Mosható pelenkák (beszélgetés)
Szia!
Mi is Totsbots-t hasznalunk. En mosodioval mosom oket, oblitot nem hasznalok, tarolni pedig teafaolajas vizben (10 csepp 1 vodorbe) a mosasig. A kulsoket en nem szerettem, a gumirozasnal engedtek. Motherease kulsokkel hasznaljuk oket. 60 fokon szoktam oket mosni.
Sziasztok,
Olvastalak benneteket és más fórumokat is és hosszas mérlegelés után vettünk is Totsbots pelusokat.
Lenne valaki olyan kedves, hogy leírná neked pontosan, hogy miképpen kell majd tárolni és mosni őket? Nagyon kezdő leszek :D
A mososzóda és az ecet elég lesz a mosáshoz?
meghajtjuk és én snappi csattal összefogom, kenderbetéttel megturbózom :)
újszülöttekhez kiváló
jó reggelt!
nézzétek ma 11:30-kor a tv2-n az Otthonunk c. dokumentumfilmet, ha tudjátok, állítólag nagyon szép lesz ;)
thirsties, babaland
holnap kapom meg elvileg
Sziasztok!
Kipróbáltam a popint éjszakára, igaz tettem bele méh 1 tetrát is:) biztos ami biztos alapon..:))) Egy csepp sem folyt ki. Ezt megelőzően 2-3 éjjel is kifolyt az eldobhatóból.:)
A popin nalunk nem birta az ejszakat.:(
Pisis babaknal szerintem jobb az olyan ejszakara, ami kivul bambusz, belul pedig filc, es van zsebe, amibe lehet rakni extra beteteket. Ezek alt. nagyok, de ejszaka ez nem szamit, jol meg kell tomni (akar tetrapelus is jo extra nedszivonak), es egy szammal nagyobb kulsot rarakni. Akkor tutira nem fog ereszteni.:)
mi nem vagyunk túl pisisek...
de sztem ami tuti az valami bambusz, esetlegleg mikroszálas betéttel. Popint próbáld meg, egy próbát megér ;)
En pont az ejszakai atazasok miatt kezdtem el a moshatot. Mi ejszaka Minki Huggle pelenkat hasznalunk, amit jol megtomok nedszivo betetekkel. Kulsonek pedig jo nagy xl-es megy csak ra, abbol most vettem nem reg wacky wrap-nek hivjak. A naplomba raktam kepeket rola.
Magyarorszagon nem tudom, hogy melyikek kaphatoak, Sara tutira tud tanacsot adni.:)
Sziasztok!
Éjszakára mit és hogyan használtok? Az én fiam elég sokszor szopik még éjjel és nagyon pisis szokott lenni. Éjszakára még nem próbáltam a moshatót, mert eddig volt bőven eldobható éjszakai. De már csak 1-2 darab van és nem akarok többet venni. De félek, hogy éjszakai öltözések tömkelege vár ránk.:))
hát ja. odakinnt sokkal olcsóbbak :(
mondjuk a mi popónk nem bírja a belsőrészét, csak az organicnak
Sziasztok!
Most néztem, hogy a bG 3.0 aio, one size pelusok Amerikában a mostani árfolyamon 2000 forinttal olcsóbbak mint itthon.......