Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok! :-))
Egész nap el voltam én is foglalva, inkább az okozott feladatot, hogy igyak a nééra talból. Most estére azért korog a gyomrom, de jó, hogy nem érzek mégsem éhséget, és igazán étvágyam sincs. Illetve tudok uralkodni rajta. A gyomorkorgáson kívül más tünetem még nincs. :-)
Szerintem is elsősorban a kúra után indul be igazából a kilók leadása, nálam nagyon is így volt mind a kétszer tavaly. Augusztus óta 12 kilóval vagyok kevesebb, úgy, hogy a kórák között rendszeresen ogafigyelek, hogy egyek :-). Persze nem lenne baj, most sem pár kilótól megszabadulni, de ebben biztos vagyok, hogy ez így lesz. Nekem ez a kóra elsősorban a kedvemre van jó hatással utólag, s ez jó. Hogy meg tudtam csinálni! Úgyhogy rajta! Tudjuk megcsinálni!!!! :-)
Sziasztok!
Örültem nektek sorstársaknak nagyon. Most vagyok a második napon. Pozitív élmény, hogy tök jól bírom az éhezést, negatív, hogy tegnap olyan orbitális fejfájásom volt, amit senkinek nem kívánok. De reggelre már nem volt bajom, és éhes sem vagyok, csak mindig le kell foglalnom magam.
Nekem lenne mit fogynom, de elsősorban a rossz közérzettől szeretnék megszabadulni. Az egyik ismerősöm, aki végig csinálta ezt a kúrát fogyott tőle, de azt mondta, az igazi fogyás utána indult be.
Én is úgy érzem, hogy ez az időszak ideális a "takarításra".
Most vettem szenna teát, de még sosem használtam. Nagyon durva a hatása?
Sziasztok!
Én hétfőn kezdtem, eddig minden rendben, nem vészes, bár én bio zöldségleveket iszok mellé...
65 kg-ról kezdtem, szombaton, a 6. napon akarok legközelebb a mérlegre állni... Kíváncsi vagyok, lesz-e eredmény... Kitartás mindenkinek!
Szia! én ma kezdtem, életemben először. Le akarok fogyni, de főleg tisztulni. Örülnék, ha támogatnánk egymást :)))
Hány naposra tervezed, és mi a célod?
Hello!
Az előző hozzászólásomban jó sok a "MAJD"... most igyekszem kerülni. :)
Túl vagyok a 4. és 5. napon, úgy érzem, ezek voltak a legnehezebbek. Tegnap úgy rágtam volna... ma pedig délelőtt szédültem, ezért jó sokat aludtam, hála a férjemnek, aki addig elcsajozott a lányainkkal.
Tegnap reggel ittam Mira Baby vizet - mert csak az volt itthon, így a kúra eleje óta először elmentem wc-re. Ma is ittam, de ma semmi hatás. A férjem du. vett rendes Mira vizet, holnap majd azt iszom. Ja, meg főztem Herbária Salaktalanító teát, de az szerintem csak rossz és nem hatásos.
Ma reggel 3,9 kilóval voltam kevesebb, mint kezdéskor, ez 4 nap eredménye.
Nagyon bízom benne, hogy egy pár kiló még lemegy a végéig, majd kiderül.
Tüzsi, neked már nincs sok hátra!!!
Szia!
6. nap. A súlyom megállt, gondolom minden víz meg salakanyag kijött belőlem. Csak Sennát iszok de. és így van egy kis "adag" mindennap. Nagyon várom már a végét, de most már kitartok. Nekem mellesleg 5 lányom van és 2 fiam.
Hahó!
A 3. nap vége felé járok, egész jól bírom. Mára lement egy kiló, így összesen 2,4 kiló ment le 2 nap alatt. Majd holnap reggel ismét mérem magam, remélem elégedett leszek majd :)
Találtam itthon salaktalanító teát, majd iszok.
Tüzsi,
gratulálok az 5 kilóhoz! A 4. napon az nagyon-nagyon jó, úgy gondolom. A sós vizet kihagyod Te is?
7 gyerkőc?? Szép. Bátrak vagytok a mai világban - de bátraké a jövő. Most építkezünk és szemben egy hatgyerekes család lakik. 6 lányuk van!!! És szép nagy házuk! :)
Kitartás és jó lenne, ha jönnének többen is!
Szia chany!
Végre valaki fent van a fórumon!!!Nekem ma van a 4. napom. Én hashajtónak Senna teát iszom. Első , második nap este ittam meg, éjjel nagyon görcsöltem tőle.Most de. iszom, így sokkal jobb,mert egész nap mozgok és így nem görcsölök. Nekem 7 gyermekem van és most térek vissza dolgozni 10 év után. 6-7 kilótól próbálok megszabadulni.Folytatásként heti egy Neera napot tervezek, hogy ne jöjjön vissza amit leadtam. Nekem a 3. nap reggele volt a legnehezebb, de aztán át lendülők. Mindig vannak ilyen holtpontok, de elmúlik. Minden fejben dől el. Ne hagyd magad elcsábulni. Eddig 5 kilót fogytam. Üdv: Tüzsi
Sziasztok!
Nekem ma van a második Neera-napom, 10 naposat terveztem. Mint sokan mások, én is ezzel indítanám a nagy fogyásomat... 2 gyerek után van mit leadni. A mai eredményem tegnap reggelhez képest - 1,4 kg, de nekem kb 30 kg súlyfeleslegem van, rengeteg. Ezt hülyeség így leírni, de igazából magam sem tudom, hogy hogy alakult így. :) Jó duma, mi? Az itthonlét nem tesz jót nekem, bekapok ezt-azt, a nap végére 4x annyi energiát bevittem, mit amennyit használtam. Ezen kell báltoztatnom.
Nem iszom a sós vizet és hashajtó teát sem, csak zöld teát. Nem kaptam Indus sót, és mindenhol azt olvastam, hogy azzal kell csinálni. Leírnátok nekem, hogy esetleg mivel helyettesíthetném?
Ha a 10 nappal végzek, akkor úgy tervezem, hogy délelőttönként marad a Neera, délben valami könnyű, de vacsira még nem tudom, mit egyek. A 90 naposba nem akarok nekivágni, mert nem szerettem, a két gyerkőc között elkezdtem és terhes is lettem, így abbahagytam.
Kitartást mindenkinek, írjatok tapasztalatokat és motiváljatok, mert kitartásból és akaraterőből nem vagyok a legjobb, de csak akkor, ha fogyásról van szó! :)
Szia Renoirgirl!
Én is hétfőn kezdtem a kúrát. Szeretném tudni, hogy te hogy bírod.Holnao kezdem a 4. napot, a reggeltől eléggé parázok, aztán remélem átlendülők. Tartsunk ki!
Én is 6 napig csináltam és nálam is -4kg az eredmény :-) Ügyesek voltunk! :DD
Most szénhidrátszegény diétával folytatom. Reggelit-vacsit megoldom, az ebédet a Gastroyaltól rendelem.
Nálad mi a folytatás?
Sziasztok!
Én ma kezdtem!Még soha nem csináltam eddig.Eddig semmi negatív,kivéve,hogy borzasztóan fáj a fejem:(
Mennyit lehet fogyni 10nap alatt?Köszi!
Köszike :))
Különben én időről időre eszem egy-egy grapefruitot vagy mandarint vagy narancsot. Ez nagy baj szerintetek?
Meg ma ettem vagy 8 szem datolyát is. Hullámzik a közérzetem, de baromi éhes vagyok épp és inkább esténként.
De nem adom fel :))
sziasztok!
én tegnap kezdtem a kúrát. én úgy tervezem, h 5-6 napig csak a lötty, majd pedig könnyített változat.
amúgy 70 kg vagyok és így szeretnék pár kilótól megszabadulni.
már egyszer csináltam a kúrát, akkor olyan 5-6 kg ment le, de én mellette sportolok is.
Sziasztok!
Én most csinálom először, ez a 3. napom, de eddig nagyon tetszik :) Csak néha vagyok éhes, olyankor facsarok leveket. 3 kilótól megszabadított már és már most könnyebbnek érzem magam valahogy...persze tudom, hogy törékeny siker ez, de én is úgy tervezem, hogy a 90 napossal fogom majd folytatni, vagy legalábbis sokkal körültekintőbben és kevesebbet eszem. Mostanában az amúgy is sok feleslegemre még felszedtem vagy 4-5 kilót az ünnepek alatt és egyszerűen nem tudtam parancsolni magamnak, hogy fejezzem be a nassolást és az evést :( Számomra ez most nagyon jól esik és klassz a gyors eredmény is :)Mindenkinek köszi a véleményeket és sok sikert.
Ja, és már próbálkoztam a turbo shake-kel, 10 napig bírtam, szinte belekötött a gyomromba, 10 napig nem volt székletem tőle. Szörnyű volt. A végére totál felpuffadtam és egy dekát sem fogytam. Nekem az nagyon nem jött be.
Ez viszont szerintem idáig hihetetlen jó. De majd beszámolok a továbbiakról is.
Én ma "bűnbe estem", nagyon szomjas voltam - séta közben voltunk. Elfogyott a lötyim és a vízre rá se tudtam nézni. Beugrottunk egy tescoba és vettem 100% paradicsomlét. Micsoda felüdülés volt! Az egy litert bevágtam egy húzásra :-)
A neerat ki lehet egészíteni más gyümölcslevekkel, teákkal. A frissen préselt cékla, paradicsom, gyümi jobb lett volna, de azért ez így sem volt rossz. Már untam ezt az édes ízt, jó volt egy kis sósat érezni.
Sajna nekem is visszaszivárogtak minden alkalom után a kilók, de én elsősorban nem ezért csináltam anno. Most a terhesség után visszamaradt 10 kg, és nem megy le az istennek sem. Úgy gondoltam, a neera kúra lesz az alapozó, ha vége folytatom a 90 napossal. Mégsem járhatok örökké a kismamagatyámban. És túlvagyok a felén, ma volt az 5. nap!!
Ja, a májtisztításnak megvolt a hatása nálam is, egy nagy halom zöldborsónagyságú epekő-kezdemény távozott belőlem tegnap. Alig hittem a szememnek.
Húhhhhhhhhhhhhh, de jó, hogy nem egy sebésznek kellett megszabadítania tőlük!
A kura kozben en nem ajanlom a sportot, mert akarmennyien is azt irjak, koztuk en is hogy jol erzik magukat a kura kozben meg tele vannak energiaval, ez azert a sportra nem igaz. Oda tobb kell. Probalkoztam sporttal kozben, szedulni kezdtem, minden elsotetult korulottem. Vagy lehet hogy en vagyok ilyen szerencsetlen na. :)
Es felreertes ne essek, nem hipphopp jottek vissza a kiloim, azert jottek vissza, mert aprilisban, a husveti unnepek alatt kezdtem el ujra enni, pedig mar kozel voltam az alomsulyomhoz, csak gyenge voltam. Tehat a kuraval leadott kilok nem jonnek vissza, ha a befejeztevel es teljesen uj, egeszseges eletmodot folytat az ember. No meg persze a sport.
Barátnőm is végigcsinálta egy csomót fogyott, de mikor abbahagyta vissza is hízta...pedig nem evett sokat :-(
Szerintem tartós fogyás csak sportolással érhető el, ha elkezded a kúrát kezdj el sportolni is és sportot ne hagyd abba a kúra végével, így a Neera segít a fogyásban, a sport pedig, hogy megtartsd a súlyod.
En 9 napig birtam. Ugy emlekszem hogy 7 kilotol szabadultam meg, ezzel inditottam el a fogyasomat tavaly januarban. 10. napon abba hagytam es minel kevesebbet ettem, szinte alig, rengeteg vizet ittam. Es nagyon jol ereztem magam, aprilisra 20 kiloval voltam kevesebb.
Az mar egy masik tortenet hogy azota visszahiztam 12 kilot. :)