hogy fogom lelerőltetni???

1845. cullinan (válaszként erre: 1844. - 7130b15964)
2010. jan. 10. 13:00

Köszönöm, már világos, mostmárcsakaz akaratermön mulik hogy belevágjak!

Megkérdezhetem,hogy hány éves vagy, és hány kg-al lettél kevesebb a 9 nap alatt?

én 48 vagyok, és 70 kg a sulyom(

1844. 7130b15964 (válaszként erre: 1843. - Cullinan)
2010. jan. 10. 12:33

A Neera összetételét megtalálod a neera.hu-n, meg egy csomó informácitót.

A szirup összetétele biztosítja a kúra alatt a szükséges ásványianyagokat. A hashajtó teára este azért van szükség, mert a feloldódott méreganyagot segíti minél gyorsabban távozni. A reggeli sósvízzel gyakorlatilag átmosod a "rendszert" :)

Nálam kb. ez úgy alakul, hogy reggel megiszom egy fél liter langyos vizet, amibe egy kiskanál sót teszek, erre iszom másfél liter vizet. Ez egy fél óra-óra alatt szinte teljesen kiürül, ezért addig jobb nem elindulni sehová. Közben elkészítem a szirupból a 2 literes napi adagot (másfél deci szirup, másfél deci frissen facsart citrom, plusz pár késhegynyi cayenne paprikapor felöntve hidegvízzel). Ez kívül még iszom párszor gyógyteát. A narancs arra jó, hogy ha nagyon szeretnél más ízt, akkor facsarj egy keveset belőle. A napot a hashajtótea zárja.

Nem vagyok gyenge, edzettem is közben.

1843. cullinan (válaszként erre: 1841. - 7130b15964)
2010. jan. 10. 12:07

atya ég, most olvasom , hogy a 9.napnál tartasz))

ez igen, kérlek irj bővebben erről, hogy birod, és hogy megy egy napod, mikor miből mennyit???

Milyen a közérzeted,

a hashajtástól nem ürül ki minden vitamin is a szervezetedből?

nem érzed magad ingerültnek, gyengének?

1842. cullinan (válaszként erre: 1841. - 7130b15964)
2010. jan. 10. 11:53
Köszi, nagyon rendes vagy, hogy ilyen hamar válaszoltál, mostmár csak az a kérdésem, ha ezek a hozzávalók megvannak, miből mennyit és milyen összetételben igyak???
1841. 7130b15964 (válaszként erre: 1840. - Cullinan)
2010. jan. 10. 11:48

Nos, amit venned kell:

- 4-5 kiló citrom, pár narancs

- hegyi kristálysó vagy nem jódozott tengeri só vagy keserű só

- szennalevél tea (vagy bármilyen hashajtó tea)

- és ha nagyon akarsz, akkor vagy két karton szénsavmentes ásványvíz

Ezen kívül csak a Neera nevezetű szirup, de abból 3 flakonnal. Ez elég egy 10 napos kúrához.

Enni nem lehet, úgyhogy a kajákat felejtsd el két hétre. Mert zöldséglevest látsz először, azt is a visszavezető második napján.

Csak inni lehet, de azt sokat. Az elején mindent meg akarsz enni, de ez a késztetéss 2-3 nap után elmúlik, de legalábbis erősen legyendül.

Sok sikert!

(9. napot csinálom.)

1840. cullinan
2010. jan. 10. 11:42

Lányok!

Hetek óta olvasgatom itt a fórumokat, a méregtelenités, fogyás témában, egyre jobban elszánt vagyok, hogy 5-6 kg-tólmeg kell szabadulni, és talán a közérzetemnek is jót tenne egy méregtelenités.

még sosem csináltam, persze tartok kicsit ettől, hogy 10 napig csak igyak, de talán igy rávennémmagam, mert sajnos elég kevés folyadékot iszom, igy persze az emésztésem is elég lassu.

Nyaranta sokat mozgok, de most leültem a télen, lelki problémáim is vannak, ezért felszaladtak a kilók.

De elhatároztam, nem sajnáltatom magam, teszek valamit magamért, a jobb közérzetemért.

Olvasom itt a hozzászlásokat, de már annyira belekeveredtem, ki mit iszik, és hogyan????

ez a juharszirupos diéta, amiről itt beszéltek??

Mellette esztek, vagy csak ivás van 10 napig?

Holnap szeretném elkezdeni, akkormég délután elmennék bevásárolni, kérlek benneteket irjátok meg a napi menüt))

1839. 7130b15964 (válaszként erre: 1838. - Ragyogás)
2010. jan. 10. 08:51

Szerintem is tök jó. Nekem a tegnapihoz képest -10 deka :D

De ezen már nem is csodálkozom, amikor sima tempóban fogyok, akkor is sokáig elidőzőm egy súlynál, aztán lemegy valamennyi, toporgás megint és így tovább. A Neera alatt is azt látom visszanézve a mérlegelőt, hogy 2-3 napig szinte áll a súlyom, aztán hirtelen lemegy 80 deka- 1 kiló. Kivétel az első két napot, ami meg azért volt meglepetés, mert előtte este ugye eleve kiszaladt 2 kiló, ami után azt gondoltam, hogy az első napon nem igen fog lemenni semmi.

Így 8 nap után nagyjából 6 kilónál járok. Szerintem nem hagyom abba holnap, csak szerdán (bár már nagyon unom).

1838. Ragyogás
2010. jan. 10. 08:34
7.nap. 4,8kg..ez nem rossz eredmény..ettem álmomban:)))nah a mai nappal meg lesz a fele, és onnét már vissza felé számolok!
1837. 7130b15964 (válaszként erre: 1836. - 4b6a2525df)
2010. jan. 9. 20:12

Akkor lehet, hogy megint kezdhetjük újra:)

Szerintem nem hagyom abba hétfőn, csak kihúzom már valahogy szerdáig. Akkor pont hétvégén kezdhetek szinte normálisan kajálni.

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook