Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
nyugi!
gondolj arra, hogy minden rendben lesz... és hogy néhány hónap múlva lesz 2 gyönyörű egészséges babád ):
2 babával nem lesz gond, persze nem lesz egyszerű. De én amit írtam 4 baba esetán vázoltam fel.
Majd lesz valahogy. Éljem túl a redukciót és akkor már könnyebb lesz. Be vagyok sz.rva rendesen.
Szia Drága!!! Gratulálok neked, nagyon szép kisbabátok van!
Sajnálom, hogy a veséje nincs jól :(
Ezt már nem is mertem írni, mert egy másik fórumon ez miatt kaptam a legtöbb rosszat. "Hogy lehetek ilyen anyagias" Végülis ha hó közben elfogy pénzünk, majd azt mondom nekik " Elfogyott a pénzünk, nincs mit enni, nem tudok pelenkát adni rátok, stb. de nincs semmi gond, mert nem dobtalak el titeket"
Nézegettem már babaruhákat. Ha újban gondolkodunk akkor egy rugdalózó olyan 3000.- legolcsóbban használtan 690.- láttam, kerekítsünk ezerre... 1 babának kell vagy 10 ruha, ilyen olyan, az már negyven, de ezeket hamar kinövik, tehát állandóan másikat kell venni. Pelenka... Állítólag 4 babánál ingyenes, de mire megszülök, ki tudja mi lesz.
Ha betegek lesznek... Gyakorlatilag többet leszek otthon, mint dolgozok...
Óvoda, iskola...
Tudom, fiatal vagyok, nincs még gyerekem, de sajnos több rosszat éltem ált eddig mint más egész élete alatt. Én tudom mi az gazdagságba születni, élni egy baradig, majd szegénységbe felnőni.
De nem hiszem el, hogy valaki nyugodt lelkiismerettel felvállalna 4 gyereket.
Jah, és akkor még arról nem is beszéltem, hogy a lakáshitel sem 20 ft. Ha azt nem kéne fizetni, nem lenne semmi gond. De ebbe a mai világba...
Isten mentsen meg attól, hogy esetleg munkanélküliek legyünk... Szóval nem merem bevállalni és nem is akarom, inkább hallgatok az orvosra és elhiszem neki, hogy én nem vagyok alkalmas 4 gyerek kihordására.
Sziasztok Csajok!
Itthon vagyunk! Bence cukin alszik a kiságyban, én nem találom a helyem.... Olyan jó itthon végre!
Sajnos Bence veséje nincs jól, jövő héten meg kell operálni. Lelkem teljesen romokban, de összeszedem magam!
Most nincs erőm többet írni, visszaolvasni, de majd még jövök a napokban és beszámolok mindenről! Köszönöm szépen a sok kedves sms-t és levelet! Nagyon jól estek!!!!
A rábökés pedig nem az én dolgom :( A doki kerek perec megmondta, hogy melyik két baba lesz :( mondjuk, ha lehet ilyet mondani, picit annyival könnyebb, hogy ( gondolom helyszűke miatt ) nem nőnek egyformán.
Higgyétek el, ha lehetne, azt a két babát egy tűszúrással nem az égbe, hanem valamelyikőtökbe küldeném.
Lehet hülyeséget írok, de lehet benne valami, hogy amikor megszűnik egy élet, valahol a világban akkor kezdődik egy másik. Egy életen keresztűl utálni fogom magam ez miatt, de sajnos kegyetlen az élet. Ezt ti is nagyon jól tudjátok. Kegyetlen, hogy nekem 10 hónap alatt összejött 4 baba, aki meg évek óta próbálkozik, egy csomó mindenen keresztűl ment annak pedig semmi. Tudjátok, amikor megtudtam, hogy 4 baba van, mindjárt rátok gondoltam, hogy ebből a 4 babából 3 miért nem bennetek fogant ( nem tudom máshogy kifejezni )
Jaj, nem is azt mondtam, hogy te vagy itt bárki rosszat mond rám. Ez az egyetlen fórum, ahol nem ítélnek el ezért.
Csak ugye elkeseredésemben máshol is fórumoztam erről, és ott inkább kaptam rosszat mint jót.
Szóval nem rátok értettem!!!!
Én csak azt írtam le, hogy van rossz oldala is, amit senki nem szeretne átélni.
Nem mondtam rád sem jót, sem rosszat !!csak annyit én mit tennék a helyedben, de tiszteletben tartom a döntéseteket, meg az érveidet is, mint ahogy anno a Bettáét is, és sok szerencsét kívánok.
Nem vagyunk egyformák, épp ez benne a szép.
jajj Lina!
dehogy vagy te rossz!
én is eljáccottam a gondolattal, hogy de jó is lenne 4 baba... de ezt csak az tudhatja, aki benne van, hogy milyen nehéz is a döntés.
nem mindegy, hogy ráböksz 2re, hogy ők nem kellenek, és lesz 2 egészséges babád, vagy lesz 4 esetleg beteg, akik ki tudja meddig maradhatnak veled.
kegyetlen dolog, de ebben nem szabad senkire hallgatni! ez 3 ember döntése kell, hogy legyen: a tied, párodé, és azé az orvosé, akire az életedet is rábíznád (remélem, megtaláltad számodra AZ orvost :))
Tudom, sokan bevállnák. De vajon akkor is ha a 4 baba 1 kg alatt születne, 2 baba agyvérzéssel, a másik kettő valami fogyatékossággal? Nagy valószínűséggel a huszadik héten megszülni?
Szép dolog a 4 baba, ha egészségesek, de szegényeknek nem sok az esélyük erre.
A doki is rögtön azt mondta, hogy kizárt dolog, hogy én erre képes lennék.
Ha nem lennék ilyen helyzetben biztos én is irigyelném, akinek 4 babája van, de sajnos, hogy ebben vagyok és jövő héten egy olyan dolgon kell átesnem amiről nem tehetek.
Mögöttem nem áll segítség. Nincs anyukám aki ide tudna jönni, és segíteni. Anyósom messze lakik tőlünk, dolgozik, és addig jó még nem látjuk, a férjemnek 4x annyit kéne dolgoznia, ha hazajön fáradtan pihennie kell. Szóval 4 gyereket bevállalni a mai világban egyedül, segítség nélkül...
Én kívánom annak aki egyszer a helyemben lesz, hogy ne kelljen ilyen döntést hoznia és legyen probléma mentes terhessége és ne egy kiló alatti "kismacskákat" szüljön, aki betegen születik és vegetál valahogy az életben. Én ennek még a legkisebb esélyét sem szeretném megadni.
Olvastam egy fórumon, hogy egy nő 3 babával volt terhes. A doki szült neki, hogy ne vállalja be, mert súlyos következménye lehet. A nő konok volt, nem hallgatott az orvosra. Ő bizony bevállalta 3 babát, mondván az nem lehet, hogy betegek legyenek, más is szült 3 babát.
A babák nőttek, fejlődtek. Igen korán megszülettek. Az egyik baba nem sokkal a születés után meghalt, a másik baba agyvérzést kapott, a harmadik baba aki lány lett hatalmas feje lett. Most a nő azon kesereg, hogy lehetett ilyen felelőtlen, mert ha anno a dokira hallgat, lehet 1-2 babája lenne, de egészségesek. Sír nap mint nap, amikor rájuk néz, hogy szegények csak vegetálnak és aggódik, hogy mi lesz velük, ha ők már nem lesznek, ki fogja nevelni őket?!
Szóval, lehet rám mondni jót, rosszat, nem érdekel.
Sajnos sokan a veszélyes oldalát nem nézi a dolognak.
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy mi van, ha én belehalok, vagy lenyomorodok a szüléstől?!
A tv-ben is csak a sikeres ikrekről van szó, de az ilyen esetekről mint ez a nő, nagy a hallgatás.
De úgyis én vagyok a rossz, én vagyok szemét, mert hagyom, hogy elvegyék a gyerekeimet. Lehet, de senki nem fogja megköszönni, ha betegeke, nyomorékok lesznek. És senki nem fog segíteni felnevelni őket. Hanem akkor vágják majd az arcomba, hogy kellett ez neked? Nem tettél érte semmit? Viseld a következményeket.
Bence milyen kis formás cuki baba!
Én is minden jót kívánok a családnak.
Ha minden igaz a mai nap nagy nap náluk,
mert ma alszanak előszőr négyesben :)
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot!
Szamóéknak jó egészséget,és jó pihenést!!!Ma jönnek haza,ugye?
hali!
Bence gyönyörű baba :o
innen is jó egészséget és sok tejcit kívánok Szamóéknak :)
jó reggelt !!
Szamó kisfia tényleg gyönyörű,milyen boldogság lehet szerintem én el sem tudom ezt az érzést képzelni.
Lina hihetetlen hogy mind a 4 babácska szépen fejlődik,én még mindig azt mondom nagyon szerencsés vagy. Ha a helyedben lennék /amiben ugye nem vagyok :-((/ én bevállalnám mindannyijukat.És hab a tortán hogy a férjem is így nyilatkozott :-) imádom őt.
Sziasztok!
Jajj,de édes Szamó Bencéje!!!!!!!
Lina!GRATULÁLOK!!!!!!
Mindenkinek jóéjt!!!!
Biztosan minden rendben lesz nálad is.
Mennyi babát tudtok vállalni?
Voltam ma bent, megvannak mind. Nagyon aranyosak, már van mindenük :) Az egyik integetett a másik pedig a lábával pedálozott :) Ő biztos rallis lesz :) :) :)
Csütörtökön kell bemennem megbeszélni a befekvést. Valószínűleg, ha Bettából indulok ki, akkor vasárnap kell befeküdnöm. De majd megmondja.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!