Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Akkor ha jól értem a mikor elkezdem szedni onnantól 14. nap vagy a mansi első napjáttól 14 nap??
Egy kicsit még új vagyok ebben. Bocsi
szia!
nekem majd első naptól kell elkezdeni. a doki azt mondta, ahogy észerveszem, rögtön.
A ciklus 3. vagy 5. napján szokták elkezdeni. Lehet azért akarta igy elkezdeni nálad, mert olyan a ciklusod. Ha beveszed a Clostyt akkor rá 14 napra van peteérés, mindegy az, hogy 3. vagy 5. napon vagy 2. napon kezded el szedni.
Amikor én szedtem és adtam a szurit, olyan ciklusom volt, mint ahogy a nagykönyvbe megvan írva. 5. napon elkezdtem, 14. napon peteérésem volt. De olyan peteérésem, hogy dolgozni sem tudtam, annyira fájt a hasam. 14. nap elött 2 nappal és utána két nappal el kell kapni apát :)
Én is használtam és nem lettem szőrős. Annyi, hogy kezet kell mosni utána, meg ahova lefolyik. Vannak még, de hogy mennyire hatásos nem tudom...
Neocapil
Forcapil
Hair mix
Sziasztok!
Kaptam megint Clostit, de a ciklus 5. napján vagyok és az orvos mondta hogy szereti elkezdeni a 2. ciklusnapon. Mért?
Ma kezdtem szedni , jövő hét vasárnap leszek a 14. cn.-on, de akkor a peteérésem is kitolódik?
Sziasztok
Lina: Gondolkoztam tegnap óta azon a hajhullás elleni szeren. Nincs valami biztonságosabb ami nem okozhat szőrösödést ha marad a kezemen szer? Ami hatásos is.
Remélem így lesz.
Ez a kocsiügy minekt is nagyon bánt..de nem tudunk mit csinálni.Pisti fizetéséből valószínűleg élete végéig vonni fogják a 33%-ot.Annyit tehetünk ezzel kapcsolatban,hogy mindig minimálbérre jelenti be magát.
Helló, Lányok!
Orsa, most már tényleg szerencsésebb időszaknak kell következnie Nálatok!
Ezen a kocsiügyön teljesen kiakadtam, nagyon durva...
Sziasztok!
Tüdőmmel minden rendben,teljesen negatííív:-)
Sziasztok! Létezhetetlen visszaolvasni, nagyon pörögtetek! :)
Orsi, van már valami fejlemény?
Végleges gyógymódot sajnos nem, még a kialakulása okát sem tudják pontosan. :(
De tök jó, hogy most már egyre jobban terjednek az infok, és egyre többen eljutunk megfelelő orvosokhoz. :)
Nekem is fogigátlót adtak. és majd ha gyereket szeretnék akkor menjek vissza.
Ha itt nem biztattok hogy menjek endokrinológushoz és ne hagyjam magam akkor ma sem tudnám mi bajom mert nem indokolták előtte soha semmivel hogy miért az a megoldás ha fogigátlót szedek. Köszönöm nektek hogy segítettetek anno. Reméljük egyszer meglesz a gyógymód.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!