Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
2556. Csibe46
2011. márc. 30. 11:09

Ildiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Szuper! Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!!!!Büszke vagyok Rád!

Annikapannika! A fejfájás vele jár,de mára már megszűnik.Ha meg tudod inni, akkor inkább reggel 1 l víz 2kk. tengeri sóval. Nekem nagyon bejött és 1 óra alatt lezajlott a hatása.

Tegnap este bűnöztem:((((megettem egy kis maréknyi nudlit! Cukor nélkül csak úgy magában, de kellett ,mert égett a pocim.

Ma reggelre mégis 95 kg lettem. Tök szupi! Úgy örülök. nagyon jól érzem magam. Kb másfél,két óra múlva Cézár saláta, eddig pedig csak mandarin.

Ki kell bírnom, h ne zabálja össza-vissza, mert annyira jó így és szeretnék még legalább egy 20-ast ledobni!

Stasy! Nagyon ügyes vagy! Fel ne add! Csodás érzés lesz, ha kitartasz! Csak így tovább!

Jégvirág! Klassz, h tavaly megcsináltad. Így tudod, h milyen jó is utána. Tudom én, h nem könnyű, de próbálj meg kitartani és a célra összpontosítani és hidd el most is menni fog!

Szép napot, kitartást, jó közérzetet, és fogyást mindenkinek!:)))

2555. Annipannika (válaszként erre: 2546. - Csibe46)
2011. márc. 30. 09:19
Csibe, neked is gratulálok! Büszkék lehettek magatokra!!! Nekem erőt ad a ti példátok!
2554. Annipannika (válaszként erre: 2553. - Kiss.tutkabab)
2011. márc. 30. 09:15

Ildi, gratulálok, ügyes voltál!!! :)

Nekem is sikerült gond nélkül az első nap, kicsit fájt a fejem és éhes voltam, de ennyi. Éjjel szuper jól aludtam, ma már nem is érzem olyan éhesnek magam. Tegnap bepróbálkoztam egy kis keserűsós vízzel, hááát, még ma is érzem a hatását. Állítólag ez hatásosan letakarítja a bél falát...

Mindenkinek szép napot kívánok, hajrá lányok! :)

2553. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2552. - 2da9ef5f5a)
2011. márc. 30. 06:54

Sziasztok, graula mindkettőtöknek, csak így tovább:-))) Kitartás:-)))

10. nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 103 kg-ról ma reggel 96 kg!!!!!!!!!!!! Érdemes volt megcsinálni, ha tehetem, ősszel egy három napost mindenképp beiktatok:-)))

Nagyon jól érzem magam, simán feljövök az 5. emeletre, amit eddig nem tudtam megtenni. Jó a közérzetem és mintha kicseréltek volna. A kedvenc barátnőm tegnap mikor meglátott felkiáltott: Jé leapadt a hájad a hasadról:_))))))) Minek nekem ellenség?????? Amikor ilyen barátnőm van:-)))

Gyönyörű a reggel, csicseregnek a madarak és itt a tavasz. Ágykeretet is találtam olcsón és még házhoz is hozzák, úgyhogy minden ok:-)))

Legyen szép napotok:-)))

2011. márc. 29. 21:45
Hello, na meg volt az első nap, sikerült, nem ettem semmi szilárd táplálékot,csak a kúra italt és némi gyógyteát, remélem holnap a második nap is ilyen könnyű lesz. Ti hogy haladtok? Sok sikert, Legjobbakat holnapra is! Szép estét! :))
2011. márc. 29. 20:59

Sziasztok, ma volt az első napom, nem lett tökéletes, de azért nem rossz. Sajnos lecsúszott 2 kapuccsino, meg egy kis rágcsálnivaló.

Holnap megpróbálok jobban figylni és nem elcsábulni. Tavaly ilyenkor egyszer megcsináltam a 10 naposat, akkor lement 5 kiló és akkor is megengedtem magmanak efy kis kilengést. Még így is volt fejfájás, lepedékes nyelv, jó alvás, energia többlet. Remélem ez alatta a 10 nap alatt méregtelenítés és fogyás is lesz....

2550. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2546. - Csibe46)
2011. márc. 29. 14:16

Szia Csibe, a Cézár salit már most irigykedve olvastam, nagy kedvencem, azt hiszem, én is azzal fogom kezdeni az első napomat, amikor ehetek, úgy látszik, közös az izlésünk:-))

További sok sikert:-)))

2011. márc. 29. 14:15
Sziasztok, tudom, hogy nem idevaló téma, de ha tud valaki újszerű állapotban lévő kétszemélyes ágyat, vagy ágykeretet szóljon! Előre is köszi:-))
2548. Csibe46 (válaszként erre: 2547. - Mona6908)
2011. márc. 29. 13:42

Köszi Mona!

Remélem kitartok a 90 napossal is. Írtam választ!:))

2547. Mona6908 (válaszként erre: 2546. - Csibe46)
2011. márc. 29. 13:36

Csibe, nem semmi vagy, hogy ilyen szépen, türelmesen építed fel az étkezésedet.

A 90 napost szerintem szeretni fogod, belerázódsz hamar. szívesen segítek ötletekkel, ha szeretnéd.

További kitartást:)

2546. Csibe46
2011. márc. 29. 12:37

Sziasztok Lányok! Üdv az újaknak!:))

Tagnap csak a zöldségleves leve, és a citromos folyadék, meg reggel a narancslé.

Ma sárgarépa főzve+ a leve+ 2 l citromos víz.

95,6 kg voltam ma reggel. 6,9 kg minusz a 13 nap alatt.

Holnap Cézár salátát fogok ebédelni, reggelire mandarin és vacsira is vmi. saláta féle.

Hétvégén kiállításra megyünk, ezért úgy döntöttem , hogy hétfőn elkezdem a 90 napost, méghozzá családostól. A férjemnek is kéne fogyni,legalánbb egy 10-est, a fiúknak meg kicsit feltuningolom ,mert mindkettő olyan vékony,mint a pálcika,nekik még fejlődésben van a szervezetük.

Ildi! Köszi a gratulációt, de Te is megérdemled.Nagyon! Már csak egy nap és győzelem. mennyi ment le?

kabala! Én éppen így voltam a 10. napon.Majdnem nekiestem a kajának! Az még nehéz volt! Most nagyon jó! A legjobb,h leesik rólam a nadrág és olyasmik is rám jönnek, amik eddig nem.

Stasy, Annikapannika! Üdv a fórumon! Kitartás nektek! Majd írjatok,hogy megy!

csodálatos idő van! Szép napot mindenkinek!:)))

2545. Annipannika (válaszként erre: 2539. - Mona6908)
2011. márc. 29. 08:52
Nagyon kedves vagy, Mona, köszönjük! :)
2544. Annipannika (válaszként erre: 2540. - Kiss.tutkabab)
2011. márc. 29. 08:51

Én is gratulálok, büszke lehetsz magadra!!!!! Valahol irigyellek is, szeretnék már én is itt tartani! Olyan érdekes, hogy általában csak 1 tejeskávé a reggelim és simán elvagyok vele délig, most meg olyan éhes vagyok, hogy nagyon! Pedig ittam már jócskán a lötyiből, de azért igyekszem tartalékolni a nap végére is. Azt hiszem főzök egy jó meleg gyógyteát...

Kitartást mindenkinek!!! És szép napot!

2011. márc. 29. 08:10

Hello! Eljött a kúra kezdésének napja, hát alig tudtam lecsavarni a flakon tetejét, de végül sikerült egy franciakulccsal :D

Igen, egyezek az előző hozzászólásokkal, a méregtelenítő kúra kizárólag csak akkor lesz hatásos,ha mindent az előírtak alapján teszünk, nem szabad semmi mást fogyasztani neera kúra italon,gyógyteákon,vízen kívül. Nem lesz olyan vészes ez a 10 nap, gyorsan elmúlik..:) Kitartás! :))))))))))) Üdv

2542. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2541. - Mona6908)
2011. márc. 29. 07:59
Köszönöm szépen:-))))
2541. Mona6908 (válaszként erre: 2540. - Kiss.tutkabab)
2011. márc. 29. 07:23
Ildi, nagyon szuper vagy, nem semmi, remélem válon veregeted magad, mert nagyon megérdemled:))))
2540. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2536. - 4a3af97442)
2011. márc. 29. 07:00

Sziasztok lányok:-))) Gyönyörű a reggel, csicseregnek a madarak, visszavonhatatlanul itt a tavasz:-)))

9. nap!!!!!!! Nem gondoltam volna, hogy sikerül, de itt vagyok a győzelem kapujában!!!!

Csak azt tudom tanácsolni, hogy semmit ne igyatok a neera szirup, a narancslé (frissen facsart) és a gyógyteán kívül, hiszen azért méregtelenítő, hogy a kávét is kiszűrje. Nekem csak az első nap hiányzott, pedig nagy tejeskávés vagyok, mindig azzal indul a reggelem, a 3 az 1-ben pedig azért nem jó, mert cukros. Egyébként ha elolvassátok a neera leírását, ott is az van, hogy csak ezeket szabad inni.

Nem olyan nehéz az egész, elmondhatom, nekem is mindenki azt mondta, hogy úgyis megállsz két nap múlva, mert nem bírod ki. Tényleg igaz, hogy fejben indul el minden.

Én is főztem szinte mindennap, a párom kostólta, de állítólag semmit nem kellett útóízesíteni, meg lehet oldani ezt is.

Csibe!!!!! CSak gratulálni tudok Neked, Szuper vagy:-)))) Tudtam, hogy megcsinálod:-)))))

Hogy vagy most, mit eszel????

Igen, nagyon jó, hogy itt buzdítjuk egymást és tapasztalatokat cserélünk, csak sajnos én sem mindig vagyok net közelében, de azért igyekszem minden nap részt venni a társalgásban:-)))

Sok sikert a ma indulóknak, és úgy álljatok hozzá, hogy igenis megcsinálom, sikerülni fog:_))))

2539. Mona6908
2011. márc. 28. 22:31

Sziasztok holnap kezdők:)

Én csak csendes szemlélő vagyok, gyűjtöm a tapasztalatokat, ápr. 23 után szeretném elkezdeni, de addig is szeretnék részt venni a fórum életében.

Kitartást Nektek:)))

2011. márc. 28. 22:17
Sziasztok! Én is holnap kezdem. Kitartás mindenkinek! Üdv :))
2537. Annipannika (válaszként erre: 2536. - 4a3af97442)
2011. márc. 28. 21:36

Szia!

Bár még sosem csináltam korábban, de eddig azt olvastam, hogy ha méregteleníteni szeretnél, akkor kizárt a kávé és a fekete tea. Viszont akit inkább a fogyás motivál, annak még beleférhet.

Szuper, hogy te is holnap kezded, ha van kedved, tartsunk össze! :)

jó éjt!

2011. márc. 28. 21:07

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy reggelente és napközben a kávé vagy a 3az1ben, szerintetetek nagyon gáz, ha iszunk???

Én is holnap kezdeném!!!

2011. márc. 28. 20:39
10 napos kúra akart lenni... (kimaradt a napos)
2011. márc. 28. 20:39

Sziasztok!

Először is gratulálok mindenkinek, nagyon ügyesek vagytok!

Holnap kezdem a 10 kúrát, eddig még sosem tartottam léböjtöt, kíváncsi leszek, hogy bírom! Nehéz, mert 2 pici gyerkőc mellett sok a maradék, rendszeresen főzök, de most nagyon elszánt vagyok. Na, majd holnap ilyenkor! :)

2533. d0f360ed26 (válaszként erre: 2516. - Kiss.tutkabab)
2011. márc. 28. 19:19

Szia!

Bocs, erre a kérdésedre konkrétan nem válaszoltam, elkerülte a figyelmem. :-(

De általánosságban talán igen. Szerintem amit leírtál, kb. ugyanazt írtam. Azt gondolom, talán a "titok" a napi 5x kicsi kis változatos étkezésekben,(reggeli, tízórai - még ha pl. egy cerbona, vagy alma - , ebéd, uzsonna, vacsora) van. Sok folyadék és ha kevés is, de rendszeres mozgás, (pl. napi, másnapi 5-10 perc séta... ). De jó a Ti véleményeteket is olvasni majd! Úgyhogy hajrá!

További szép estét Nektek!!!! :-)))))

2532. d0f360ed26 (válaszként erre: 2529. - Ritu83)
2011. márc. 28. 18:21

Szia, Ritu!

Én is ettem virslit, mert nagyon szeretem, de nekem utána teljesen fehér lett a nyelvem pár napja. Jó étvággyal ettem, de utána nem voltam igazán jól. Valószínű eléggé zsíros dolog az. Vagy túl hamar próbáltam enni a kúra után.

2531. d0f360ed26 (válaszként erre: 2528. - Csibe46)
2011. márc. 28. 18:16

Szia!

gratulálok! nekem a kúra elkezdése mellett annak befejezése sem volt könnyű, mivel már lehetett inni narancslét, meg enni utána zöldséglevest, de nem lehetett enni még igazából jó ízűt. Pl. szalonnát zöldpaprikával. :-))!!!! Úgyhogy még kitartás Neked!!

Az az igazság étvágyam nekem is lenne ilyesmit most enni, csak egy két falat, s eltelődök vele. Most még. És ezt jó nekem megőrizni. Előbb utóbb, biztos újra egyre jobban esik, ezért is ismételtem meg a kúrát. Kíváncsian várom, ha írsz még majd.. :-))

2530. d0f360ed26 (válaszként erre: 2525. - Kiss.tutkabab)
2011. márc. 28. 18:04

Kedves Ildikó!

Más hogy vélekedik? Szerintem Te is jól nézel ki, persze az a legfontosabb, hogy magunkkal legyünk kibékülve. :-)) S ha pár kilótól jól esne megszabadulni, akkor merjünk ebben is nagyot álmodni! De a "nagy álmokat" is lépésenként lehet megvalósítani, s a nyolc nap a kúrából már nem semmi! Ügyes vagy, s várom, hogy ha utána is írsz a tapasztalataidról... :-))

2529. Ritu83
2011. márc. 28. 16:47

Sziasztok Lányok!

Nagyon sok gratuláció mindenkinek, az eredmények nagyon jók, ügyesek vagytok!

Nálam egyelőre változatlan a helyzet, bár még mindig megvan a női bajom. Nem vagyok én ehhez hozzászokva, mert egy ideje leredukálódott a dolog, és volt hogy csak 2 napig tartott. Kérdeztem az orvost, hogy ez normális-e, de azt mondta örüljek neki. Hát örültem. :) De most valami miatt (lehet hogy a léböjt??) megjavult, és már majdnem egy hete tart. Elszoktam ettől. A nadrág lóg rajtam, mégis úgy érzem, mintha 600 kilóval több lennék, mert folyton feszit a hasam és fel van fújódva. Vége lehetne már!!! ÁÁÁÁÁÁÁ

Én is leirom, hogy nálam mi a terv, amit remélek hogy bejön majd. (már ha még ebben az életben abbahagyom a menstruálást :)) Szóval: reggeli: gyümölcs, bármilyen. ebéd: főzelék, vagy ha hús akkor salátával. délután: joghurt vagy gyümölcs vacsora: fehérje + zöldség. Ez a fehérje szokott virsli lenni, de én mondjuk azt olvastam, hogy azzal vigyázni kell, mert hogy sok adalék anyag van benne, és ez igaz a felvágottakra is. Ennek ellenére én mondjuk előszeretettel fogyasztom vacsorára, bár lehet nem kéne. :)

Emellett egy héten kétszer zumbázom, plusz egyszer edzőteremben edzem, hogy némi izmot is formáljak. :) Ennek müködnie kell!!!!! Remélem! :)

Szép délutánt mindenkinek!

2528. Csibe46
2011. márc. 28. 11:44

Sziasztok Lányok!

Na, túl vagyok a narancslé napon. Újabb -70dkg.:))))

Ma felöltöztem és hihetetlen,amit tapasztaltam.A nadrág majd leesik rólam és bár hosszú,passzentos fölsőt vettem fel,mégsem nagy benne sem a hasam ,sem a hátsóm.Az ilyen dolgok új erőt adnak a továbbiakhoz. Reggelire ittam egy pohár narancslevet, megcsináltam a zöldséglevest,és 2l citromos vizet raktam oda úgy, h a neera-s üveget kiöblítettem még a vízzel! Egy csepp se menjen kárba.:)))

Ildi!!!! Nagyon ügyi vagy 8. nap!!! Csúcs vagy. Nagyon büszke vagyok rád! Főleg,h fasírtot sütöttél reggel. Én nem tudom, h bírtam volna ki, hiszen már a gondolatától is összefut a nyál a számban! Csak így tovább. Már csak 2 nap!!!!

Kedves kabala! Köszi a választ! Nagyon jó volt Téged olvasni és hasznos volt a napi étkezésed leírása is. Én nem tudom ,hogy fogok visszaállni, de szívesen ennék szalonnát zöldpaprikával....:(

Majd meglátjuk! Ma még egyelőre csak iszom a levesemet meg a vizemet. Holnap már zöldség! Alig várom!

Mindenkinek szép napot és kitartást a kúrázóknak!

2527. Mona6908
2011. márc. 28. 08:59

Ügyesek vagytok, Ildi Neked további kitartást.

Kabala , köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat, nagyon hasznosnak találom őket. Ezek a hozzászólások adnak erőt, kitartást:)

❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook