Mosható pelenkák (beszélgetés)
most kijött egy nagyszerű kombó
gro baby a neve. én rendeltem majd referálok
nagyon drága lesz, csak most érdemes akciósan venni
organic pamut a belseje és csak azt kell cserélni, amikor nincs kaki, a külső pedig maradhat. Nagyon jónak tűnik. A teljes csomag is csak 10 külsőt tartalmaz
egyelőre csak csomagban van, de a mamamin közösen rendelünk és szétosztjuk ;)
Szia:)
teljesen megértem a tanácstalanságot, én is így álltam a dolgok előtt kb. fél éve.
Fiam még csak 4 hónapos, tehát egy évesek ügyében nem tudok segíteni:)
Mindenesetre elejétől használjuk a mosható pelusokat, egy hónapos kora óta nap közben csak azt használja. Én külső+perfold betétet használok vele. Külső újszülöttként bambinomio volt (nem a legjobb: jó fazon, de vacak tépőzár), a végére lett egy bummis, az jobban tetszett.
Most S méretet használunk: bummis külső jó, thirsties külsőnagyon jó, kushies külsők jó.
Belső: bambinomio és bummis perfold belső.
Kushies classic belső: na ez nagy hiba volt! Látszat ellenére macerás vele bánni és max. 2órát bír ki...
Tetrát én akkor adok rá, ha tudom, hogy hamarosan újabb csere vagy fürdés lesz...
babaland oldalra gondoltál? ott van egy babaland csomag, érdemes végignézni, az egy összeállítás, hogy mit ajánlanak, ha nem is a csomagot veszed meg, érdemes megnézni, hogy mik vannak benne.
Az az igazság, hogy nagyon sokfajta mosható pelus van, nem tudok köztük eligazodni. Nekem egyéves a lányom, de olyat szeretnék ami állítható, hogy esetleg a második babánál is tudjam használni az elejétől. És mondjuk az ár sem mindegy nálunk, de olyanra, ami használhatatlan kevés pénzt sem akarok kidobni.
A monapellel például az a a bajom, hogy belső rész ugyan állítható, de a külső nem. Ami tetszik még az a Pop-in all-in-one, bár elég drága.
Van egy csomó tetra pelenkánk, azt esetleg (betétnek) fel tudnám használni.
Szóval elég kezdő vagyok, tudtok segíteni?
Sziasztok!
A babyland pelenkát ismeritek? Van valakinek tapasztalata?
:D
nekem is átaludta már 7 hetesen, aztán 3 hónaposan elfelejtette:D
:) Az en 2 honaposom mar 6 hetes kora ota atalussza.:D
De a lanyom nekem is csak 14 honapos koraban kezdte el. Es meg most is sokszor elofordul, hogy kel ejszaka.
nekem van mind a kettő fajta.
szerintem a dream dri is szuper, jó a nedvszívása, de nagyon gyorsan szárad egyben.
de a bambuszt is szeretem továbbra is...
örülök :)
Kata nagyon ügyes csaj, csakhát nem bír ennyi mindent egyedül és amit másra bíz az...
Sziasztok!
A tündérláttáról rendelt pelusok még mindig nem értek ide. Már írtam nekik emailt. A pénzt már vagy 3 hete átutaltam, több mint egy hete kaptam egy emailt, hogy a csomag szállítás alatt, de még mindig nem ért ide......
bár én még sosem nyertem semmit sehol...:)
én az a fajta vagyok, aki nem bízhat semmit a szerencsére:) az egyetemen is mindig pórul jártam, ha mégis erre hagyatkoztam:))