Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Lina!
túl vagy rajta... most már csak előre!!!
Drága Lina!
Tarts ki! Túl vagy rajta, innen már minden renben lesz! Szorítok!
Sziasztok!
Ma megvolt a redukcio. 3x böktek, mert nem úgy fordultak ahogy kell, sírtam, visítottam és arra gondoltam, hogy most 3-an éljük ezt át :(
Szörnyű volt.
Nemrég ettem és ittam ma először, szétmegy a fejem. Felkelhettem 2 óra múlva enni, de mivel elkezdtem folyni, vissza kellett feküdnöm. Elötte megnézett egy dokinő, azt hitték magzatvíz, de zárva vagyok.
Szeretnék már hazamenni, nagyon rossz itt bent. De azt mondták még 2-3 nap. Megbeszéltem az egyik ápolóval, hogy pénteken hazamegyek, ha kell saját felelősségre. Itt csak stresszelek.
Kapok infúziót is, fáj is a kezem.
Holnap delött UH, megnézik tényleg sikerült-e a beavatkozás.
:-)
Az tuti! Készülj fel a legrosszabbra :-)
23 hét, néha egyszerre érzem két helyen is a mocorgást rugdosást,meg talán olyasmit is érzek néha h egymást rugdossák, olyankor érzem h mozognak bent de nem a hasfalam felé rugnak hanem befelé egymás felé :)
de ezek még nem vészesek, gondolom majd 30 hét körül már nagyobb lesz a banzáj odabent :)
Köszi
izomfájdalom és láz előfordulhat az oltás után, de szerintem inkább picit megfáztál.
Biztos segít a sok tea.
Hol tartassz most? Hányadik hét?
Húúúú....rugdosás..... nekem csak egy baba rugdosott,néha az is elég volt!
Köszi, Orsa, fekszem és jobbulok :)
Igi,ezekkel probálkozom, én is, ma már meittam kb egy liter teát, igazi általunk szedett és ldaált csipkebogyóbol áztatok teát, sok citrommal,remélem segit.
Nem tudom nem-e az oltás hatása, mult kedden kaptam meg és ez pár napra rá szombaton kezdődött..
Igi, sok sikert hétfőre, szoritok neked hogy minden rendben legyen a mütétnél!!!
Lina még nem jelentkezett...
szia
Bizony hétfőn műtét, már alig várom !
Szeretném már hallani hogy minden rendben a kis méhecskémmel :-)
Sziasztok!
Betta jobbulást!Ne is menj dolgozni,amíg nem leszel jobban!
Linával remélem minden rendben lesz.
Igi,akkor hétfőn műtenek?Nem semmi:-) de szerencsére hamar túl leszel rajta!
Szia
Sajnálom hogy beteg vagy,egyél sok sok zöldséget gyümölcsöt, és igyál jó meleg cizromos teát.
Nekem mindig segít.
Jobbulást!
Velünk minden ok!
Csak ez a köhögés meg torokfájás ne lenne, de szerencsére lázam nincs, talán meguszom pár nappal és rendbe jövök.
Babák remélem jól vannak, rugdosnak sokat:) jövő héten meg végre látjuk őket 4D-n is.
Tudom hogy nehéz, de próbálj meg pozitív lenni. Tudod "TITOK c. könyv" mindig csak a jóra kell gondolni, így magadhoz vonzod a szerencsét az egészséget a boldogságot :-)
nem lehet hogy a hó és a hideg miatt nyűgös Bence??
Köszi!
Jól vagyunk, bár úgy tűnik jönnek a nyűgös napok.... Kicsit nyugtalan tegnap óta. Remélem nem a tejcsim kevés neki! Kicsit megcsappant az idegeskedéstől.....
Szia , köszönöm.
Ti jól vagytok ? nagyon szép kis baba Bence :-))
Hát, a babázásnap van jó és kevésbé jó oldala is.... Imádom az egészet, de tegnap óta nagyon nyűgös, alig aludtunk. De ez így van jól. Anyasors....
Császár? Sokkal jobban átvészeltem, mint anno Gergővel. Jobb volt a császáros csapat is, kedvesebbek voltak a dokik. A hegem is szuper, már alig érzékeny (pedig egy helyen kiszakadt...), tegnap végleg levettük róla a kötést.
Te jól vagy?
Köszi, remélem jelentkezik délután sms-ben, cseréltünk telszámot.
Nagyon édes a kisfiad, gondolom élvezed a babázást:)
Jaj de jó neked, nagyon várom már én is!
Nem volt szörnyű a császár?
Szia!
Gyógyulj meg!!!!!
Linának pedig nagyon drukkolok!!!!!!!!
Sziasztok!
Ma itthon maradtam, fáj a torkom és köhögök, remélem nem lesz rosszabb.
Gondoljatok ma Linára, tegnap bentfogták és ma lesz a redukció, szerintem neki is déltájban lesz mint nekem volt.
Remélem minden simán megy és nem lesz semmi gond...
Itt is szép fehér minden, egész éjjel havazott.
Szióka!
Itt is esik :-)
Örülök, hogy van időpontod! Drukkolok!!!!!
Most hogy kimentem rájöttem még mindig esik a hó!!
Még a végén Fehér Karácsonyunk lesz :-)
Szép jó reggelt !
Köszike az jó lesz :-)
Esett az éjszaka egy kis hó, most szép fehér minden, és mocskos hideg van.
szia !
igen :-)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A peteérést a ciklus 1. napjától számítjuk akkor is ha Clostits hónapom van és a 5. napon kezdtem el a clostit??
Halihó! Rengeteget írtatok, nem tudok visszaolvasni..csak naplókból tájékozódtam most :)
Igi, örülök, hogy megjött, és sikerült elintézni a dokit.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!