Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok!Csatlakozhatok? Én is tegnap kezdtem, de én a könnyített változatot csinálom, azaz este a napi stressz levezetésére egy pici gyümölcs.Így sokkal jobban bírom napközben, és az emésztésem sem áll le teljesen.Ismerem magam, tudom ,hogy a túl szigorú diéta nálam kudarcba fullad.
Induló súly: 75,2
fogyás 1.nap:0.6 (74.6)
Sziasztok, akaraterő hiánya miatt:) megmaradt egy bontatlan, fóliás neera szirupom (500 ml),
2010. dec 14-én jár le. 2000 Ft-ért Budaörsön átvehető.
Szia! Végig tudtad csinálni? Mik a tapasztalataid?
Előre is köszi, ha válaszolsz!
Sziasztok! Holnap kezdem a 10 napos kúrát! Elsősorban azért, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy van elég akaraterőm. Megnéztem a neera honlapját, ott nagyon tuti pozitív hatásokat írnak, bár melyik jól jönne :) Ha esetleg vki most kezdi/kezdte a napokban, tarthatnánk egymásban a lelket!
Átböngéztem a hozzászólások egy részét, és kicsit elbizonytalanított a sok negatív élmény, csalódás!
Várom a sorstársak jelentkezését!!!!
Üdv!
Hát lányok én is ugyanilyen vagyok!:D
Vagy mindent,vagy semmit!Bár egyszer régen megcsináltam a 90-napost,de azóta mikor nekiálltam,mindig feladtam.:(
Legutóbbi mérésemtől 6kilóval vagyok most kevesebb.Bár a kúra elején nem mértem magam.És már többen rá is kérdeztek,úgyhogy megérte a kínzást:)
Kitartást mindenkinek!
Köszi a választ, igazából én azon a véleményen vagyok, hogy amig természetes uton van lehetőség egy kis akaraterővel, odafigyeléssel fogyni, addig nem folyamodnék drasztikusabb beavatkozáshoz.
Neked is igazán nem sok a sulyod, főleg a plusz kilók, de ha van rá pénzed, és energiád, akkor probálkozz az orvosi beavatkozással!
sok sikert!
Szia!
Most a könnyítettet csinálom, este-reggel lötyi, napközben óvatos evészet. Ja, és este hat után csakis víz. Semmi étel.
Szia drága!
Most tudtam ideszabadulni a gép elé!:D
Ne csüggedj,és ne add fel!Szerintem se nagy gond ha megszakítottad,hisz több helyen is olvastam róla hogy vannak könnyített változatok is,amik vagy kevesebb naposak,vagy lehet kajálni is valamelyik étkezésnél.Szerintem én most csak azért bírom eddig,mert nincs időm gondolkozni a kaján.Pörgök ezerrel,és mégsem érem utol magam semmiben.Ugyhogy még jó is hogy nem kell leülnöm kajálni csak felhörpintem és rohanok tovább.:)Bár majd meghalok egy téliszalámis szendvicsért,meg egy jó kis rántott sajtért,de mindennek eljön majd az ideje!:D
Na de visszatérve rád így is büszke lehetsz magadra,és azért ez nem rossz eredmény!
Én büszke vagyok rád!:)Úgyhogy nyugodtan csináld amíg van lötyid,vagy próbáld meg a könnyítettek közül valamelyiket!:)
Ja,a Rduzell36-ról én még nem hallottam!De nekem is szólj ha valami jó dolog:)
Azt tudom hogy a legnehezebb pár kilótól megszabadulni,de biztos sikerül ha kitartó vagy:)
Nekem azért jópár kilótól kell megszabadulnom,ugyhogy nekem is kell a méregtelenítés után diétát is csinálnom!Pedig imádok enni!:(Hát majd valami lesz:)Csak ne jojózzak mint eddig:)
Hát úgy jártam,hogy nem tudtam megmérni,mert bedöglött a mérlegjük,és nemtudom mikor pótolják.
Nekem még mérlegem sincs itthon.De a ruháimon észrevettem a változást:)Meg a közérzetemen.Úgyhogy egyenlőre kitartok.:)
Szia!
Gratula a férjednek nagyon ügyes!:)
Jól vagyok,de már nem tudom hányadik napon,de még bírom,főleg hogy pár gatyát már fel tudtam venni amit eddig nem.:)De majd visszanézem mikor kezdtem:)
Úgy vagyok vele hogy míg van lötyihez szirupom,addig akarom folytatni.Most még vettem két üveggel.De vasárnap bucsu,ugyhogy lehet ott lessz a vége!:DDD
Helló Mindenkinek!
A következő kérdésem, nem a Neera kúrához kapcsolódik, de nem igazán találtam rá a megfelelő fórumra, ahol feltehetném. Itt meg már nem vagyok idegen. :)
Szóval, nem rég hallottam a Rduzell36-ról. Úgy hirdetik, mint természetes "zsírleszívót".
Hallott már róla valaki valamit? Esetleg van róla valami tapasztalat?
Én először arra gondoltam, hogy megint az az átverős cég, amelyik pénz visszafizetési garanciát vállal.
De a honlapon azt írják, hogy gyógynövény boltokban, és patikában is kapható, így már nem tűnt akkora kamunak.
Persze csodát én sem várnék tőle (nem dőlök be minden h..ségnek :) ), de az édesanyám egyik ismerőse, egy hasonló elven működő pirulával tudod rekordidő alatt lefogyni, az ideális súlyára. Ez kb. 10 évvel ezelőtt volt, és vissza sem szedte. Csak ez sajna nem itt volt, hanem Kanadában, és akkor még valami kísérleti fázisban volt a szer- lehet hogy nem is pirula, hanem injekció volt. De ez most lényegtelen.
Ezért tartom érdemesnek foglalkozni a témával, mert nem tartom kizártnak, hogy ennyi idő elteltével nálunk is piacra dobjanak valami HATÁSOS dolgot. Ami persze, azért NEM CSODASZER. ;)
Szia cullinan!
Teljesen megértem a problémádat. Évek óta, folyamatos diéta, és "fékezés" az élezem. :(
Nekem most sikerült letornáznom a súlyomat 65kg-ról, 63kg-ra, de nekem az 59kg lenne az ideális.
Nagyon sokféle módszert kipróbáltam már, de sajnos hosszútávú változást egyikkel sem értem el. :(
Persze az egésznek az alfája és omegája, az életmódváltás, ami nálam meg is van. De önmagában ez is kevés, hiszen manapság nagyon nehéz tartósítószer mentes, tápláló ételt magunkhoz venni. A zöldség és a gyümölcs sem elég tápláló, és vitamindús, multivitamint is szedni kell még akkor is, ha az étrendünk tele van zöldséggel, gyümölccsel. És ez itt megint egy öngól, mert ugye a vitaminok IS tele vannak szintetikus anyagokkal (színezék, stabilizátor, stb.). Ráadásul ezek mind anyagcsere lassítók is, ami csak tetőzi a problémát.
Így a súlyom megtartásához szinte már spártaian kell élnem, mert különben pillanatok alatt jönnek rám a plusz kilók. És ehhez nem kell sokat, vagy 6 után ennem, egyszerűen csak lassú az anyagcserém, és ami más számára teljesen átlagos étkezésnek számít, engem az hizlal, akkor is ha rendszeresen mozgok. :(
Több, mint 2 éve járok injekciós zsírbontásra, eddig ez bizonyult a leghatásosabbnak, ami az optikai dolgokat illeti (már az első kezelésnél mérhető volt a változás cm-ben, és később is minden kezelés után). De persze kilókban ez sem nyújt megoldást. Az nem lenne baj, ha kilóban több lennék, de optikailag úgy néznék ki, ahogy szeretnék. Viszont itt is már a sokadik kezelésnél járok, az elején beígért 3-4 alkalom helyett. :(
Tény hogy szebb, feszesebb a bőröm, és a narancsbőröm is eltűnt. Tény az is, hogy vékonyodott a combom (nálam ez a legproblémásabb rész). De ez egy igen csak költséges és kellemetlen eljárás, aminek igazából nem látom a végét. :( Össze sem akarom számolni, hogy eddig mennyit költöttem már rá, hányszor szúrtak már meg.
Úgyhogy ma, jobb híján én is elkezdem a Neera kúrát, hátha segít valamit.
Eddig nincs semmi problémám, reggel óta simán bírom. :)
Remélem estig sem lesz sokkal rosszabb!
Szia ZSU1980!
Sikerült megmérni a testzsírszázalékodat a konditeremben? Kíváncsi lennék, hogy hogy alakul.
És amúgy a súlyod hogy változik? A közérzeted rendben van?
Köszönöm a tanácsot :), de több, mint 1 1/2 évig csináltam azt, hogy nem ettem 6 után. Igazi kínszenvedés volt, és egy dekát sem fogytam. :( Nagyon sokat fájt a gyomrom este is (volt hogy aludni sem tudtam tőle), és reggel is, ébredés után. Volt, hogy nem tudtam bemenni a munkahelyemre.
Viszont kezdődő gyomorfekélyem, az lett. :(
Tanulságnak jó volt. Ha egyszer az ember bioritmusa egészen más, mint amit rá akar erőltetni, abból semmi jó nem sülhet ki! :(
Azóta, úgy vagyok ezzel, hogy ha 6 után megéhezem (de tényleg éhes vagyok, és nem csak valami nyalánkságra vágyom), akkor eszem is. Persze csak valami könnyűt, és PONT ANNYIT, AMENNYI JÓLESIK, és nem addig, amíg úgy nem érzem, hogy kipukkadok.
Sokszor előfordul, hogy este 11-kor kell ennem egy keveset, de emiatt, nem jöttek rám plusz kilók. :)
sziasztok!!
ha vki ma kezdi az tartson velem:)
Szia Mandella!
Köszönöm a választ. :)
Sokat segít, hogy ilyen jellegű adatokat is tudok. Bár most ebből a néhány adatból nekem most pont az látszik, amitől tartok ezzel a kúrával kapcsolatban. Remélem nem jársz úgy, ahogy én, annak idején más kúrával, (egyre magasabb testzsírarány), mert ha nem is vészes a változás, a jo-józás, akkor is nagyon könnyen elindul. :(
Úgyhogy ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ha nő a tzs.%-od a kúra végeztével, csak nagyon óvatosan térj vissza a normál étkezésre! Miután már túl vagy a visszaszoktató időszakon, 2-3 hétig étkezz szénhidrát szegényen, és csak utána térj át a kalória szegény étrendre! Ekkor, valószínűleg 1-2 kg, fel fog jönni, ami néhány hét alatt újra le is megy, ha tartod a diétát.
További kitartást kívánok, és ne aggódj! Nem vagyunk gépek, egy kis kilengés belefér. Hiszen nem meghalni, hanem méregteleníteni szeretnél! ;)
Izgatottan várom, hogy milyen eredményeid lesznek még.
Szia!
Konkrét adatokkal én sem fogok szolgálni, igazából azért szólok hozzá, mert hasonló a problémám, az az átkozott 5 kg rajtam van, és nem vagyok képes leadni.
Tavasszal megcsináltam ezt a méregtelenitést(én juharsziruppal) nagyon klassz volt,7 napot, és utána 3 nap gyümölcs és lé, le is adtam 4 kg-ot, de nagyon hamar visszajött sajnos.
Igazából ez valóban arra jó, hogy kitisztuljanak a belek, kicsit fellélegezzen a szervezet, de fogyásra csak abban az esetben, ha utána is folyamatosan betartja az ember a diétát, és életmódot vált.
De engem ez dühit, hogy ezt a nyamvadt pár kilót miért nem sikerül leadnom, és nem azért mert annyira látványosan kövér lennék(most vagyok 69)hanem azért mert nem tudok öltözködni, mert a ruháimban nem érzem jól magam.
Tudom, kitaertásom sincs,mert ötleteim lennének, de nem birom ki folyamatosan, hogy ne egyek 6 után, vagy rendszeresen eljárjak futni stb.
Sziasztok!
hogy vagytok? Hogy bírjátok?
A párom a 9. naptál tart és 9. kilónál. Nagyon kis ügyes.
Sziasztok.
Sajnos megszakítottam, lányok. 5 és fél napot bírtam, szédültem, nem tudom, mi volt, levest ettem, répával, meg két őszibarackot.
Nagyon rossz érzés föladni. :(
Holnap "folytatom" a szirupot, nem tudom, ez a kilengés most milyen hatással lesz, de mindegy is már. Amíg van szirupom, iszom.