Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Szia, nekem is ma van a 4. napom de én nem vagyok éhes, talán egy kicsivel több szirupot tegyél bele, és én iszom napközben 100 %-os narancslevet, azt szabad:-)))
Szép napot Neked:-))) Csináljuk együtt végig, kitartás mindkettőnknek:-)))
Sziasztok!
Kicsit eltüntem, csak túl hosszú volt az elmúlt két napom, de most már itt vagyok.
Vége, befejeződött az öt nap, ma már ehettem!!!! Juhhhéééé!!! :) Tegnap annyit csaltam hogy mivel meg kellett főznöm a zöldség levesem mára, muszáj voltam megkóstolni egy répát és egy karalábét hogy megpuhult-e. :) Hát ennyit ettem tegnap. Reggelre több lettem fél kilóval, de az öt nap alatt igy is lement 3 kiló, szóval elsőre kicsit azért kétségbeestem de aztán rájöttem hogy nincs okom panaszra, sőt. Nagyon jó érzés. Most már csak arra kell vigyáznom, hogy ne jöjjön vissza, hanem lefele menjen. Ma csak zöldséget és gyümölcsöt ettem, ja bocs, még egy joghurtot, de ez is mind nagyon jól esett már. :) Voltam edzeni is, úgyhogy remélem nem hizok sokat holnapra. Biztos kell egy kis idő mig beindul a fogyás, legalábbis én most arra számitok hogy a nem evés után fog visszajönni még mielőtt lefelé menne. Hát majd meglátjuk. Egyelőre nagyon pozitiv vagyok. Sokkal több lett az önbizalmam, pedig úgymond csak 3 kilóról beszélünk, de én is érzem a ruháimon, meg sokan megjegyzik hogy fogytam, és ez olyan jó érzés. Úgyhogy ezért is mindenképp megéri, ne adjátok fel, kitartás!
Az árának én sem örültem annyira, de aztán belegondoltam, hogy ha ennék öt napig, akkor végülis majdnem hogy ugyanott lennék. A ruhatáram hála istennek nekem nem kell lecserélnem ha lefogyok, mert most nagyjából a 70 százalékát azok a ruhák teszik ki amik nem jönnek rám, úgyhogy nekem a sok minden más mellett az is az egyik oka volt annak hogy le akarok fogyni, hogy ne kelljen új ruhát vennem. :)
A párom nekem is azt mondta egyébként mikor tálaltam neki a tervet, hogy nem eszem öt napig, hogy na hát te biztos nem fogod tudni végigcsinálni!!!! Hát tessék, megcsináltam! Fene vigye! :)
Jó éjt mindenkinek, holnapra nagyon szép napsütéses napot, élvezzük amig lehet! :(
Én pedig azt gondolom(megjegyzem nem szeretnék senkit bántani) vannak aki dohányoznak rendszeresen, és nem sajnálják a napi doboz cigi árát maguktól, akkor ez kiszorítható, főleg ha jó is a szervezetednek.
mi sem vagyunk felsővezetők, sőt közép sem:), de ki fogom szorítani, ha szeretném. A férjem szokott viccelődni velünk, hogy sokba fog kerülni ez a fogyókúra neki, gondolok itt a ruhatár felújítására, de azért mindig hozzáteszi, hogy nem mintha a gyógyszer olyan olcsó lenne.
Ildi, köszi, hogy válaszoltál, valóban hozzád is intéztem a kérdést, és rád is vonatkozik amit a pozitív hozzáállásról írtam, csak nem tudtam mindkettőtöknek címezni.
Szóval Neked is minden elismerésem.
Kitartás!!!:))))
Szia Csibe!!!!
Na az ilyen tapasztalatoktól jön meg az ember lánya kesdve a léböjthöz.
tök jó benneteket olvasni, nagyon be vagyok indulva erre a kúrára, és remélem egy hónap múlva is jöttök a fórumra bíztatni. de gondolom lesznek még változások a testben a kúra után is, és jó volna, ha azokról is beszámolnátok.
Bírjátok kávé nélkül?
Jóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt neeeeeeeeerasok!:)))))
7. nap!!!!! Ma reggel már "csak " -50 dkg,(-5,2) de legalább nem állt meg! Tegnap annyira jól éreztem magam, - leszámítva pesrsze az időnként rámtörő, inkább pszihikailag rámtörő evéskényszert -, h arra gondoltam,mi lenne, ha megpróbálnám a 14 napot? Sajnálnám ezt a jó érzést elveszíteni!
persze épp szombaton lesz a 10. nap, nem hinném, h kibírnék 4 napot, miközben körülöttem mindenki enni fog! Majd meglátjuk! Mindenesetre nem számítottam rá, h ennyire feldobódott , friss, jókedvű, élettel teli és pörgős leszek! Mindenkinek csak ajánlom, aki még nem kezdte el, mert egyszerűen fantasztikus!
Jucus! Te, h állsz a léböjttel? Igen én neera-val csinálom, de a3. naptól már lecsökkentettem 1dl-re ,hogy kibírja a két üveg, ráadásul így nem annyira édes. Tegnap elfelejtettem belerakni a paprikát és a munkahelyemen fahéjjal helyettesítettem, fenséges volt. Jól esett inni,nem úgy, mint az első napokban, amikor olyan émelyítő volt az íze.
Szia kissildi!:) Sztem. nekünk kedvez ez a jó idő is! Az embernek még a kedve is más tőle.Örülök, h ilyen gyors és látványos az eredmény!Ez talán ösztönöz a 10 napra.Ha nem látom és érzem, h milyen hatásos, lehet már rég feladtam volna!Gratula az újabb hős tettedért, csak így tovább!
Irány a pörgős szoknya!:)))))
Kitartást és csodás napot Mindenkinek!:)
Csibe! Ez nagyon szép eredmény! Igazad van, amikor azt irod, h a fejed is kitisztul! Sokkal éberebb az ember a böjt alatt, frissebb, tetrekészebb!
Te hány napig fogod csinálni a léböjtöt? - Bocsánat a tudatlanságomért, de nem olvastam vissza annyit, ezzel a neera sziruppal csinálod?
Kedves Kabala! :) Egészségedre! és Köszönöm! :)
Mindenkinek mást bír el a szervezete.
Még van 2 üvegem, 1 felbontva, azt még megiszogatom. Nekem ízlett. Nagy melegben kifejezetten jó lehet. A 3. üveg lehet nyáron hatásosabb lenne számomra. Most kombinálom a délelőtti étkezéssel ami maradt 2 üvegemből (vagy doboz). Ártani nem árthat.
Csak 4 napig csináltam, fejben tényleg tisztulsz, bár ez sok másnak is köszönhető. Teljes célomat ugyan nem, de a kezdést sikerült elérnem.
Tartsatok ki, mert úgy az igazi, de mivel tényleg keményebb, mint első olvasatra tűnik, legyetek büszkék nyugodtan magatokra, akár végig tudjátok csinálni, akár nem!
Az enyém ellenpélda lehet,van aki nem tudja végig csinálni, van akinek ez nem való, attól ez nem számít kudarcnak, sem egyénileg, sem máshogyan :)
Itt a tavasz, remek kis évszak ez, tele ébredéssel, színekkel, illatokkal, élettel...
Hajrá mindenkinek!!!!
Jaj, köszönöm! Nem akarom az álszerényt játszani, én is büszke vagyok magamra!:))))
Még tornázni is volt erőd??? Na, én ezt a kúra utánra tartogatom. Most ezzel bírkózom meg, utána, jöhet a torna...:)
Hasra fel!:))))))))))
Gratula, nagyon ügyes vagy, tartod bennem a lelket, köszönöm:-)))
Engem is az turbóz fel, hogy lemegy az az undok hasam és talán a combom is. Reggel tornáztam, és most már minden reggel fogok, talán az is fél siker:-))) Legyen szép napotok:-)))
Szép Jó reggelt Mindenkinek!
6. nap és újabb -90 dkg, összesen -4,6 kg.Ez tartja bennem a lelket, különben már feladtam volna!Álmomban pizzát ettem és kétségbe esve riadtam fel, h most oda a kúrám, de aztán megnyugodva , kezemet a lapos hasamra téve aludtam vissza!:))
Nem tudom tapasztalt- e vki. hasonlót, de nekem mintha az agyam is tisztább lenne. Jobban tudok koncentrálni és szinte fizikailag is azt érzem, h a fejem teljesen kitisztult. Tudom, hülyén hangzik, de ezt érzem.
Túl vagyok már a sós vízen, most várom a hatást, aztán nekivágok ennek a napnak is. Nagyon hiányzik már az evés, de muszáj kibírnom.
Mona! Feltétlenül elolvasom a naplódat! Addig is: sztem. nagyon ügyesek vagytok, h így bírjátok és ilyen szép eredménnyel.Gratulálok hozzá!Pont jó, h Húsvét előtt végeztek,lesz egy kis lazítás és méregtelenítéssel folytatjátok.
Kissildi, hősök,hőse!!!! Elismerésem.Bele a mély vízbe és nagyon ügyesen kiúsztál belőle!:)Csak így tovább!A fejfájás iszonyú tud lenni, de utána már nem jön vissza és egyre jobb lesz a közérzeted!Én tegnap ezerrel pörögtem. Csak kaja közelébe ne menj!:)
Ritu! Uccsó nap!Gondolj erre!
Szép napot és kitartást mindenkinek!
Szia:-))) Megnéztem, sőt el is olvastam, most volt egy kis időm, aztán úgyis jön a hajtás:-(((
Egy nagy baj van, hogy a leánykád nagyon helyesen ilyen kereken is:-))) De nem baj, szép lesz ő karcsún:-))) Olvastam a naplódat is, Te tényleg komolyan csinálod, remélem, én is így fogom majd, ha vége a kúrának. Addig is sok sikert Nektek:-)))
Szia Ildi:)
Ha az adatlapomnál rákattintaz az interaktivitásra, ott megtalálod:)
Tényleg hős vagy, mert az elején a legnehezebb szerintem kibírni, ilyenkor szoktuk azt mondani, hogy jó, még semmi nincs veszve, majd holnap. A vége felé nehezebben adjuk fel, akkor már sajnálja az ember lánya az addigi befektetett energiát, meg kitartást:)
Úgyhogy mindent bele, erőt merítünk Belőletek:)
Szép jó reggelt mindenkinek, tegnap volt az első napom, tegnap estétől iszonyú fejfájásom volt, még ma reggel is, de mire beértem a dolgozóba elmúlt hála Istennek:-))) Mindenkinek sok kitartást kívánok a mai napra is. Nálunk tegnap nagy névnapozás volt, mi szem szájnak ingere, és minden süti azt mondta, gyere kissildi és egyél meg:-))) De én nem mentem, inkább eljöttem onnan:-))) Én egy hős vagyok ugye?????:-)))
Hol található a naplód? Szeretném megnézni, a képeken nagyon helyesek vagytok, szép család:-)))
Látom írtátok az adataitokat.
Leírom az enyém és a lányomét is.
Én: 161 cm, ma reggeli mérés 77,6kg( okt. 18-án 90 kg-ról kezdtem a diétát)
Lányzóm: 163 cm ma reggeli mérés 82,6 (93,4 kg okt. 18-án).
Április 23-a az utolsó napunk a 90 naposban, és az ünnepek után vágnánk bele a neera-ba. felépítés után vagy újra 90 napos, vagy kalóriaszámlálós.
valahogy át kellene állni, hogy a leadott kg-ók megmaradjanak.
Szia Csibe!
igen a 90 napost csinálja ő is velem együtt, úgy mindkettőnknek könnyebb. Még nem fogyott le teljesen, van még rajta legalább 20 kg fölösleg, megnézheted a naplómban van fent róla kép, a kék táncos ruhában ő van.
Olvastam én is, hogy 6 éves kor felett lehet csinálni, ezért is gondoltam, hogy őt is bele veszem a dologba.
Arra gondoltam, hogy egy adag neera-t veszek kettőnknek, és meglátom, hogy bírjuk. Ha minden ok, akkor megveszem a másik adagot, és így biztos nem dobom ki, a maradékot.
Sziasztok!
Nem adtam fel, nem ettem semmit, és ezt nagyrészt nektek is köszönhetem, szóval nagyon köszi! :)Nagyon ki kéne már birni az utolsó holnapi napot, de nem tudom hogyan. Mig fürödtem kitaláltam, hogy szabad nem szabad, de lehet holnap iszom paradicsomlevet. Igaz, hogy a boltban kapható lötyik nem teljesen 100 százalékosak, de legalább nem szilárd étel, viszont némi változatosság a megszokott szirup mellett, amit már a hátam közepére sem kivánok. Nem tudom mi legyen, úgy érzem nem birom ki a holnapot, ha csak ezt a cuccot ihatom. No meg vizet, amit már szintén ki nem állok. :) Hogy lehet ezt 10 napig csinálni???!!! Minden elismerésem annak aki már végigcsinálta és annak is aki fogja, mert ez nagy dolog! Főleg ha még kisgyereke is van az embernek! Szuperek vagytok!
Na most megyek aludni, belefáradtam kicsit a mai napba!
Jó éjt, holnap szép napot!
Szia, Ida!
Valóban jó koncert volt, s ma már ettem! Sütött a Nap! A tavasz a legszebb évszak számomra!! :-)
A kúranak A Lényege a szilárd táplálék megvonása. De soraidat olvasva nekem az a benyomásom, rengeteget haladhattál a gondolataidban a kilók elleni harcod terén! és ez fejben dől el, ahogy mondják. Előbb utóbb rátalálsz egy módszerre, amit sikerre viszel. A kúrák nálam addig tartottak, amíg a kúra, aztán zsupsz vissza. Egy életmódszer kitalálása hosszútávon jobban bejön, s ebben biztos sokat haladtál! Örülök, és gratulálok Neked próbálkozásodhoz!
Az, hogy felelőséget érzel magad iránt azért is mert a picinyed mellett ott kell FELTÉTLENÜL lenned, fitten, és egészségesen, ez természetes, és így van nagyon is jól! Élvezzétek a szép időt, és hogy sokat tudtok együtt lenni! :-)
Én Karácsony előtt ismétlem meg újra a kúrát. Most ezt gondolom.
Még egyszer gratulálok!
Sziasztok! Jó ez a fórum! Nekem is sokat segített a többiek élménye, véleménye. Kitartást, lendületet Mindenkinek! :-))