Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
sziasztok!
bevettem a clostit... de azért előtte jól elolvastam a mellékhatásokat... csak hogy tudjam, mi mindent kell majd magamnak beképzelni :p
Szia!
Próbálom az endokrinológust hívni,biztos emelni kell.
Szép napot!
Köszi szépen, olyan kis hülyének érzem magam, hogy ilyeneket kérdezek... :) Hiába, a tapasztalatlanság... :)
Szorítok Neked az XR-hez, én eddig sima Mercket vagy Meforalt szedtem, vannak mellékhatásaik rendesen - főleg a szedés kezdetén... Hátha az XR jobb lesz.
És mi lesz a pajzsmirigyeddel, változtatnak a gyógyszeradagolásodon?
Köszi,aranyos vagy!
Nem kérdezel hülyeségeket!Így,már volt nálam is!Megjött délelőtt,este már semmi!És kb.2 nap után jött meg.
Hmm.érdekes,én sem értettem.
Hahó, Csajok!
Szamó, nagyon jó, hogy nem kell még a műtét, hátha egyáltalán nem lesz rá szükség! Nagyon édesek a képeitek!!! :)
Irén és Youlcsi, azért fel a fejjel, nagyon sajnálom mindkettőtöknél a helyzetet... :-(((
Segítenétek nekem abban, sztetek az, hogy ma megjött, majd 6-7 óra múlva teljesen elmúlt, még nem zárja ki, hogy a napokban rendesen megjöjjön? :( Vagy készüljek, hogy csak ennyi volt? Vagy hülyeségeket kérdezek? ;-)
szia!
ezek nagyon jó hírek!
remélem, minden oké lesz a későbbiekben :)
halihó!
megjött :(
sírtam, hogy nincs babó... örültem, hogy 13 hónap után végre nem kellett norcolut... aztán megint magam alá zuhantam, mert a clostit ha ma elkezdem -ahogy a dokim mondta- akkor mire jön az uh, ő szabin lesz :s
Sziasztok!
Itt vagyok! Hosszú napunk volt.....
Egyenlőre nem kell műteni Bencusomat, de még nincs kizárva, hogy később kell. De várunk, hátha magától rendeződik a dolog. Nagyon aranyosak voltak a kórházban a dokik és az ápolók is. Januárban kell megint menni UH-ra és lesz egy izotópos vizsgálat is. Aztán meglátjuk.
Puszi mindenkinek!
Ne haragudjatok, de nincs időm visszaolvasni, remélem mindenkijól van!
Sziasztok!
Ma voltam a körzetimnél,mert a Meforal 1000 már teljesen kikészít!
Állandó hasmenés,hányinger,gyengeség.
Írt ki helyette:Merckformin xr-t.
Ki szed ilyet,mik a tapasztalatok?
Elvagyok kenődve.Ráadásul,vasat is kell szednem,mert kevés,és még a nyavalyás pajzsmirigy is megint rossz!Múltkorinál már majdnem kezdett beállni,most viszont megint elszaladt a Tsh-m!Pedig 125mq Euthyroxot szedek.
Elegem van!!!!
Mindenkinek szép estét!!
Szamóékkal mi van?
kekmeggy!
Gratula!!!
Lányok, nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytok! :)
Igim, most már tényleg Te jössz!
Ani, a Closti nagyon puffaszthat, ne lepődj meg rajta!
Igen, lehet.
Az nem baj, ha nincs se baci, se gomba. Ál negatív akkor szokott lenni, ha mondjuk elötte bekented valamivel ami steroidos. Akkor lehet ál negatív.
tudsz már valamit a szövettanról?
Nem szokott, de hát lombik óta ez az első mensim, az első után is késett, csak most nem jókor.
Amúgy nem félek, nem izgulok :-( olyan semmilyen érzéseim voltak, amik persze most átcsaptak dühbe :-)))
Alapból nagy has, vagy csak most?
Mert nekem alapból nagy, és azt mondták jellegzetes PCO-s tünet.
Sziasztok!
Lehetséges a pco-tól nagy has olyan mintha terhes lennék v, föl lenne puffadva!? 55 kg vagyok.
4. clostis napomon vagyok!
Még mindig semmi?!Mennyit késik már?
Itt is hideg van..:-/ de ez a péntekhez képest még semmi..akkor éjszakára -12!Brrrr...
Kekmeggy veled örülök :-D
Most már igazán én következnék !!!!
lányok rohadt hideg van, én megfagyok :-S
utálom a telet.
Kekmeggy dejó,dejó!!!Annyira örülök neki!!!:-)))
Végre valami beindult!!!:-)))
És egyszerre kezdtünk új ciklust!:-)))
Olyan fura csajok, hogy amikor még nem akartunk babát, valahogy még örültem is, hogy nem menstruálok minden hónapban... most meg... rimánkodom, hogy csak jönne már meg ... :) Ilyen az élet... a sors hol ad, hol elvesz ...
Azért kekmeggy... nagy nap a mai nálad is!!! Nagyon grat!!!
:-DDD
Bárcsak így menne majd az egész lombikprogram. :)
Köszi szépen. :)
5 körül tudom meg, kell-e így szednem Clostit holnaptól mégis...
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!