Én biztosan nem tenném a számba ahogyan onnan rendelt sminket se használnék meg nem kennék a bőrömre semmit, nyálkahártyás helyre (pl száj) meg főképp nem. Kínában mások a szabályozások. Néhány terméken fel sem tüntetik az összetevőket ami engem azért aggasztana. :/
pff en rendeltem kivancsisagbol, de az a 3 darab nem sokat ert, ami a csomagban volt, gondolom, keves volt ehhez :)
amugy ezek szakertelem nelkul hasznalva komoly problemakat okozhatnak, de gondolom, nem a kioktatasert kerdezted, hanem mert kivancsi vagy.
probald ki, aztan meglatod, neked nehany alkalom segit-e a fogaidon, de ugy tapasztaltam, hogy a kokuszolajas (dm-ben kaphato kis uvegben kokuszzsir) oblogetes tobbet er. vagy ha felevente szodabikarbonaval megmosod a fogad (de vigyazz, mert az is abraziv, ha ezt minden heten megteszed, elkopik a zomanc), vagy hogy ha szenporral mosod meg idonkent, az peldaul megkoti a fogak feluleten a foltokat es le tudod mosni.
Egy lejárt termék mint esetedben említett em mascarpone ha nem látom rajta zöld penészfoltokat ha nem ha nem érzed illatban a fura szagot rajta megnyalod és jó íze van akkor még ehető vannak olyan termékek mint a deszodor vagy ragasztó vagy parfüm vagy ceruza ezekre minek szavatossági idő például és mind termékre kell szavatossági idő mert ezen is látszik a zöld penész az előbb említett termékekre nem kell szóltok segítő mert szólt a segg időm is túl is jó
A kérdésed alatt újdonságként szerepel a "Megennéd-e azt a mascarponét, aminek 1 éve lejárt a szavatossága, de nem látszik rajta semmi?" Előbb enném meg szerintem azt a mascarponét. :D
Rendeltem a Temuról fogfehérítőt, és valaki azt mondta nekem, hogy bármit elkaphatok tőle, és ki kellene dobnom de a Gemini azt mondta, hogy menjek el a fogorvosomhoz, és kérdezzem meg, mit mond ő erről