Mosható pelenkák (beszélgetés)
Igen-igen. Már lehiggadtam.
Most nagyszülőknél vagyunk, és ezeket hoztam, mert vonattal jöttünk és nem cipeltem a moshatósokat.
Én a positörlőket vittem el a védőnőnek. Azt se nagyon használunk... vizes rongyban jobban megbízom.
En amikor utazunk, akkor szoktam eldobhatot hasznalni. Velemenyem szerint erre talaltak ki oket. Mondjuk a 4-9 kg-osat hamar kinovi...
Miert nem adod oda a vedononek, hogy adja oda vkinek, aki raszorul? En azt csinaltam az ujszulott pelusokkal, mert nekem is adtak egy csomot, es nem hasznaltuk oket.
áááááááááá
anyós beállított egy 70 db-os pamp- pelenkacsomaggal. Ráadásul aloe verás kencés izé. Brrrrrrrrr.
4-9 kg-ig, éjszakára tuti nem elég, nap közben meg nem szívesen adom rá.
Biztos sokan nagyon örülnének, de én...
fél éves:)
Köszönjük:)
Koszi! Asszem sikerult felrakni oket. :D
Remelem nem csinaltunk semmi rosszat ezzel. egy kicsit buntudatom van, ami azt illeti.
próbálkozz ennyivel nyugodtan és meglátod, lentebb tudod vinni még később is!
akkor megnyitom neked és utána ide belinkelem;)
Ha jol ertem, akkor mar 100.
Arra gondoltam, hogy feltennem oket, hatha erdekel vkit, a hugom jon decemberben meg karacsony elott, o el tudna oket vinni magaval Magyarorszagra es ott el tudna postazni. Igy lehetne kicsit sporolni a postakoltsegen. Persze ha vkinek surgos akkor el tudom postazni innet is, de az eleg sokba kerul. :(
Azt lehet, hogy te nyitod meg es en folytatom? Nem zarnak ki ilyenert?
azt hiszem, h 50
így próbájuk kiszűrni azokat, akik csak azért regisztrálnak, hogy eladjanak valamit.
de én szívesen megnyitom neked és te folytatod ;)
Gyönyörűek :)
Hamar találsz rá vevőt majd:) de a mamamin csak akkor nyithatsz topikot ha már van vmennyi hozzászólásod (nem tudom mennyi)
én meg festettem ma gyapjút, hétvégén Eperlevél kisfiának készülő longiesához festek majd...
remélem addigra már képeket is tudok majd tenni ;)
klasszak :)
ismerkedj a mamamival, rrengeteg jó téma van. Én már rég fennt vagyok, de még most is csak az engem érdeklő topicok felét olvasgattam :)
Nekem a barna sapi+mellény tetszik a legjobban. Ha a következő gyerekem lány lesz, veszek neki tőled cuccot!:D
Én most akarom megrendelni a ladycup-ot.
Itt nezz korul. Ezek a csajok megszallottak, barmit el lehet adni pillanatok alatt. Foleg, ha uj...
A kototteket hasznaltan vettem, igy voltak £15-£18. Ujat £20-£28 korul lehet venni attol fuggoen, hogy milyen gyapju, milyen aranyban van gyapju es muszal, vmint hogy mekkora. (1£=kb 350 ft)
Az interlock longies-ok dragabban, viszont nekem azok jobban bejottek. A kotottek kozul pedig azok jobbak, amiknel a pelenka resznel 2 reteg van.