Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok, bocsika, hogy nem jelentkeztem, de rossz volt a gépem, és csütörtökön haza kellett jönnöm, mert lázas beteg voltam.
Szóval, a sok méz:-))) De úgy egyébként nagyon jól megy, reggel egy szelet teljes kiörlésű kenyér, felvágott. Ebéd zöldség leves, egy kis hús és saláta. Vacsi sovány túró és narancs.
Remélem, hogy sikerülni fog a többi is Nektek sok kitartást és sikert kívánok:-)))
Annipannika, sajnos 0.5 kg ment le azóta. Ma van az 5.ik napom és -1,5 kg. Lehet hogy nálam nem működik a fogyás. Viszont remekül érzem magam, úgy érzem hogy kicsattanok az egészségtől, erre nem számítottam.
A férjemnek nem jött vissza sokáig csak 1, 2 kg plusz, de egy ideje rendszertelenül étkezik munkájából kifolyülag és 5 kg visszajött.
Kitartást mindenkinek...
Sziasztok! Hogy vagytok? Nekem ma eddig szuper a napom, most etettem meg a gyerkőcöket, de nem volt gond vele. Pedig a kicsinek kézzel adogattam a husit... Tegnap este erőt vettem magamon és megfőztem a vacsit, a mai és a holnapi ebédet is. Na, az nehéz volt! A férjemmel kóstoltattam. :)
Szép hétvégét kívánok Nektek!
Hello, Annipannika!
Annyira rossz volt azt az idétlen zsíros húst megenni! Foglalkozásomból adódóan annyi okos tanácsot tudok adni, s magam meg hülyeséget csinálok. de annyira jól esett a sült hús. de nem tudom, valaha megszeretem-e, mert a gondolatától is rosszul vagyok. köszi a biztatást4 én már 3X csináltam a kúrát, s midig jó hatással volt. kitartást Neked, mdgéri! Még ha esendők vagyunk is néha. Mindig leadtam jó pár kilót. Tavaly augusztus óta kb (mindig reggel mérem magam) 15-16 kilóval vagyok kevesebb. 178 cm 65-66 kg. Szia! ?:-)))))))))))))))))))
Szia! :-)
Aranyos vagy!! Sokat jelent, hogy írsz hozzám. Ebéd előtt megkívántam a sült húst jó rozskenyérrel, és ez idáig hányingerem volt, igen rossz közérzettel. Most már jobb. Vigyázzatok a visszaállásnál, mert valóban végigcsináltam, s nem is értem, hogy lehettem ilyen hülye. Kösz a segítséget! Szép napot Neked! :-)
Köszi a választ. Magasságom 178 cm és a súlyom amikor elkezdtem 67 kg volt. Ma reggel a 4.ik nap reggelén 65 volt ( wc után :). A célom 60 kg.ra lemenni. Tudom hogy a magasságomhoz a 67 kg is megfelel de azért engem zavarnak a zsírpárnák. A sós víz nagyon bevált, eddig minden reggel ittam indus sót. Edzésen is voltam 2szer eddig.
Nekem ez az első próbálkozásom, a férjem a tavaj 7 kg.tól szabadúlt meg, remélem nekem is összejön.
Amúgy meglepetésemre, a közérzetem sokkal jobb mint amikor eszek.
Mindenkinek kitartást ...
Kitartás! Eddig olyan ügyes voltál, menni fog! Hamarosan jönnek a friss zöldségek, gyümölcsök, biztosan könnyebb lesz velük! Jön majd a meleg idő, akkor éhesek se vagyunk annyira és többet iszunk!
Nekem ma reggel megjött, de így is kb mínusz 2,5-3 kg-nál tartok. Jól érzem magam, de azért várom is a végét. Nehéz, mert a kicsi fiamat etetem, kis katonákkal stb... Ki fogok tartani 10 napig, de utána jó lesz érezni az ízeket megint.
Hajrá Lányok!!!!!!
kabala, most mi a gond?
Belekezdtél és feladtad, vagy bele sem bírsz kezdeni?
Nehéz most a korlát nélkül. A Neera ad egy keretet. Most ehetek, de mennyit, s mit???? a szabadság nem könnyű. Jó, de felelősségteli........... na majd meglátom. talán a hét is fárasztó volt!
még egyszer kitartást nektek, s sok sikert, mert ez a kúra jó!4 Éljetek vele.!!
Szasztok!
Talán már nem nekem való a fórum.... :-(
Bár oly helyesek vagytok, s ha most csinálnám, ez nagyon lelkesítene. talán a tavsz, vagy mit tudom én, állandósan éhes vagyok, nem. Inkább baromi jó étvágyam van. Tornázom, eszem, ahogy szoktam, úgymond egészségesen, de nagyon nehezemre esik. Kerestem a kúra után sorstársakat. 178 cm 66-67-kg. Ja.Ez jó. De most valahogy önkínzás amit csinálok. Ha annyit ennék, mi jól esik, megint 80 fölé mennék. Szóval egy kicsit elkeseredtem. Szabadjára vannak engedve a gondolataim, nem csak a Neera... Nehéz a korlát...
Sziasztok, és kitartást, mert ez a kúra nagyon jó! Lehet, nkem is az önfegyelem gyakorlását adta a jó Isten feladatul... Ha létezik.. :-)))))
Sziasztok!! Elég jól bírjuk, mert a féjecském is csinálja ám velem:) nelem csak a kapuccsino okoz gondot, mert megkínálnak és nem találom a NEM KÉREK-köszönöm szavakat:)
De ennek ellenére szilárd étel nincs, a súlyunk-2 kiló, de most nem tudom magam mérni, majd csak hétfőn, mert nem vagyok otthon:(
Az a jó, hogy most nem kell főznöm, és ez nagyon sokat jelent, hogy be tudjuk tartani a 10 napot:)
A nylevem kezd lepedékes lenni, mást egyenlőre nem érzek, meg a súlycsökkenés, ami nálam a fő cél, mert már 1,5 hónapja stagnálok. A lékúrámat 81 kilóval kezdetem, kiváncsi vagyok a 10. nap végére mennyi ment le?? Neked és a többieknak is kitartást kivánok, hogy végig tudjuk csinálni!!!
Kedves Annipannika! Nekem néha enyhe fejfájás szédüléssel,pici émelygés jelentkezik, és a lepedék is.Ami pozitiv,hogy picit több energiám van mint általában,és nem érzem leterheltnek a szervezetem,mint amikor rendszeresen étkezem. Mindenkinek másképp reagál a szervezete, biztos lesz pozitív hatása a 10.ik napra. Te hogyan tisztítod magad, sós vízzel vagy teával?
Minden jót mindenkinek! :)
Sziasztok Lányok!
-20 dkg, összesen 7,7 kg 15 nap alatt.
ma keményítő naom volt. Rizst főztem, kukoricával. nagyon finom volt. A folyadékivás nem megy olyan könnyen, de min. 2l minden nap megpróbálok lecsúsztatni. A közérzetem jó, a hangulatom is, amit csak fokoz, h régi ruhákat is fel tudok venni.
Annikapannika! Azt kell használni, ami bevált. Én a keserűsóra rá sem bírok nézni.De hát, kinek a pap, kinek a pané! A lényeg, h hatásos legyen.
Az eredmény miatt nagyon elszánt vagyok és remélem kitartok, amíg el nem érem a célomat.Ezt kívánom neketek is! Hajrá és kitartás. megéri!:)))
Szia, köszi, én 7 kg-nál tartok, de tetszik, hogy nincs gyomrom, ami eddig nagyon zavart, és bővek rám a nadrágok és szoknyák, amik nem jöttek rám:-))
Kitartás, sikerülni fog Neked is:-)))
Sziasztok!
Gratulálok a sikerhez!:)
Harmadik napnál tartok. Sok sikert,kitartást mindenkinek!
Ildi mennyit fogytál?:)
Szép napot Mindenkinek! :)))))))))))))
Sziasztok, szép napot mindenkinek:-)))
Túl vagyok rajta, sikerült, nagyon büszke vagyok magamra és Rátok is akik már megcsináltátok és akik most csináljátok. Kitartás, mert megéri.
Ma narancslé, holnap zöldséglé, ez már gyerekjáték:-))
Legyen szép napotok:-))
Szia!
Ezen az oldalon szinte megtalálsz mindent ami a kúrával kapcsolatos.
Ajánlatos minden este szenna teát inni,egy bögrével, ennek hashajtó hatása van, azért van erre szükség,hogy tisztuljanak a belek.