Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Köszi!
Jaaaa akkor meg van bocsájtva !!!😂😂😂😉
Jaj de nagyon jóóóó ! Már azt hittem valami rosszat hallottál azért nem jelentkezel :-(
Pedig annyira drukkoltam ! Na akkor ezért nem éreztél még semmit , mert csak most fog megrepedni , na majd akkor !!!
Napsugár azt mondta , hogy reggel laborja lesz majd jelentkezik , várom már nagyon ,remélem Ő is ilyen szuper hírekkel érkezik!
Kiszámoltam , ha csak nem jön meg előbb bár meglepődnék, vasárnaphoz 1 hétre tesztelek.
Szia Szabi 90!
Hát a dokidat nem jellemezném. Én is PCOS vagyok.Ott kéne kezdeni , hogy terheléses cukor-inzulin min.3 pontos vizsgálat, ott megállapítják milyen szinten van ez, aztán nem ártana ha lenne egy 3. majd egy 21.napi vérvétel ami a hormonjaidról mesélne valamit. Aztán ezek tudatában , ha annyira nem gáz az eredmény jöhet a closti. Mert pl.: ha a petefészkeid nagyon cisztásak , könnyen nagyobb bajt csinal a closti , mint hasznot...gondolom ultrahangos követés szóba se került. 17 éve pcos vagyok , erős IR-rel és 2 kisfiú anyukaja, akik clostis babák.
Krisztiv,köszönöm szépen,én is szorítok mindenkiért!
Csak az zakatol a fejemben miért ne?A labor miért nem látta a pé-t a 21.-ik napon?Utána történt?Éreztem valamit a jobb oldalamon...nagyon sok a kérdés!Ejj...reggel általános laborom lesz,valamikor jelentkezem!Hajrá mindenkinek!:)
Köszi !😚
Doki után írj, szorítok!
Ezek szerint még mindig nem jött meg????😮😮😮
Azelőtt milyen ciklusaid voltak? Akkor holnap teszt?
Szia,sziasztok!
Sikeres tesztelést kívánok!:)
Nálam még vannak kérdések...tegnapi rosszullétem,hányinger,de lehet csak a gondolat játszik velem!Este elég fura,volt a közérzetem.Hátha korai volt a 35.-ik napi tesztelés?
Remélem reggel tudok egy csodálatos képet feltenni!:)Mindenkinek szurkolok!Hajrá!:)
Szerintem már túl vagyok rajta , most a beágyazódást várom 😉. 22.napom.
Múlt péntek-szombatra tenném pé-t akkor voltak fájdalmaim azóta semmi bajom. Kopp kopp. Te melyik nap mész tüszőlesőbe?
Már majdnem 1 éve nem eszek cukrot, kenyeret, rizst, krumplit, tésztát is cska ritkán. Napi 5-szöri étkezés, figyelek a ch-ra. Minden kedvenc kajámról elmondtam. Ezért is döbbentett meg a vérvétel eredménye. :O :(
Lassan 10 kg-nál járok a fogyásban, többet már nem akarok, mert így is mindenki azt hiszi h beteg vagyok (66 kg-ról indultam). Szept-től újra elkezdek mozogni is, aztán majd kiderül mi lesz.
Szia Picilanyka!
Sajnalom a rossz eredmenyeket, de probald meg az elemzest tenyleg az uj dokira hagyni! Fel a fejjel, mert biztosan van megoldas.
Szia Lucamami! Sajnalom, ami Veletek tortent!
Szerintem nem torvenyszeru a tuszorepeszto, pontosabban en sem kaptam, es sztem itt tobben szinten.
Sziasztok, mindjárt visszaolvasok, nekem tegnap írt fel a doki clostit, ciklus 4.naptól 5napig 1szemet. 23.napon meg megnézzük a progeszteront.
májusban a 19.hétben búcsúztunk el a babánktól, azután a ciklusaim 19-21naposak lettek, ezért írta fel.
Nem kellett volna kapnom hozzá tüszőrepesztőt is? Vagy elég a closti is?
mindjárt visszaolvasok, de jó, olvasni közben a sikereket, hitet adnak
Sziasztok!
Gratulálok a kismamáknak! :)
Nagyon-nagyon kell a pozitív példa, erőt kell gyűjteni vhogy...mert szinte naponta derül ki egy-egy ismerősről h babát vár. :( Nagyon örülök minden egyes hírnek, ne értsétek félre, de most tényleg eljött a mélypont...
Csináltattam egy új cukor terheléses vizsgálatot, az eredmény rosszabb, mint tavaly, amikor még nem is diétáztam (akkor minden érték tök jó volt). :( Azt hittem, elájulok...mindegy, 13-án új doki, addig igyekszem nem elemezgetni a leletet.. . :( És sztem csak az lesz a vége h megyek a MensMentis-be h vizsgáljanak ki ott is.
Sziasztok! 😊 Nem tuntem el csak szeptember 12-en megyek dokihoz. Addig csak várakozás van. 😊(ismét ) amit van fejlemény jelentkezem 😊
Mindenkinek drukkolok! 😊
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?