Mosható pelenkák (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat! Akkor ez a délutánom ezeknek a böngészésével fog eltelni!:-)) Van amelyikről még nem is hallottam, de utána fogok nézni!
Ismerősöm tudomásom szerint nincs Amerikában! Vagyis van, de nagyon távoli! Mennyivel lehet olcsóbban megkapni amúgy?? Hátha érdemes felvenni vele a kapcsolatot!:-))
Szia!
Én még tudom ajánlani a little lamb belső-külsőt, főleg a bambuszt, szerintem nagyon jók.
Én is a babalandról szoktam rendelni, és a tunderlatta.hu-ról, a little lamb pelusokat.
Saranak igaza van, jobban megéri drágább pelust venni. Én bumgenius, pop-in, bummis, little lamb, bambinex pelusokat használok és mindegyik nagyon jó, jól bírják, sokat szívnak.
De ha van esetleg Amerikában ismerősöd, sokkal olcsóbban megveszed a pelusokat. :D Főleg a bg-ket. Szerintem azok a legjobbak.
Szia!
Köszönöm!
Igen szeretnénk még több babát! Úgyhogy akkor ezt is figyelembe veszem!
Ezt a Bumgeniust hol találom meg? Mármint ha venni szeretnék, mert ahol eddig néztem, ott nem volt!
szia Zernike!
1. Akartok-e több gyereket?
ha igen, akkor érdemes drágább pelusokat venni, mert az a tapasztalatom, hogy ezeknél a termékeknél számít az ár. Ezekből kezdj el már most megvenni egyesével, kettesével és akkor nem kerül egyszerre annyiba, he ez fontos neked. Rengeteg jó márka van.
BumGenius, Pop-in, Gro Baby, Swaddlebees, Bummis stb...
Újszülötthöz sokan használnak prefoldot, mert az olcsóbb és újszülöttkorban még sok pelust használnak naponta. Ilyenkor egyébként megteszi a tetra is egy jól záró külsővel (bummis). Én köv babánál tuti azzal kezdek.
most hirtelen ennyi, nincs több időm :)
Sziasztok!
Én még csak most kezdtem érdeklődni a mosható pelusokról! Március végére várjuk az első kisbabánk, és szeretnénk moshatót használni, de egy kicsit elvesztem a sok pelus között! Mi alapján érdemes dönteni? Mit kell mérlegelni? Minden tanácsot szívesen fogadok!:-))
Köszönöm előre is!:-)
Sziasztok!
Megjött az amazonas kendőnk!!!!:D
Olyan jóóóóóó!!!!!!:D
ügyi :)
Mosógép úgy tűnt, felmondta a szolgálatot. Eldobhatósat elő. De aztán jobb belátásra bírt (kitisztítottam a csatornába bekötést), örömmel tértünk vissza a moshatósra...
nekem lecsúszik a derékpánt, mert nincs ami tartsa :)
olyan magasra senki sem köt sztem, mint ebben a rugalmasban je portéban lehet lehet ;)
Hátra könnyebb föltenni a mei tai-t, de ha már megszoktátok, utána a kendővel is könnyebb. És az kényelmesebb hosszú távon. Legalábbis mi most gyakoroljuk a kendős hátrát.
A je porte mon bebé rugalmas kendő, bár tizenvhány kg-ig mondják, nővérem szerint véleményes (neki az van), hogy azt a súlyt is bírja.
Ha apát is rá akarod venni a hordozásra, akkor mei tai :))))
szerintem kendőt vegyél
a kisfiadnak
konkrétan je porte mon bebét. tudom, h nem wahm, de egy anyuka és egy apuka gyártja Fországban, szóval végülis wahm