Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Én még most képtelen vagyok tornázni, tegnap azt hittem, a bicikliről is leszédülök :(
Bicajjal járok dolgozni, perpillanat ennyit sportolok, de már folyamatban van torna DVD-k letöltése, és azt fogom itthon gyakorolni... :-)
reméljük, minél hamarabb.
konditeremre egyelőre nincs pénzem :(
köszi Zsu, és neked is Marylu, lehet, hogy nélkületek már feladtam volna :)
egyelőre hagyom a gyümölcsléket, majd később, talán. mondjuk az a gyanúm, hogy mivel a lötyi inkább édes, lehet, hogy mondjuk a paradicsomlét kívánnám... igen, vagy valami sósat... répalét még sosem ittam...
Zsu, én úgy csinálom, kemény két napja :), hogy reggel elkészítem a 2 liternyit, és elosztva iszogatom meg, ma SOKKAL jobban vagyok, simán csúszik lefele a lé :)
vigyázz a paprikával, tényleg csak késhegynyi legyen, mert szerintem én ezzel szúrtam el tegnap, nagyon csípett :(
A sok séta az tuti!Meg a jóga is tök szuper!Segít ellazulni.Én is sokat sétáltam,de tegnaptól óvodás lett a pici fiam,így már annyit nem sétálok.Egyedül uncsi.Eddig ő is jött velem kondiba:)Reméllem nemlessz gond a cukrommal.Mondjuk azt írták hogy 60-70 százalékosra jó levinni az edzés intenzitását.Legalább nem kell kifogást keresnem ha nem megy annyi mint szokott:)
Azért szőlőcukor van a szekrényembe,meg isotoniás italt ott is lehet kapni ha valami van.köszi a tippet!:)Ez eszembe se jutott.Végülis az is folyadék.De ha menni fog,akkor nem szeretnék inni semmit a lötyi,a víz meg a teán kívül.De majd holnap már én is többet tudok igaz?Kíváncsian várom:D
Azért attól tartok hogy az edzést majd hogy fogom kaja nélkül bírni,mert én heti 4 nap járok konditerembe,amiből két nap aerobik.De majd visszaveszek a tempóból,vagy max addig csak szaunázni megyek!:D
Ti tornáztok valamit mellette?Vagy elég a "koplalás"?
Na szép napot!Majd később benézek!:)
Sziasztok lányok!
mandella örülök hogy jobban vagy!:)
Marylu93 te hogy birod?
Annyira együtt érzek veletek,hogy szombat helyett holnap én is nekiállok!:)Kíváncsi vagyok rám hogyan hat!:)Mindenesetre a szennát este már iszom.
Ti hogy csináljátok?egybe két litert reggel,és ugy osszátok el,vagy mikor inni akartok akkor csináltok 2.5dl?
Én ha sikerül,gyümilevet ne akarok inni.Persze mondom most ezt mikor még nem vagyok benne!:D
Hát meglátjuk,mindenesetre holnap én is csatlakozom!:)Azért nem ma,mert már kajáltam:D
Puszi,és kitarás mindenkinek!:)
Szia!
Köszönöm :)
Az ananászlé szerintem mehet. Egy két pohár belefér szerintem. Én a dm-es bio répalevet szoktam inni.
oké, így lesz, köszi
Marylu, tündéri a picikéd, megnéztem a képeidet :)
de holnap már ihatom? :(
nem akarom felfüggeszteni... már csak az ára miatt sem :-)
egyébként lehet ám, hogy picit több borsot tettem bele, lehet, hogy az sem tett jót, de mondom, lehet, hogy az időjárás és a fejfájás, szóval több tényező is lehet együtt..
szerintem ne idd meg a lötyit. A gyomrodnak nem hiszem, hogy jót tesz a bors.
Inkább valami gyógyteát.
lehet, rosszkor kezdtem?
de ma muszáj volt elkezdeni :)
hiszen nem elég, hogy elseje van, még fogyó hold is!!
köszi mindenkinek, kedvesek vagytok
jobban vagyok kicsit
a sós víz nem lehetett, azt még korán reggel ittam, hát igen, közérzetbeli kellemetlenségek...
most jobban vagyok, a fejem csak picit hasogat, de nem tudom, meg merjem-e inni a maradék lötyit az este hátralévő részében
6. Méregtelenítési tünetek
Amikor valaki belekezd egy méregtelenítésbe, számítania kell arra, hogy a szervezetéből távozó méreg- és salakanyagok kellemetlen tünetekkel járnak. Ez minden méregtelenítésnek, tisztítókúrának velejárója.
A tisztítókúra megkezdése előtt fontos tudatosítani, hogy a kellemetlen tünetek (pl. fejfájás, szédülés, fáradékonyság, bőrkiütés, hányinger) nem rossz előjelek, hanem ellenkezőleg, ezen tünetek jelzik a tisztítókúra sikerét!
Ha a méregtelítési tünetek nagyon súlyosak, nyers zöldségek fogyasztásával lehet lassítani a méregtelenítésen. De ha lehetséges, a kellemetlen tünetek ellenére érdemes kitartani, hiszen valószínűleg pont azért volt szükség a tisztítókúrára, mert a felhalmozott méreganyagok egészség- és/vagy közérzetbeli kellemetlenségeket okoztak!
Ezt találtam!:
"A méregtelenítés tünetei
A NEERA kúraital önmagában egy kellemes ízű üdítő ital, mely frissít és megszünteti az éhséget, azonban ha kúraszerűen használjuk lehet néhány kellemetlen tünet, ami a méregtelenítő kúrák természetes velejárója.
Minél inkább telve van a szervezete toxikonokkal, annál valószínűbb, hogy a kúra első napjaiban a tisztulási folyamat néhány mellékhatását fogja érezni.
Ez lehet fejfájás, hányinger, gyengeség, vagy ha valakinek a bőre alatt sok a méreganyag, kiütések, pattanások is jelentkezhetnek.
Ezért azt javasoljuk, hogy a kúra második – harmadik napja a hétvégére essen, amikor többet tud pihenni.
Ezek a tünetek a negyedik – ötödik napon enyhülnek, vagy teljesen megszűnnek. "
mindent kihánytam :-(((
mármint azt a folyadékmennyiséget, amit ma megittam
most mit csináljak?
elképzelhető, hogy a hányás "csak" a fejfájástól volt, ami meg "csak" az időjárástól van.
lányok, mi a teendő, ha hányok?
még nem hánytam, de sajnos az az érzésem, hogy fogok... ráadásul munkahelyen... amúgy a fejem fájása lehet, hogy az időtől is van. de ez a hányinger... kibortíó
köszi
remélem, ki tudok tartani...
most elolvastam még egyszer azt a linket, amit te küldtél...
kicsit megijedtem, hogy vannak súlyos méregtelenítési tünetek is?? mik azok?
félek...
oké, én is így fogom
hát lányok, baromi nehéz :(
rettenetesen fáj a fejem, és szédülök is, még jó, hogy ülök...
remélem, nem lesz baj
kics hányingerem is van
ilyen hamar elkezdődne a méregtelenítés??
Szia!
én nem iszok minden reggel sós vizet. A mait kihagytam.
Szerintem elég minden másnap.
bocs, még egy fontos kérdés: a reggeli sós víz mennyisége minden nap egy liter, mint ma???
két csapott teáskanál keserűsóval