Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Elérkezett a letöltött 5. nap után a 6. nap reggele:)
Hogy birjátok?
Láttam olyan beszámolót, aki eszegetett hol egy kicsi gyömölcsöt, hol egy-két falat valamit. Igazából nem tisztítókúrának, hanem fogyókúrának csinálta. Viszont szerintem, ha mellé eszeget az ember akármilyen kicsit, pont azt éri el vele, hogy állandóan éhes marad. De ez csak az én véleményem. Viszont attól fogy, mert nyilván, ha csak iszik és néha csipeget, az még mindig sokkal kevesebb kalória, mintha két hétig a megszokott adagjait enné.
Voltam lent edzeni, 626kcal. Most viszont végig kínlódtam, de szerintem azért, mert nem hagytam ki egy napot. Nem tudom, hogy holnap megyek-e.
Itt szerencsére végre elállt. Ennyi köszönjük elég is a hóból mára.
Szerintem, azoknál akik kicsit csalnak a kúra során megmarad az éhségérzet végig és aztán könnyen átlendülnek nagy evésbe, amikor már "lehet".
Te beszéltél vele, azt írtam :D
10 helyett lehet 12 napot csinálok, de majd meglátom. A visszaállást is szeretném szabályosan csinálni, mert olvastam, hogy sokan jól elrontják 10 nap nem evés után 4 nap mindent bele kajálással.
én is beszéltem egy csajjal ez is 20kg fogyott a 30nap alatt:)nem győri véletlenül?
Én annak is örülök ha a 14 napot végig csinálom:P
Igen én is azt gondolom, hogy jobb leégetni a zsírt mint súlyvesztéssel fogyni, ami nem bizti hogy a hájamból van:S
Nem iszom addíg amíg van minden nap rendes székletem.Ált. az 5-6.naptól áll le és akkor kell innom keserűsót.Sajna én teákat nem ihatok egy bélbetegségem miatt(pláne nem szennát) de a keserűsó meghozza nefélj:)Ha egy reggel iszom, 3 napig megyek tőle..szerencsémre nem "nagy"dolog nekem a "nagy" dolog:)
Nehéz ügy, mert mindenkinél más okozza ezeket, meg máshogy is reagálsz a kúrákra. Majd beszámolok a végén, hogy mire jutottam ezzel.
Te este nem szoktad meginni az ajánlott hashajtóteát?
Én a könyv szerint csinálom, este szenna tea, reggel sósvíz.
Az a 2.5 kiló baromi jó, de ez tényleg egyéni. Akivel beszéltél 30 napig csinálta és 20 kilót fogyott, szerintem nekem ahhoz majd két hónap böjt kellene. De nem is célom így ennyit fogyni (gyanítom, hogy több izomot veszítenék, mint tetszene), majd folytatom a fogyást salátákkal és edzéssel.
Ja, és persze, hogy muszáj volt megmérni magam, honnan is tudnám, hogy mennyi a napi átlagom :D
Szóval két kiló ment le pontosan, az első nap reggele óta. Ami nem rossz, mivel engem előtte a gyomorrontás jól kipucolt.
Nekünk ez a ötödik. Nekem egyébként az első három eléggé az evés körül forgott, de kibírtam nélküle. Tegnap már nem volt rossz. Valószínűleg a mai se lesz az, legalábbis remélem.
Ahogy elnézem hasonlóan a száz évvel ezelőtti böjtömhöz, most is átlag napi fél kiló megyeget le rólam. Akkor mondjuk 20 kilóval kevesebb voltam, meg majdnem annyival fiatalabb is. De valószínűleg ez nem kilók és kor függvénye, hanem a szervezetnek van egy ritmusa, ami nem változik alapjaiban.
A tenyerem mintha jobb lenne. Igazán nagy eredménynek könyvelném el, ha két hét után meggyógyulna. Lassan egy éve szórakozom vele. Állítólag ekcéma egy fajtája. A Neera beszámolók között találtam egy csabai férfi beszámolóját, aki hasonló panasszal kezdte a kúrát, neki elmúlt. Hátha, nekem is ilyen szerencsém lesz.
Nekem az meg se kottyan!
De lehet, hogy már elnapolom. Elég egy napja egyfajta méregtelenítés a kúra mellé :D
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy holnap reggel hány kilót mutat a mérleg, úgyhogy nem fogok a hatodik napra várni. Legalábbis most nagyon valószínűtlen, hogy kibírnám.
Na, én sok mindenre vevő vagyok, de az olajos öblögetésre nem! :D
Egyszer próbáltam, annyi elég is volt belőle. Mondjuk én olivával próbáltam, de köszi inkább ezt kihagyom.:))
Ma mintha elmúlt volna a szénhidrát éhségem, lehet, hogy nem teljesen, de nem gyötört úgy egész nap, mint korábban. Most a vajas pirítósból, ha kellene szívesen ennék, de az se kínoz. Úgyhogy egyre jobb.
És ma edzettem is, 615 kcal leküldtem a futópadon. Tudtam volna többet is, de ijesztően nem voltam fáradt és úgy gondoltam inkább abbahagyom, nehogy a végén túlhajtsam magam. De tényleg furi volt, hogy a végén még futottam is (egy óra hegymenet után), amit nem nagyon szoktam és még bírtam volna. Tényleg szinte megijedtem :D
Azért csináltam, mert állítólag a bőrön keresztül távozó mérgeket a sportolást méginkább elősegíti, meg a sófürdő. Azt lehet ma este kipróbálom, vettem himalája fürdősót hozzá.
Hahó sortárs:) Mi újság?
Én a tegnap délutánt alig akartam tulélni, mivel ehetnékem volt:(
Nem éhes voltam, hanem rághatnékom volt.
Ja azt még elfelejtetem irni, hogy én reggel ébredés után rögtön olajjal kiöblögetem a számat. Sima étolajból veszek be egy kicsit és 10 (bár 15-ig kellene) percig zubogtatom a számba. Fantasztikusan leoldja a nyelvre és a fogakra az ékszaka folyamán lerakódott méreganyagokat. Utánna jöhet a fogmosás. Igaz én állndóan csinálom, nemcsak most a méregtelenítés alatt, de ha gondolod, akkor a neera alatt csináld Te is
Böjtöltem egyszer, de az vagy 15 éve volt. Arra emlékszem, hogy egy idő után a hatfogásos ebédnél is asszisztálhattam, mert meg se kottyant. Egyáltalán nem foglalkoztatott az evés.
Most ezt hazugság lenne állítani, de kibírtam eddig, hogy nem álltam neki enni. Lassan zárom a harmadik napot, talán holnapra vagy utána elmúlik.
Tiszta vicc, de annyi édeskés löttyöt iszom egész nap, hogy a reggeli sós víz nem is olyan rossz mellette :D
Igen mindkettő!(jaaaj a fiam itt eszik mellettem...illatok..:)
Fogyókúra kezdésnek is nagyon jó.Hiszen ha megcsinálod a 10 napot, akkor utána már a diétás kevesebb kaja is maga a paradicsom:)
Azért ment könnyen mindíg és neki vágnom újra is mindíg könnyű mert a közérzetem isteni ilyenkor!SOkkal több az energiám, és kivirulok és persze szebb a bőröm, és istenien érzem magam a bőrömben.Az 5.naptól már semmiség sztem:)Kitartást neked, mert megéri!!!!
Sejtettem, hogy sales-es munkád van, csak valahogy kényelmetlennek gondoltam, hogy a mosdó az első, ahová berobogsz, minden ügyfélnél. :)
De végülis mindegy, ha neked működik.
Nagyon szuper, hogy négyszer ilyen jól sikerült. Remélem, nekem is megy még 7 napig (a mait már sikeresnek könyveltem, remélem, nem kiabálom el)!
A tisztítás miatt csinálod és/vagy fogyózol vele?
Nem sofőr vagyok, hanem területi képviselő. Napi 10-12partnert látogatok le 5 megyében. Minden helyen a mosdóban kezdek :)A keményebb hashajtós napokon nem megyek útra, itthon maradok "irodázni".'
10.napomra nagyon jó szokott lenni a közérzetem és szinte sajnálom befejezni. Tavaly 4x csináltam végig a 10napos kúrát és mindegyiknél nagyon jól éreztem magam.Háztartást vezetek, gyerkőcöm is van, főzök minden nap...de beállítom az agyam és
ennyi :)