Mosható pelenkák (beszélgetés)
lehet Brend*nban egy-két fajtát, de nem a legjobbakat :(
hol laksz?
hello Sára!
Kostyi írta,hogy Téged fagassalak a mosható pelussal kapcsolatban?hol lehet kapni?vagy csak rendelni lehet?
Lehet otthon is, es megeri az arat!:)
Elso hallasra kicsit furi, meg amikor megerkezik, nem igen tudtam elkepzelni, hogy hogyan fer be oda, ahova terveztek, de hidd el, konnyebb hasznalni, mint ahogy leirjak.
Kostyi is csak a harmadik gyereknél kezdte :)
eddig csak tots bots-t használt xd
megfertőztem
na én nem vagyok ilyen mániás. Aszem nem is leszek, bár még csak az első gyereknél tartunk.
Eleddig éjszaka eldobhatót használtam. Tegnap kipróbálta a gyerek a bambusz belsőt. Klasz volt. De csak egy van, és most szárad:)
Na és ha már a gyerekre ilyet adok, nekem se illik betétet eldobigálni... Most próbálom ki a popolini női betétet. Klassz. (hiába szoptatok, sajna ilyenekkel is kell foglalkozzam...)
Nagyon bejott a Disana gyapju pull-on kulso! A legjobb ejszakai kulso, amit valaha hasznaltam! Es nem verte ki a gyerekeket, ugyhogy folosleges volt a felelmem. Ettol folbuzdulva vettem longikat is.
Es persze nem tudtam megallni, bevasaroltam pelusokbol is. Vettem 10 db Upsy Daisy pocket pelust, 3 db Upsy Daisy bambusz ejszakai pelust, es 3 db Muttaquinst. Alig varom, hogy megerkezzenek!
Asszem itt az ideje atvalogatni a pelenkakat, es eladni azokat, amiket nem hasznalunk.
Kell vennem elemet a fenykepezobe, de majd csinalok kepeket! :D
Bár az emberek nagy része a szelektív hulladékgyűjtést sem érti, akkor meg mit várjunk. A legjobb, aki azt hiszi, az a környezetvédelem, ha elégeti az ásványvizes üveget, mert ezzel ugyanúgy csökkenti a szemetet.
Mondjuk a pelenkánál van más tényező is, például, hogy gazdaságosabb, csak sokan félnek belefektetni, mert esetleg nem válik be.
Nagyon sokan élből elutasítják.
Én elég sokat gondolkodtam rajta, mert elég kényelmes típus vagyok. Aztán miután többen próbáltak meggyőzni, belementem a dologba. Szükség van azokra, akik nagyon lelkesen terjesztik.
Sziasztok!
Már vagy három hete használunk zsebes mosható pelust, coolababyt. A saját betétje mellé még egy tetrát is teszek bele, és így 3-3,5 órát bír.
Ez volt a legegyszerűbb megoldás nekem, és nem is drága. Persze ha esetleg majd valahol az utamba akad más, lehet, kipróbálom.
Érdekes egyébként, hogy a mai generáció 99%-ánál azt tapasztaltam, hogy vagy mereven elutasítja a mosható pelenkát, vagy él-hal érte. Az olyanok mint én, hogy miért ne, ez így egy módja a probléma megoldásának, kevesen vannak. Az idősebb generáció, akik tudják miről beszélek, sokkal elfogadóbbak.
Sziasztok!
Most nézegettem a babaközelbent és fent van, hogy hogyan kell mei-tait varrni. Már csak valami jó üzlet kell, ahol jó anyagot tudok venni hozzá. Nem tudtok valamit? Mondjuk Bp-en?:))))