Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindenkinek szép hétvégét,jó készülődést az ünnepekre!!!!
Lina!Pihenj sokat!!!!!
Szamó!Nektek is jó pihit!Bence babának sok-sok puszika!!!
Mindenkik,aki esetleg nem érzi jól magát,jobbulást kívánok!
Én ma,nagyon rosszul ébredtem,hányinger,hasmenés,gyengeség! :(
Szia!
Pihenj sokat!!!!!!!
Én tudom, hogy milyen sz@r a kórházban....sajnos....volt részem benne bőven.....
Szia!
Jajj dejó!!!Nagyon örülök,szuper!!!!!
Sziasztok!
Itthon vagyunk, jól vagyunk.
Tudom, hogy feleslegesen nem tartanak bent, de higgyétek el, nagyon rossz, mikor azt látom a szobatársamat szenvedni, és hallani viziten, hogy nem sok esély van rá, hogy élve szülessen a babája. Pont kikaptam egy olyan szobát, ahol sajnos nem olyan kismamák vannak akiknek könnyű.
Éjjel született egy 3-as ikerpár :)
Köszi!
Bárcsak úgy lenne! Nem is kérek semmit karácsonyra, csak azt, hogy egészségesek legyünk!
Jaj de jó!!!!!! Szuper!!!! De örülök :))))
Biztosan meg is fog teljesen javulni, hidd el!
Sziasztok!
Megjöttünk. Bence veséje javult!!!! Doki bácsi azt mondta, hogy lát reményt arra, hogy nem kell majd megműteni!!!
Nekem a család mindig ideadja a pénzt, hogy Marcinak nézzek valamit, én tudom minek örülne..Úgyhogy ilyenkor 5-6 ajándékot kell neki kitalálnom,hááát nem egyszerű.
Még a mamikámnak kell kitalálnom, mit ajándékozzunk neki. Egymásnak most közösen ágymatracot veszünk, így azon nem kell törni a buksim. Csak a szülinapján, amire egyszerűen semmi sem jut az eszembe...
Hahó!
Mi sziveszterkor házibulit tartunk férjem egyetemi barátainak. :) 8-an leszünk, és én a 2 ünnep között dolgozom, de úgy szép az élet, ha zajlik. :)
Kari ajikat már megvettük. :)
Nekem nagyon ünnepi hangulatom van - még így is, hogy benn vagyok az irodában, és megy a meló ezerrel. :)
Már nem igazán, bár ha valaki betéved azt kiszolgálom.
Az utolsó köröket futjuk, jön a jól megérdemelt pihenés.
Még egy két ajándékot kellene megvennem.
Ti hogy álltok az ajándékokkal ?
Sziasztok :)
Hát igen, most épp nem készült, pedig tutkeráj lett :) Látom Igikém izgalmas utad volt, én is ilyen fosos vagyok, dehát a nők már csak ilyenek.
Mostmár tényleg csak pihiztek a férjecskéddel, nem vagytok nyitva?
Sziasztok.
Betta drága mielőbbi gyógyulást kívánok neked, pihenj sokat.
Lina minden jót a babáknak és neked is.
Jajj, csajok! Olyan fura, hogy egy hét múlva már karácsony..... Aztán még egy hét és vége az évnek.....
Mentek bulizni valahova?
Sziasztok!
Párom most ment fel a kórházba, vitte a pisi mintát. Délben megyünk UH-ra, addigra lesz eredmény is. Szorítsatok!
Betta! Jobban vagy már kicsit?
Szisztok mindenkinek!
Igi hová ment ma?
Szamó!Minden okés ugye?
Puszilom Bence babát!
Betta!Gyógyulj meg!
Mindenkinek szép estét,és jó egészséget!
Szia!
Csatlakozom az előttem szólókhoz:Ne menj haza saját felelőségre!!!
Mindenjót neked és a babáknak!
sziasztok,
Orsa, köszi a kérdést, sajna nem vagyok jobban, elmentem a körzetihez, szerinte van arcüreg és hörgögyulladás, de a tüdőm tiszta és lázam sincs, antibiotikumot muszáj szednem szerinte, ugyhogy elkezdtem, és szigoruan pihi.
Sokat rugdosnak a babák is, biztos zavarom öket a sok köhögéssel...
Te jól vagy?
Többiek?
Lina!
én is éppen azt akartam írni, amit Szamó!
nem véletlen kell bent lenni... nehogy valami baj legyen!
hobbiból úgysem fognak bent tartani :)
Sziasztok!
Most megy a huza vona, hogy mikor engedhetnek haza. Egyik azt mondja hétfő, a másik, hogy karácsony... De én holnap hazamegyek.
Szerencsére minden rendben, ma voltunk UH-on, de aki UH-ozott, azt mondta nem garantálja, hogy egészségesek lesznek. Persze, ez benne van. De én remélem a legjobbakat.
Helló, Csajok!
Olvaslak ám Benneteket, csak el vagyok havazva, sok a meló.
Mindenkinek szép napot kívánok, Lina, Neked kitartást és mihamarabbi jobbulást, Igi, Te pedig tényleg reméljük, odaértél reggel rendben a csúszós úton.
Sziasztok!
Mizu?
Lina hogy vagy?
Betta és te?
Többiek?:-)
Szia!
Nagyon sajnállak,de legalább túl vagy,-tok rajta!
Kitartás!!!
Mindenjót!!!!
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!