Most már elég (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
Szia mancinéni!Nekem az első napom,délután dolgoztam,most értem haza. Jól bírtam,semmi nasi,és plusz evés.Folyadékot,vízet ittam.Sztem leszek még éhes is:)Jó a 90 napos ,szerettem régebben is.Sok sikert,és kitartást a diétához!
hello zimmi! Hát igen, huszon évesen azért még könnyebben megy a fogyás..
az én családom is szeret enni, pláne a házi kaját, amit én itthon készítek. de sajnos a diétásabb kajákkal nem jártam náluk sikerrel... én is 90 naposozom, azt hiszem, 12 napja. ma szénhidrát napom volt.
Sziasztok!
Mancinéni, én 103 kg vagyok, de nem akaratgyenge!Szeretek enni, és mindig olyan ételt készítettem,amit szeretünk.Nekem a változókor tett be,csak úgy jöttek a kg.-ok! Sosem voltam kicsi, mert 175 cm magasságomhoz 85 kg voltam évekig.5 évvel ezelőtt a 90 napossal fogytam 15 kg-ot, tartottam is másfél évig,amíg nem szóltak közbe a hormonok:)
Ma újra elkezdtem a 90 napos diétát.
Szép napot mindenkinek!Azt hiszem gyakran jövök hozzátok:)
hát ez elég sz.r. má bocs! de míg az első hármon nem tudsz változtatni, az utolsó azért hozzáállás kérdése. nekem is van egy ismerősöm, aki cukorbeteg, a terhessége alatt lett beteg. Ő kb. 150 kg, és sokszor úgy láttam, hogy nála ez a "cukorbeteg vagyok" egy jó ürügyet szolgál ahhoz, hogy mindíg ehessen. hülyén hangzik, de tényleg igaz. pedig tényleg rettenetes az a nagy súly, amit visel. arról már nem is beszélve, hogy egészségtelen. Bocsánat, egyébként nem akarlak kritizálni!!! aki túlsúlyos, az mind akaratgyenge, ennek az eredménye a súlyfelesleg. rajtam is van kb. 25 kg.
Üdv: Mancinéni. Igen sajnos beteg vagyok, -cukor -pajzsmirigy -gerinc műtött, meg egy kicsit lusta!
Ernő! Mi tart vissza a fogyókúrától?? esetleg valami betegség?
Örülök, ducimuci! csak semmi lazítás!!!
Minden elismerésem ,és kivánok hozzá kitartást,türelmet ,megértést,neked ,És környeztednek .,Mert sajna ,sokszor azokkal kell a legjobban megvivnod, hogy miért is teszed ezt, Ök meg ,értetlenül néznek ,hogy most mivan veled:(És inkább ,hogy segitenének huznak vissza hogy ugyanmár ,ennyi belefér ,ugysem árthat meg ,és közben ,nem veszik észre, hogy ezzel az árto segitségükkel ,neked nemhogy könnyitenének ,hanem nehezitenek:(!Ne hagyd magad ,Nincs ˇ~csakma, ~csak kicsit,ilyen olyan kifogás,hanem legyél megingathatatlan, csak akkor lesz igazi nagyeredmény!Bizz magadban!!!
Sok sikert, és kitartást.
Én tudom mi a fogyni vágyás... 130kg vagyok, és szomorú.
Ernő.
Kitartok,kitartok. Estére már megint megjött a kedvem. Lázban égtem! :D
Basszus, ducimuci, ne csináld ezt! csak tessék kitartani! ! Herpeszre nem tudok semmi otthonit, csak gyógyszertárit.
Lankad a kedvem a fogyókúrával kapcsolatban! Wááá! Tornatornatorna. Ma muszáj lesz. Herpesz ellen valakinek van vmi házipatikás ötlete?
nekem is legalább anyitól kellene megszabadulnom, és én bele is vágtam.
Igen, ismételten nekifogtam a 90 naposnak. Nekem ez vált be legjobban, ettől lehet enni, nincs különösebb kikötés. Első nap előtt, amolyan "kedvcsinálónak" csináltam egy gyüminapot, ma volt a második fehérjenapom. (vagyis ma volt a 6. napom) szerencsére én nagyon szeretem a gyümölcsöket. Ha már nagyon elegem van belőlük, akkor tökmagozok.
Akkor egy cipőben járunk,mármint a mostani kilóban.Nálam is az a legnagyobb gond, hogy nem látszom annyinak igy valahogy nincs ami ösztönözzön a fogyásra. Egyszerkipóbáltam a 90 napost. 31 napig csináltam, fogytam is, de megutáltam a gyümölcsöt. Te mostakkor elkezdesz valamit,hogy fogyj?
Szia Mancinéni, én 15 -20 kg-tól szeretnék megszabadulni4 Most vagyok 83 és azelőtt 65-70 kg voltam.....
Van egy barátnőm, akinek másfél éves a gyereke és már 14 kiló. Múltkor együtt mentünk valahová,sírt a gyerek. Erre a csaj azt mondta biztos éhes, és kinyitott neki egy zacskó chipset. :(
Szia Adryka 21! Te mennyi kilótól szeretnél megszabadulni?
Sziasztok...hát az én tervem nem a 90 napos szerint van...mert bár hihetetlen de nem szeretem a zöldségeket..vagyis nagyon ritkán eszem...max burgonya...igy én meghalnék a zöldségnapon :D meg nekem nagyon szigorunak tünik ez a diéta.. ugy hogy most 3 napja elhatároztam hogy a saját szabályaim szerint fogok fogyni..még pedig...egész nap vizet izom csak..semmilyen más üditő...2szer fél órát tornázom...reggelizek..ebédelek persze mértékkel próbálom..vacsora csak egy joghurt és 6 után nem eszek semmit...cukrok...sütik..csokik..chipsek..ropik kizárva.... mit gondoltok ilyen elven sierül e majd végre a fogyásom? Én nagyon bizok benne....
Egyébként én 12 kg-ot fogytam, nagyon jó érzés volt, látványban is, meg közérzetileg is. Aztán más módszerrel fogytam még 4 kg-ot, utána pedig szépen elengedtem magam. jöttek az ünnepek, nagy kajálások. aztán a kilók is rám. sajna. most 98kg vagyok, olyan "darab" szerencsére még nem kövér, bár a súlyom alapján annak tűnik, de nagyon csontos vagyok, talán emiatt .
Sziasztok! Amikor én a 90 napos szerint éltem, egyből úgy kezdtem, hogy minden ötödik napon víznapot tartottam. Az első hónapban így ment, de azt tapasztaltam, hogy a kilóim valahogy nem akarnak megindulni "látványosan". A 2. hónaptól már nem csináltam minden ötödik napon víznapot, és csodák csodája: jobban fogytam. tehát érdemes azon is elgondolkodni, h a hirtelen nekiállsz ennek a drasztikus kúrának, a szervezeted épp az ellenkezőjét teszi majd, mint amit várnál, vagyis takarék üzemmódra kapcsol.!
Szia! Druukolok az elhatározáshoz és kitartást kívánok! Nálam mindig a kitartással van a probléma! sajnos... eddig hol tartassz a fogyókúrában?
Köszi a tanácsokat! A szétosztást azért, van hogy a szervezetem folyamatosan azt érezze, hogy mozgok. 20perc séta reggel beiinditja a szervezetedet! Gilian McKeith ezt túlsúlyosaknak találta ki, hogy ne menjen szét a térdük és egyéb izületeik.Ezt a tornát fokozatosan növelni kell.
sziasztok!dráfga ducimuci sztem nem kellene kevergetned a kül.diétákat meg "csodafogyókúrákat!!!nem tartom ésszerűnek!mancinéninek igaza van: életmódot kell váltanod!egyetemre mész fogd fel úgy hogy új életet kezdel mert az következik életed legjobb évei!!határozd el magad a sport mellett de ne egy két hónapra találd meg ami neked tetszik, az egyetemen majd rengeteg mindenből választhatsz!egyél napi ötször az jó!oszd szét a napi szükséges kalóriáid és azt edd meg egyszerre se több se kvesebb! viszont nem értek egyet azzal az 5 meg 6 után ne együnk semmit teoriával, sztem végy egy nagy tál zöld salit+feta+grillcsirkemell és nyaminyami:)semmi kárt nem okozol!ami a sportot illeti miért kell szétosztanod napi 3részre az egy órát??mert alig h elkezdene a szervezeted dolgozni te abbahygaod!! a 15kiló egy hónap alatt lehetséges de drasztikus és kimeríted a szervezeted plussz a bőröd is óvnod kell, sztem először csak apróbb célokat tűzz ki magad elé: mondjuk -5kiló 3-4hét alatt...eztcsak azért mondom mert stagnálni fogsz egy idő után és sokan ott adják fel de te ne tedd!!ha megvan az első 5kiló akkor hagyd egy kicsit pihenni a szervezeted-egy nap szabi- aztán jöhet a köv.célkitűzés!!
szurkolok én is neked!!hajrá
ez egy érdekes taktika! Nem tudom, hogy válik majd be, de drukkolok.
Talán biztosabb lenne, ha életmódot próbálnál váltani. Tudod, több mozgás, sport, kissebb adagok a kajából, du. 5 után nem ennél, stb. az a baj a diétákkal, fogyókúrákkal, hogy csak addig működik, amíg aktivan csinálod. amint leteleik az a 90 nap (én ezt csináltam) újra lazábban vesszük az étkezési megszorításokat, aminek egyenes következménye a visszahízás. sajnos.
Sok sikert Ducimuci!
Cikkedet olvasva én is belekezdtem!Mérlegelőt vezetek, hátha így nagyobb lesz a motiváció!Meg hát a nyilvánosság ereje....Drukkolok Neked!
Szia Ducimuci!
Szerintem is sok a havi 15kg.Az lehetettlen,még akkor is,ha csak vízveszteségről beszélünk.Sőt,ha rövid idő alatt akarsz sokat fogyni,az nem lesz eredményes(magamról beszélek)sajnos vissza fog ugrani,egyik napról a másikra.Viszont az évszak éppen megfelelő a fogyókúrára.Minden zöldség és gyümölcs friss és olcsó.
Nagyon sok siket kívánok neked!
Kitartást!!!
Köszönöm. Én nem mondtam, hogy a szüleim hibája. Genetikailag vagyok ilyen. És már rengeteget szenvedtem a súlyom miatt.
A 15kg azért a célom, mert nem fogom megcsinálni, és ez mégjbban motivál.Nem az lesz, hogyha elérem a -15-ötakkor egy krémes belefér, meg egy kis krumpli. Hanem folytatom. Ez motivál.
Helló kedves diétázó! Nem akarok piszkálkodni, de szerintem nem fog össszejöni egy hónap alatt az a 15kg mínusz! Úgy gondolom, még az is nehéz lenne, ha egy hónap alatt ennyit akarnál hízni, nem hogy fogyni 15kg-ot! Egyébként ha már itt kukacoskodom, leírom azt is, hogy nem csak a szüleid a hibások a hízásodban. Azért már 18 évesen tudni kellene nemet mondani a kajára... És ahogy a hasad elnézem, esténként ha csak 50 felülést csináltál volna, nem így nézne ki. Gondolj bele, milyen lenne ez 1 vagy 2 terhesség után! (Hajrá, fogyás!!!!!!! Kíváncsian várom a mérlegelésedet, és kívánom, hogy összejöjjön, amit szeretnél!)manci
További ajánlott fórumok: