Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Ne csüggedj Panka, időnként szerintem mindegyikőnknek vannak ilyen gondolatai, de ezen valahogy túl kell lépni.
Azt én nem hiszem, hogy a mostani problémád öröklött lenne, hiszen van már egy lányod. Lelkiismeretesnek tűnik az orvosod, bár lehet, hogy egy endokrinológus azért kellene mellé.
Szia!
Egyet értek Krisztivvel, biztosan nem romlottál el, csak a szervezetünk lett pár évvel korosabb. Az orvosod - ha jól értelmezem - egy "sima"nőgyógyász szakorvos. Amikor valakinek olyan problémája van, mint itt a legtöbbünknek (a baba várat magára) mindíg azt tanácsolom ne pazaroljátok az időt, ideget, petesejteket egy "sima" nőgyógyász "próbálkozásaira". Persze én is csak egy egyszerű halandó nő vagyok, aki nagyon szeretne már végre egy kistesót a nagylányának, de mi sem támasztja jobban alá az előző mondatomat, mint az, hogy az orvosodnak sikerült jól elszomorítania, "kemény dió lesz"..ilyen-olyan hormonpótlás stb, mikor még azt sem tudja átjárhatóak e a petevezetők... Pár perces dolog az egész & rengeteg csalódás megspórolható vele. Azt tanácsolnám keress fel egy erre szakosodott intézményt, ne várogass feleslegesen. Persze neked kell tudni ,ez csak egy tanács. De a lényeg, hogy fel a fejjel! & ne kedvetlenedj el. Amúgy én csak a tapolcai intézményről tudok infót írni. Oda nem kell beutaló sem, csak fel kell hívni, időpontot kérni.A vizsgálatok egy része ingyenes, a többi fizetős. Ami fizetős azt viszont felajánlják, h. megcsináltathatod a lakhelyed szerinti helyi kórházban, ahol ingyenesen elvégzik.
Szia Panka! Nem romlottal el, ne mondj ilyet magadrol. Tenyleg nem lehet egyszeru a leirtak alapjan, de vannak opciok. Bar ez a fogamzasgatlo...
Mindenesetre ne csuggedj, tudom konnyu mondani...Ezekben a dolgokban a legrosszabb, h mindig varni kell. Kitartast, biztos meglesz a legjobb megoldas.
Sziasztok!
Teljesen magam alatt vagyok. Most voltunk nőgyógyásznál. Januárban azzal a panasszal mentem el hozzá, hogy a menstruációs vérzésem mennyisége egyre kisebb, szinte csak 1 vagy másfél nap. Néztek hormonokat az 5. és a 21.napon. Minden a határtértéken belül volt. De hogy serkentsük a dolgokat kicsit, felírta a Clostit 3 hónapra, márciustól júniusig szedtem napi 2x1-et. Peteérésem előtte is volt. A baba továbbra sem jött össze, a mensim most is egy nap, nagyon kevés.
Közben elmentünk a páromat is megnézetni, nála szerencsére minden ok.
Ma volt megint konzultáció és vizsgálat. Azt mondta, sokat gondolkodott rajtam, ösztrogént kellene pótolni, megpróbálni így felépíteni a méhnyálkahártyát. Ezt vagy egy erősebb ösztrogéntartalmú fogamzásgátló 3 havi szedésével lehetne megpróbálni, vagy sima ösztrogénnel, ami mellett próbálkozhatunk, de ezt itthon nem lehet kapni, legközelebb Ausztriában. De, ha funkcionális a gond, esetleg megoldhatja, ha nem az, akkor valószínűleg öröklött, velemszületett ez a dolog, ami kemény dió lesz... :-(((
Most abban maradtunk, hogy megvárjuk a következő vérzést, ami kb 3 hét múlva lesz, majd 21-én néz egy petevezeték átjárhatóságit. Ha nem átjárható, akkor küld a Kaáliba rögtön. Ha igen, akkor addigra utána jár az ösztrogénpótlásnak.
Nem gondoltam, hogy ekkora a baj. Mindegyikünknek van már egy-egy 12 éves lánya az előző házasságból, első próbálkozásra jött össze mindkettő. Hogy romolhattam el ennyire... :-(
Köszönöm krisztiv nagyon ari vagy! Nekem a clostitol a 20.nap környékén szokott pé lenni, anélkül szerintem sose volt...
Sőt a kisfiamnál szept.7-én jött meg utoljára, a tesztem csak okt.30-án lett pozitív, hogy addig mi történhetett bent csak a kisfiam tudja 😁 én teszteltem folyamatosan , de mindig neg. volt.
Sziasztok! Én már szerencsére "átkerültem" a novemberi babák forumba 3 év küzdelem után. Szóval azért írok ide, mert megmaradt 7 db Crinone hüvelygélem. Ha valakit érdekel, írjon privátban. Én inszemináció után használtam. Lejárati dátuma 2017.november. Árban biztosan megegyezünk. ;)
Sajnálom, de ne csüggedj :)
Majd a következő ciklusban!
Nem akarom felülbírálni az orvosodat, de nem sok akkor kicsit a closti ha ilyen szarul vagy tőle állandóan?
Én úgy hallottam hogy egy kúra 3 hónap a clostiból!
Jó nyaralást,pihenést!Érezd jól magad!
Sziasztok! Sajnos nekem ez a ciklus sikertelenül zárult!:(
3 évvel ezelőtt az első clostys hónaptól összejött a baba. Most is ezt reméltem!:( Akkor három érett petesejtem volt, most csak egy.
Nem tudom mik a lehetőségeim. 3 alkalom mehet egymás után? Ugrasztom a dokim hétfőn.
Hát csalódott vagyok:(
Ismerem az érzést :)
Én is alig várom már hogy teljen le a 2 hét!
Rég voltam ilyen izgalomban, igyekszem nem annyira erre figyelni de azért baromi nehéz!
Köszönöm neked is!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?