Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Helló, csajok!
Jó készülődést, én pakolok, és 1 óra múlva indulok anyukámhoz. :)
Du. sötit sütünk, aztán kicsit "kiszépülök" a fodrásznál. :)
Holnaptól jobban lesz időm fényképezkedni, mert párom már itthon lesz velünk. Csinálok képeket. Szerintem tök szuper lett!
Nagyon szereti Gergő a szobáját! Csak állandóan jön-megy a lépcsőn: inni, pisilni, csak úgy, beszélgetni.... Annyit sikerült már megoldani, hogy tettünk fel neki egy telefont, így fel tud hívni minket idelent, nem kell mindenért lerohangálnia. (belső vonal) Suli időben azzal szoktuk költeni is, nagyon élvezi!
Bence egy tünemény! Imádni való kis poronty! Bárcsak így maradna az alvása... Gergővel borzasztó sokat szenvedtünk. Állandóan autókáztunk éjszaka, hogy aludjon.
Köszi
Bencus tényleg egy főnyeremény :-)))már most nagyon rendes fiú. Gergő hogy érzi magát fent ? Majd ha ici pici időd lesz készíts képet, párom is kérdezte a múltkor hogy kész van e? elültettétek a bogarat a fülében :D
még pár hét és nekünk is születik a kis csávó,nagyon várjuk.
Szép jó reggelt!
Naná, hogy ne cipekedj!!!!
Jó vásárlást!
Jó reggelt!
Indulok vásárolni pffff, de viszek magammal segítséget, még nem merek cipekedni.
Sziasztok!
Örülök,hogy mindenki jól van!
Igi!Vigyázz agadra,és örülök hogy minden rendben!
Holnap én is állok neki sütni,stb...,ha netán nem tudok jönni,:
Kívánok mindenkinek Békés,Boldog Karácsonyi Ünnepeket!!!!
Szia!
Igen, az a fontos hogy egészségesek, a doki mondta is hogy ugyan nem tud sztárfotót csinálni a babákról mert eldugják a kis pofijukat, de orvosi szempontból jól sikerült az ultrahang mert ő mindent nagyon szépen lát, és teljesen egészségesek és napra pontosan megfelelnek a koruknak a méreteik alapján, most kb 700 grammosak lehetnek, minimális különbséggel, nagyjából egyforma méretüek, formás babák és mindenük megvan :)
Nekem nemis számit a nemük, az a lényeg hogy jól vannak, apuka persze büszke rá hogy fiuk lesznek:)
Szia!
Akkor ti is beléptek a 2 fiús szülők táborába :-)
A lényeg, hogy egészségesek!!!
Sziasztok, egyelőre mi is gyerek státuszban a szüőknél mint ti :)
anyuéknál töltjük a szentestét és karácsony első napját is!
De biztos jövöre ha meglesznek a babák máshogy lesz már...
Voltunk ma 4D-n, majd teszek fel képet, bár nem sok látszott, nagyon összebujnak a babák egymás felé néz az arcuk, kifelé meg inkább a hátukat mutatják, az egyik baba még a szemeit is eltakarta a kis tenyereivel:)
Viszont szépen látszott hogy tényleg fiu mindkettő, most már el is hiszem :)
Mi még mindig "gyerek státuszban" vagyunk karácsony alkalmával, már holnap hazautazunk a szülőkhöz, és mindig náluk, velük ünneplünk, soha nem kettesben.
Sztem ez akkor fog megváltozni, ha a Jóisten szeret minket, és lesz babánk...
Gery!
Boldog szülinapot "apafej"-nek :-)
Küldtem neki sütikét :-)
Remélem nem.....
Ma sütizünk, holnap főzök. Ami nem lesz kész, az marad csütörtökre. Akkor már a párom is itthon lesz.
:-) az jó
Mi szenteste mindig ketten vagyunk,délelőtt főzök, délután pedig díszítünk, gyertyákat gyújtunk, együtt vagyunk, még az ajtót is be szoktuk zárni, mondjuk mostanra mindenki megtanulta hogy nekünk így jó.
Aztán első nap megyünk anyumék ebédre.
A férjemnek nincsenek szülei :-(
Nálunk ez lesz az első szenteste szüleink nélkül.... Azt hiszem jobb ez most így....
A kaját is ehhez igazítottuk. Anyukám főz nekünk káposzta levest és hortobágyi húsos palcsintát. Én sütök pulykamellet vajon, zölséggel. Rántok sertés májat. Főzök csirkeragu leveskét.
Nameg sütök: bejglit (mákos, diós), kókuszos már kész, részeg krémest. Gergő pedig keksz golyót követel!
Hozzánk szenteste anyukámék jönnek, ilyenkor mi mindig halászlét eszünk, és még rántok ki halat.
25-én, 26-án mi megyünk ebédre, úgyhogy ennyivel megúszom a főzést.
sziasztok!
read only üzemmódban vagyok leginkább, de még élek :)
clostit beszedtem, 6 nap múlva megyek uh-ra, és továbbra is várjuk a csodát... de szép is lenne egy karácsonykor fogant babó...
sajnos valahol elmaradtam reakciók terén, így remélem nem baj, ha most csak a legutolsó örömhírekre reagálok:
igi!
jó, hogy minden rendben van.
Szamó!
megy a drukk Bencének... és a veséjének! meglátod, ha ilyen szépen javu, minden rendben lesz :)
Jujj, de jó, szuper!!!!
És hogy érzed magad egyébként? Nagyon megviselt a műtét? :(
Sziasztok!
Igi, örülök hogy minden rendben!!!!
SZupi! Szupi! Szupi! Szupi!
Jajj, de örülök!!!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt !
Végre itt vagyok, és a legfontosabb hogy a méhemmel minden rendben.
Köszönöm hogy gondoltatok rám.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!