Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék a Neera-kúráról. Érdemes belevágni? Tapasztalatok? Vélemények?
Sziasztok! Ma vagyok a 4. napon. Idáig minden OK volt-bár néha volt éhségérzetem (ahogyan már a korábbi kúráimon is) de tegnap megspékeltem a dolgot egy májtisztítással is-életemben először. (este 9-kor meg kell innni 2 dl langyos olivaolajat 1 grapefruit kifacsart levével, ha lecsúszott utánaküldeni még 1 grapefruit levelet)aztán feküdni-aludni másnap reggelig) engem teljesen kiütött. Éjjel émelyegtem, reggel meg róka komával randiztam. Csinált ilyet már más is? Voltak hasonló tünetei?
Amúgy -4kg-nál tartok :-) Ha vége a böjtnek, folytatom a 90 napos fogyókúrával.
Gabi, te hány napig tervezed csinálni? Reggelente iszol keserűsós vizet? Mert úgy hatásosabb.
Hahó, van aki mostanában kezdett bele a kúrába? Én ma fogtam hozzá...
Korábban minden évben megcsináltam ősszel-tavasszal, utoljára pont 2 éve-rám nagyon jó hatással volt mindig, bár a kilók szépen visszaszivárogtak...aztán várandós lettem, szoptattam. Jó sok kiló rámragadt, ezektől szeretnék megszabadulni.
Aki szintén léböjtözik, jelezze-együtt könnyebb :-)
sziasztok, próbáltam visszaolvasgatni h miket irogattatok, de nem igazán találtam választ arra h menyire hatásos ez a kúra ? mármint maga a szirup , én ezzel beyonce juharszirup kuráját akarom megcsinálni, mert a neera kura is ugyanaz .... állitólag ő 2 hét alatt 10 kg ot fogyott vele .... nagyon csábitó ki kell próbálnom
na de mennyire drága is ez a neera szirup ? 5-6000? jobb esetben ? ha jol tudom akkor fél liter , az mennyi ideig elég ???
köszi
Szép reggelt!
Minden elismerésem! Én nem vagyok biztos benne,hogy a végén még kibírok két olyan napot amikor csak iszom.
Éva hova lettél?
Szió!
Vettem ma narancsot, zöldségeket. Holnap narancslevet és vizet, teát fogok inni.. :-)
Mérlegre még nem álltam, de biztos leadtam pár kilót. Ha írsz még, szívesen olvasom, csak tarts ki! Már talán látod az alagút végét! :-))
Köszi! :-) Én sajnos biztos tudok majd enni akár még disznósajtot is (hmmm...de jó lenne most egy kis csípőspaprikával:-))Nálam az a baj,hogy nem tudsz olyan kaját,vagy ízt mondani amit én ne ennék meg szívesen. De azért majd ügyelek rá,hogy ne akármit akármikor...
A Húsvétról még nem gondolkodtam (előbb éljem túl ezt:-)) ,de tavaly Húsvét előtt is csináltam egy léböjtöt ,de az zöldséglevekből állt és egy hét volt.
Szia!
Én is büszke vagyok Rád! Gratulálok Neked! Nagy önuralom ebből pár nap is. Nekem is a példaképem letél, főleg, hogy Te még példamutatással fel is ébresztetted a lányodban is a tenni akarást azért, ami jó, amit annak hiszünkí! Gratulálok még egyszer!
A táplálkozásra való visszatérésnél szerintem el lehet rontani nagyon sokmindent, és bűn, ott folytatni, ahol elkezdtük.
Pl én biztos nem tudnék, de nem is akarok disznósajtot enni egy darabig... :-)
Mondjuk én az édeset nem szeretem.
Jövőre tavasszal valamikor meg szeretném ismételni ezt az egészet, nem gondoltál rá?
Sziasztok! Megúsztam a vendégséget is,bár mindenki próbálta megmagyarázni,hogy milyen rosszat teszek...
Szóval-éhes konkrétan most nem vagyok,de azért mindennap van egy-két óra amikor kifejezett éhséget érzek. Lehet,hogy nálam valami nem teljesen jól működik.
Kabala,Neked gratulálok! Nemhiába lettél a példaképem...:-)) Nekem még van négy napom,de a felén már én is túl vagyok. Már csak a holnapi nap a vasárnap lesz nehéz,mert akkor főznöm kell.
Mivel Karácsony jön azért én nem fogom megvonni magamtól a finom falatokat,persze azért módjával:-) Januártól azonban újra szénhidrátmentes étrendet szeretnék hosszútávra beiktatni és úgy néz ki hogy sikerül a lányomat is rávenni az egészségesebb életmódra. Aki még csinálja annak kitartást és mindenkinek szép álmokat kívánok!
Éhesek vagytok még? (Az étvágy más!.. :-) ).
Én most már azon gondolkodtam, holnap mit vásároljak enni... Most meg, meg kell tanulni enni. :-)
Ti gondolkodtatok már azon, hogyan építitek fel az étkezéseteket utána?
Éhenhalás talán minket nem fenyeget.. :-) 8. nap: Könnyű, hogy nem kell az étkezésre idót szánni.... Az illatok csábítóak, hiányzik a rágás. De nekem annyira nem, hogy szenvednék. :-)
Kitartást mindenkinek! Mint általában mindenhez! :-)
Hali, én tegnap többet nyűglődtem, mint az ekőző 2 napban:( Igazából rágás hiányom volt:)
De ez a 4. nap már jó lesz:)
Kösz:)
Megvan a hatása, mert amit közel másfél hónap óta az orvosok nem tudtak rendbe hozni, azt a neera 2 nap alatt majdnem rendezte is, azaz a bokáim alig dagadtak már:)
Igen,olvastam, és helyesen teszed, biztos, hogy az egészségi problémákat helyre teszi,na meg ha pár kilótol megszabadul az ember, az csak hab a tortán!
Sok sikert, és kitartás!
Pedig lassan szükséged lesz a hashajtó teára, mivel kiürülnek a beleid, és már csak a feloldódott méreganyagok kerülnek bele, Ne aggódj, épp, hogy csak lesz székleted tőle, az is reggel.
Ennél már tényleg csak jobb lesz:) Nekem már nem fáj a fejem. Az első alkalommal (tavaj nyáron) fájt, de most nem:)