Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Szia Mona!
A lányod is a 90 napossal fogyott le, vagy más diétát használt?
Azt olvastam, h 6 éves kor felett csinbálhatja bárki!Sztem nyugodtan belevághatook s még erősítitek is egymást!:)
Szia Ritu!
Fel ne add!!!! Már csak 1 nap! Azt fél lábbal is kibírod!
Kitartás! Gondolj arra, h mi az az egy nap. Pillanatokalatt elszalad és akkor elmondhatod, h megcsináltad!!!
Drukkolok!
Köszönöm Ida, nagyon kedves vagy? de a tegnapi és a mai nap nem volt egyszerű.
Tegnap szénhidrát-támadást intézett ellenem a házi készítésű fokhagymás, tejfölös lángos, valamint a lekváros fánk, de hősiesen ellenálltam.
A nagyobbik fiam éppen házi kolbászt eszik, házi kenyérrel, paradicsommal, paprikával, hagymával..., a kisebbik müzlit joghurttal. El tudjátok ezt képzelni??? Sztem kajailag most van a mélypont! Remélem!:))))
Ma fél 6-kor megettem egy kis citrom húsát! El el nem tudom mondani milyen jól esett.
Most pedig tartalékoltam még a lötyiből estére, azt fogom elszopogatni és nekiesek ezerrel a vasalásnak...:(((
Ha jösz mész úgy jó. Elterelődik a figyelmed.
Kitartás !
:))))))))))))
Sziasztok! Pár napja nem voltam fent és mennyi új lelkes emberke. Hajrá mindenkinek! :))))
Kabala gratulálok! (bizonyára jól éreztétek magatokat a koncerten)
Én a 4. napot csinálom. Nagy volt a szám az elején, bele is sültem.Ciki, vagy nem, ez van. :((( Tegnap ebédre ettem húslevest és egy kis főtt krumplit. Szombaton vendégség volt, az volt a második napom, az nem is volt annyira nehéz. Az egyetlen amit elrontottam, hogy nem vittem magammal elég italt, és amikor éhes lettem, és csak a víz volt, úgy éreztem, hogy menten kiszáradok, rosszul is lettem és az a rengeteg étel, jajjjj hmmm :). Ez másnap sem múlt, pedig már bőven volt bennem folyadék és kúra ital is, szóval ennem kellett. Csinálom tovább ugyanúgy, de ha nem bírnék magammal harapok egy almát. Nekem sós víz kizárt (fent köszön vissza) de a hashajtó tea sem igazán használ. A tegnapi ebéd viszont segített :) Szóval tisztítás terén bajos a dolog az eleje óta. Jól érzem magam, fejben és lélelkben egyaránt.Engem fizikailag jobban megvisel, mint gondoltam, de ez csak az én testi és - kevés fejbeni - felkészültségem miatt van.
Személy szerint azt gondolom, hogyha az összetevőket nézzük, és hogy milyen hatással vannak a szerveztünkre, testünkre, mindenképp használ étkezés mellett is, csak kevésbé.Hiszen a szilárd táplálék megvonása az egyik legfontosabb része. Nekem stagnál. Valószínűleg a tegnapi ebéd miatt. Aki meg tudja állni, ne egyen.Én rosszul éreztem magam, égett az arcom, mintha lázas lennék - de nem igen volt, ma mértem és semmi, gyengeség, bágyadtság - bár azt mondják, írják, ez benne van, ezzel jár, ilyenkor használ.Mivel én picivel vagyok itthon, nem akartam legyengülni, mert nem tudtam mennyire mehetek ebbe az állapotba méginkább bele. Én csütörtökig csinálom, az a 7. nap, aztán pár hét múlva egy 3 napos. Merthogy vakmerően elképzeltem magamnak a 10 naposat.Ha anyagiak a későbbiekben is engedi, jövőre újra nekilátok, akkor már okosabban.
Bármire is jutok vele most az utána való étrendre és mozgásra odafigyelek majd.
Ja és képzeljétek, annyira jól éreztem ma magam lélekben, hogy már tornázgatni is elkezdtem, átmozgattam magamat kissé itthon.
Szép idő lett mára. Óriásit sétáltunk ma a picivel, jól is esett.
Sok kitartást és sikert mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!!!!!!!
Sziasztok!
Annyira jó, hogy irtok, mert én már pont ott tartottam, hogy ma este ha hazaérek feladom, mert nagyon rosszul vagyok. Hányingerem van és ezzel együtt iszonyat éhes vagyok! De most hogy olvastalak titeket kicsit erősebb lettem, remélem átvészelem még a holnapot!
Timike, én pont azt tervezem, hogy ha lezárul az 5. nap, akkor reggeli és vacsora helyett fogok Neerat inni, de én ettől fogyni szeretnék. Ha te méregteleniteni szeretnél, akkor szerintem semmit nem kéne enned, csak ezt innod egy ideig, de nem vagyok szakértő, úgyhogy nem akarok hülyeséget irni, csak én igy gondolnám.
Ha mindenki leirta az adatait, akkor én is megteszem. :) 173 centi magas vagyok és jelen pillanatban 78 kiló, az álomsúly 65 kiló lenne, amennyi voltam azelőtt hogy elkezdtem hizni. Viszont megboldogult lány koromban :) voltam már 59 kiló is, mondjuk az már mások szerint is túl kevés volt a magasságomhoz, szóval annyi nem szeretnék már lenni, de 65 még igen. Most a rövid távú, elérhető terv a 70, aztán ha az sikerül, akkor még a 65-öt is szeretném becélozni, de egyelőre olyan célokat akarok kitüzni magam elé, amik reálisak és viszonylag könnyen elérhetőek. Például kiraktam a szekrényen kivülre egy nadrágomat, amibe szeretnék záros határidőn belül beleférni, és ez már megvalósulhat akkor is, ha olyan 72-3 kiló lennék. :) Szóval mindennap látom hogy mi a cél, és igy talán könnyebb. Kivéve mikor rosszul vagyok az éhségtől, mint például ma, de igyekszem nem feladni.
Én nem merek semmit mondani a 17 éves szervezetre, kamasz koromban is folyton fogyóztam, úgyhogy ha ennyi idős lennék is simán bevállalnám, fejlődés ide vagy oda. Csak aztán nehogy miattam legyen valami baja a lányodnak, úgyhogy várd meg mig más mondd valami okosat. :)
Szép délutánt mindenkinek!
Sziasztok!
olvasgatlak benneteket, és már elég régóta kacérkodom egy kúra gondolatával. Jelenleg egy 90 napos 57. napjánál tartok, szeretném végre végig csinálni, éppen húsvét előtt érek a végére, és azt gondoltam, hogy az ünnepek után nekivágok. Nem tudom, hogy súlyban mennyire lesz hatásos, de nem is az érdekel, hanem maga a méregtelenítés.
mit gondoltok a 17 éves lányom csinálhatja-e velem? Elég szép súlyfelesleggel rendelkezett a diéta előtt, szépen sikerült is magáról 11 kg-ot ledolgozni, de még marad rajta rendesen. (ezt a 11 kg-ot nem a mostani kúra alatt adta le, hanem okt 18 óta, vigyázok rá, hogy ne legyen drasztikus, mégis csak egy fejlődésben lévő szervezet)
Sziasztok!
Próbálta vki úgy a Neerát, hogy reggeli és/vagy vacsora helyett?
Én nem fogyni, hanem méregteleníteni szeretnék.
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen:-)))
Én nagyon sokat stresszelek, a bíróságon dolgozom, mint jegyző, rengeteg a meló, napközben bekapunk ezt-azt, nem is nézzük, hogy mi az, többnyire kenyérre párizsit, hozzá tejet. Aztán este haza, főzni a páromnak (az én gyerekem már külön él) és még oda járnak a gyerekek is időnként enni. Ő karcsú, izmos, bármit ehet, nem gond. Én meg vele ettem, mert ugye éhes voltam:-)))) Csak aztán ő maradt karcsú, velem meg elszaladt a ló. Sajnos mindegyikünknek meg van a maga keresztje:-)) De nem baj, ahogy írod, segítjük egymást:-))) Fel a fejjel, csak akarnunk kell és sikerül:-)))
Szupi! Köszi a segítséget!
Én a 90 napossal sültem fel,pedig olyan sokan dícsérik!
Nos,ha már kiteregetjük a kártyáinkat: én voltam már 106 is és most is több,mint 102 voltam,amikor elkezdtem. A nyáron sikerült lemennem 92-re és az nagyon jó volt,bár a cél a 70, de minimum a 80 lenne. Nem lenne semmi gond - sztem- ha a 3. gyermekemet nem 35 évesen szülöm,úgy,h előtte államvizsgáztam és éjszaka tanultam és tömtem magam csokival meg kávéval.(ebből talán kiderül, h az én 3. kis kincsem nem várt baba volt) Ráadásul az uccsó két hónapot feküdnöm kellett, ami még rátett egy lapáttal a súlyomra. Azóta hol fel,hol le.S az a szörnyű, h egyre nehezebb. Most azonban nagyon elszánt vagyok,mert utálom magamat így. Még Rubint Réka tornákat is beszereztem,mert bár jártam Zumbára, nehezen jutok el, a mozgás viszont kell.
Tökre megértem a gátlásodat,mert én strandon utoljára 6 éve voltam,akkor is külföldön.
De most itt vagyunk egymásnak és nem hagyjuk,h feladja bármelyikünk is!!! És úgy lesz, ahogy mondtad: Nyárra bombázók leszünk!!! És nem nehézbombázók!:)))
Aranyos vagy köszi, jók a gépjeim, apukámtól örököltem, ő 78 éves és nem néz 65 évesnél többnek:-))) A másik pedig, hogy a szívem mélyén egy örök gyerek maradtam és nem foglalkozom a korommal, ugyanúgy ugrálok valaminek ha örömöt okoznak nekem, mint gyermekkoromban. Ez ugyan nem mindig szerencsés, de ez van:-)))
Na félre a tréfával én is magas vagyok, 175 cm és 104 kg. Ugye ez nem semmi???? Rengeteg van a hasamon és hát a lábaim, mint a tuskók:-(((( Nagyon sok a gátlásom ez miatt, és főleg a fájdalom. A testkontrollt csináltam, nekem nem igazán vált be, ezért fordultam most a 90 naposhoz, az már egyszer sikerült.
Igen nagyon jó dolog, hogy segítjük egymást, ez sokat számít:-))) Legyen szép napotok:-)))
Ja a jelek, ha rákattintasz a nevemre, megjelenik rólam az információ és alatta vannak a jelek, és ott kell rákattintani, én sem tudom mire jó, még nem volt időm elolvasni a szabályzatot, de olyan aranyosak:-)))
Ja,még valami,ami OFF!
Látom kapok mindenféle jeleket Tőletek, de nem azért nem küldök,mert bunkó vagyok, hanem ,mert nem tudom, h kell!:)))))))))
Sziasztok Lányok!
De jó, h ennyien írtatok ma már!
Tutkabab! Én megnéztem a lapodon a képedet és el sem tudom képzelni,h ennyi felesleg lenne rajtad. Simán letagadhatnál egy 10-est! Persze években!:)Ami nekem nagyon bevált, az a testkontroll. Én a családomnak is így készítettem kaját és másfél hónap alatt a férjem is és én is ledobtunk 8-10 kg-t.A lényeg, h reggel gyümölcslé délelőtt csak gyümölcs! (Sztem ez tök jó a kúra után.) Napközben pedig a társítás is lényeg, de tömören úgy fogalmaznék, h akár hús, akár sült krimpli, akár hal, mindenhez egy hatalmas tál saláta. Neten biztos van róla, ha érdekel. Én csak dícsérni tudom. Nem beszélve arról,h a könnyű érzés is megmarad,ami a kúra alatt kialakult.
Ritu! az 5 nap nagyon szép eredmény. Annál is inkább,mert nekem ez a mai az és bár baromi jól vagyok, tudnék enni.A reggeli sós víz ma sem vitte túlzásba a söprést, de nem panaszkodom,mert -3,7 kg-nál tartok és úgy drukkolok,h ez a tendencia kitartson a végéig.
Rajtam 30 kg felesleg van, de ha 20 lemenne, nagyon boldog lennék. Hál' Istennek,nem látszik, h +30, mert magas vagyok, de a ruha is sokat eltakar...:(
Ha ezzel a kúrával,meg utána a testkontrollal meg tudnék szabadulni ettől a 20-tól,arra úgy vigyáznék,mint a szemem fényére.
Szép napot Nektek! Kitartás,hisz itt a tavasz!:)))
Sziasztok!
Bocs, hogy ezt mondom, de örülök ha neked is volt fülzúgásod, és hogy nem én vagyok valami kivétel. :) Megnyugodtam, hogy akkor ez a velejárója a dolognak. Mára nekem is -3 kg az eredmény, csak az aggaszt, hogy szerintem még lenne minek távozni, de nem akar. Lehet kipróbálom azt a Sole oldatot, köszönöm a tippet. Csak 5 naposat csinálok végül úgy döntöttem, úgyhogy a holnapi az utolsó, ez most motivál. Aztán azt fogom csinálni, mert még marad szirupom, hogy a vacsorát fogom rá kicserélni, és napközben is csak óvatosan eszem, sok zöldséget és gyümölcsöt. Remélem ettől majd még megy le. No meg persze tornázom.
Tavaly áprilisban rajtam is kb. 21 kiló felesleg volt, ebből most a kúrának is köszönhetően lement 8. Még mindig sok van hátra, vagy előre :) de én is optimista vagyok. Az elmúlt egy évben, a kúra előtt csak 5 kilót tudtam magamról leküzdeni, mert bár változtattam az étkezésemen, de nagyon sokszor elcsábultam és engedtem a kisértésnek, ugyanez, hogy imádom az édességet, a jó kajákat és a főzést magát. De most eldöntöttem, hogy mindenképp kell a változás, és szerintem ez a kúra megtanit arra, hogy el tudd viselni az éhséget, és ellen tudj állni. Próbáltam én is a 90 naposat, de azokon a napokon amikor nem ehettem egyáltalán szénhidrátot iszonyatosan fájt a fejem, igy a felénél abba kellett hagynom, és sajnos amit leadtam ez idő alatt, az nagyon hamar duplán jött vissza. De vannak olyan ismerőseim, akiknek semmi bajuk sem volt a diéta alatt, és nagyon sokat lefogytak, amit azóta is tartanak. Szóval embere válogatja, hogy kinek mi a hatásos, sok sikert és erőt kivánok neked hozzá, remélem neked bejön majd és eredményes lesz.
Csibe, köszönöm neked is a tanácsokat, valamit kipróbálok majd, mert nekem szines viz sem jön. :) És újfent gratulálok az eredményedhez, csak igy tovább!
Mindenkinek szép napot, süt a nap, úgyhogy már baj nem lehet! :)
Sziasztok Lányok!
Holnaptól szándékozom egy 5 napos léböjt kurát csinálni. Lehet, h tájékozatlan vagyok, de mi ez a Neera léböjtkura? Megpróbálok visszaolvasni, de nem tudom, rájövök-e?
Köszönöm szépen a kedves és bíztató szavakat!
Csak hasonlókat tudok kívánni én is,főleg, h Téged még a fülzúgás, az erőtlenség és a hőhullámok is nehezítenek a kúra kibírásában. A fülzúgást még nem tapasztaltam. Erőtlenbséget az első nap fejfájása miatt. Nem tudom mit kéne produkálunk,mert bár én este szenna tea, reggel sós víz mégsem nagyon jön semmi csak "színes" víz.
Próbáld ki a sós vízet, én nem meleg vízbe teszem és igyekszem egyszerre meginni. Nem vészes egyáltalán.Se a szennát, se a mályvát nem bírod?Pedig jó lenne,ha tudnál...Csak próbáld meg a sós vizet. Sztem kíméletes.Drukkolok! Feltétlenül írj, h sikerült-e? Ez a 2 kg nagyon szép eredmény, ügyes vagy! Csak így tovább!
4 nap.Szokásos reggeli liter sós víz, különösebb eredmény nélkül, ma csak 1 dl szirupot raktam bele, a többin nem változtattam. Viszont ma szenvedtem egy kicsit. Fokhagymás lángost ettünk ma, amit imádok. Itthon sütjük és már az illata is őrjítő. Szörnyű volt, de túléltem. Nemrég ittam meg a szennát s holnap újúlt erővel folytatom. Közérzetem nagyon jó, semmi kellemetlenség.
ja,és -3 kg.
Jó éjszakát mindenkinek és sok sikert a holnapi naphoz!
Sziasztok!
Örülök, Csibe, hogy csatlakoztál, főleg hogy ugyanott tartunk a kúrában. Nekem is ez a harmadik napom. Eddig nem volt baj, de most igy estére kezdem én is produkálni a tüneteket, mondjuk fejfájásom nincs és nem is volt, ennek örülök. Viszont hol fázom, hol melegem van, van némi fülzúgásom néha, nem tudom ezt tapasztalta-e valaki? meg kicsit erőtlennek érzem magam. A WC-n produkálás nekem is kicsit nehezen megy, de én nem birom a hashajtókat, kipróbáltam már többfélét régebben, de mindegyiktől görcsöl a hasam, és ezt most a nagy éhezés mellé nem szeretném, úgyhogy nem is segitettem rá ezzel. Azt hittem hogy mivel nagyon sokat iszom megy majd magától is, de tévedtem. A sós vizet inkább hagyjuk, azt tuti nem iszom meg. :)
Eddig nekem is lement 2 kiló, remélem a holnapi mérésnél lesz még több is.
Hogy egy születésnapon ellen tudtál állni nagyon dicséretes, csak gratulálni tudok, büszke vagyok rád! :) Nem semmi!Csak igy tovább!
Tutkabab, sok sikert és erőt, irj majd hogy megy. Nekem nagyon sokat segit, hogy irogatok ide, és hogy olvashatom mások tapasztalatait, úgyhogy mindenkinek ezer köszönet és hála!
Szép estét, holnap szép napot!