Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sajnos ebben nem tudok tanacsot adni, mert en is tiszta kesz vagyok ettol. Egy ciklus igy nez ki: uh vajon hat a closty, uh vajon van dominans tuszom, uh vajon eleg vastag a mehnyalkahartyam, uh vajon ez az ovu teszt pozinak szamit, uh vajon jokor jo idoben jo pozban voltunk egyutt, uh vajon megrepedt a tuszo, uhh vsjon jo jel ez a fajdalom, uhh vajon ez meg korai tunet, uhh miert nem erzek semmit, uhh 10 nap meg vissza van, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1........?
:D :D Tiszta kesz az egesz! Mindenesetre legyel turelmes, es reggeli pisibol probalkozz. :)
Dolamar,
Holnap reggel uj teszt? :) :)
Drukkolok!!! Ugye jelentkezel? Azota mit erzel? :)
Barátcserjét én is szedtem 3 hónapig, a Zafírosat vettem azt ajánlották.
Nekem is jót tett a PMS tüneteknek.
Krystin én is bekönyörögtem magam az irodámhoz közeli (nem körzetes) szakorvosis nődokihoz, hogy uh-n rámnézzen. A körzetesem jól elhajtott, mikor a mostani ciklus elején be akartam volna jelentkezni, mondván, hogy ő nem volt a dokim, mikor most terhes lettem és a baba elvesztésekor se ő dokumentált, így ő nem vállal, menjek vissza ahhoz, akinél ez történt... hát ezért mentem vissza most a magándokihoz, ő írta a clostit. (UH-t viszont nem mondott, ezért próbálkoztam be egy nem körzetes szakorvosiban, hátha fogad, és sikerült.)
na jó hosszú voltam, remélem érthető :D de a lényeg, hogy érdemes megpróbálni, ha sikerül, nem buksz egy valag pénzt, amit magánban fizetnél
Viszont, ha ma jelzi a teszt az ovut, a doki meg pénteken akar rámnézni, akkor az nem lesz már túl késő?? Vagy akkor csak a nyálkahártyát mérné, hogy elég vastag-e?
Ma a nyák is jó, a digitális ovuteszt is pozitiv, így délután még egy gyors akció férjjel :D
én már annak örülök, hogy van ovu, hogy kitolta a closti a ciklusom, mert ha mától számolok még 14napot, akkor 26napos lenne, de remélem nem jön meg ;)
Nincs, ahova járok az az Ogyei programja zuglóban és csak egy héten 1x van ő,rajta kívül nem rendel más.(bár az oldalán azt írja hogy kedden is rendel ott)
Max az itteni sztk-ba tudnék bemenni, de ott tuti nem fogadnak ilyennel+nem is szívesen mennék...
Reménykedhetek hátha visszahív keddre,az a 14.napom.
Addig meg serényen szeretnünk kell egymást a féjemmel :D
Ha van peteérés akkor mindig 27 napos a 28.napra jön meg.
Nem tudom hogy lesz ez hogy heti egyszer rendel ez édeskevés...
Köszi Krystin , de azért még korai csüt-ön csinálok még egyet ha erősödik akkor...😥
Attól függ hány napos a ciklusod? Ha 28 akkor azért már beindul valami a 9. Napon ...de hogy a tüszőrepesztőt hogy adja? Lehet átlagot vesz majd az akkori méret után...napi 2mm-t nől.
Sok sikert mindenkinek!
Kíváncsi vagyok én is a hírekre, nekem szerintem nem sokat fog látni a 9.napon...
Így tüszőrepesztőt se tud adni előre nem?
Gratulálok dólamar!
Exdig nem volt mellékhatása a clostinak de most azt veszem észre hogy szédülgetek, meg borzasztó rosszul alszom, hiába alszom elég időt úgy kelek fel mint akit agyonvertek!
igen, mázli, így legalább ezért nem kell fizetősre mennem
na kíváncsi vagyok az uh eredményekre, és remélem mindenki örömteli hírrel jön, és utána együtt izgulunk a várakozás alatt :)
Köszi!😚
Igen a páromnak nem is mutatom meg , nem akarom , hogy reménykedjen feleslegesen, izgulok éb helyette is.😊
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?