Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot!
Adren!Nekem is állandó hányingerem volt,mostmár evés közben veszem be,és annyira már nincs tőle!
Náthás vok,meg iszonyatosan bedurrant a fülem!Antibiotikumot szedek.
Sziasztok, Csajok!
Ki hogy van?
Irén, jobbulást kívánok.
Adren, nekem is gyakran volt hányingerem a met mellett, most meg már annyira keveset szedek belőle (1000 mg), hogy sztem gyakorlatilag alig hat vmennyire.
Sajnos a hasmenés, émelygés gyakori mellékhatása, hátha vki tud tippet adni, hogyan változtathatnál rajta... :(
Sziasztok :) Köszönöm a gratulációkat!
Áiren, jobbulást!! Pihenj sokat, és igyál citromos mézes teát!
Hamar elszaladt ez a karácsony, nemsoká szilveszter, és már mehetünk is újra dolgozni.
Sziasztok!
Remélem,mindenkinek jól teltek az ünnepek,és mindenki jól van!
Én sajna náthás vok!
Mindenkinek szép napot!
Gery!GRATULÁLOK!!!!!!!
gery!
én is gratulálok!
Köszönöm nektek lányok, aranyosak vagytok :)
Ez a karácsony olyan szuper, mindenki úgy örül az ajándékoknak, és olyan békés szeretet hangulat van. :) Nektek is jól sikerült remélem.
Gery!
Gratulálok!!!!
Gery!
Nagy-nagy gratula!!!! Gyönyörű a gyűrűd:-)
Kívánom, hogy hosszú, boldog életetek legyen egymás mellett és mihamarabb megérkezzen a várva várt Picurka!
:-) jaj de szívesen tenném !
Aranyos vagy !
Hát azt elhiszem :-D
Kívánom hogy úgy legyen, és egy év múlva egy pici baba vagy egy nagy pocak legyen a karácsonyfa körül.
:) Köszönjük szépen!!! Nagyon boldogok vagyunk, és képzeld, ahogy felhúzta a gyűrűt Marci megszólalt, hogy akkor mostmár kezdődhet a babatermelés :)))
Egyszerre sírtunk és nevettünk az örömtől.
Húúúúúúúúúúúúú a mindenit :-)))))
micsoda karácsony, gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek:)
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt kívánok, és remélem a jövő karácsony mindenkinél létszámnövekedéssel lesz örömteljesebb!!!!
Sziasztok!
MINDENKINEK ÁLDOTT,BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!
SOK PUSZI!
Betta!TÜNDÉR VAGY!
Sziasztok!
Békés Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek!
Teljes szívemből kivánom mindenkinek hogy a következő karácsonyt már egyel( vagy kettövel:) ) többen ünnepeljétek mint idén, még ha nem is sikerülhet mindenkinek a fa alatt, de legalább már a pociban ott legyen akire annyira vártok!!!!
Sziasztok
Boldog Karácsonyt!
Puszi
boldog karácsonyt!
de lehet, holnap is benézek ;)
Sziasztok Csajócák!
Meghitt, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt Nektek!!!!
Helló, Lányok!
Én is nagyon boldog ünnepeket kívánok mindenkinek! :)
Nagggggyon helyes!!!!!
Tessék csak pihikézni!
Én nem igazán pihentem, most érzem, hogy kellett volna..... Pedig csak egy babócám van :-) Kettőhöz még több erő kell majd!
Sziasztok lányok! Igikém, tényleg ne is cipekedj, csak óvatosan a készülődéssel :)
Szamó, tényleg szerncsétek van Bencussal, én is átérzem, milyen jó, hogy alszik :) Az autóban altatás nekem is megvolt!
Mindnekinek jó készülődést, én is megyek sütök sütikét.
Orsi hiányzol!! Remélem hamarosan lesz netetek!
Néztem! Jó képek!
Nem lehet könnyű 2 gyerkőcöt UH-zni, nálunk néha Bence is alig látszott, pedig egyedül volt :-)
Jó készülődést neked is, jó utolsó napot!
Már jövőre sem fogsz dolgozni? Eljött a pihenés ideje?
Jó reggelt!
Tettem fel pár képet, nem sikerültek túl jól, csak profilból látszanak a kis pofik, és az egyik baba nagyon szégyenlős, szépen látszanak a kezei ahogy keresztbe rakta az arca elött és eltakarta magát:)
Remélem kivehető belőle valami és ti is látjátok...
Mindenkinek jó készülődést az ünnepekre, nekem ez az utolsó napom a munkahelyen:)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!