Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? fórum

Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)

9323. krisztiv (válaszként erre: 9322. - Dólamar)
2016. szept. 7. 22:41

Sajnos ebben nem tudok tanacsot adni, mert en is tiszta kesz vagyok ettol. Egy ciklus igy nez ki: uh vajon hat a closty, uh vajon van dominans tuszom, uh vajon eleg vastag a mehnyalkahartyam, uh vajon ez az ovu teszt pozinak szamit, uh vajon jokor jo idoben jo pozban voltunk egyutt, uh vajon megrepedt a tuszo, uhh vsjon jo jel ez a fajdalom, uhh vajon ez meg korai tunet, uhh miert nem erzek semmit, uhh 10 nap meg vissza van, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1........?

:D :D Tiszta kesz az egesz! Mindenesetre legyel turelmes, es reggeli pisibol probalkozz. :)

9322. dólamar (válaszként erre: 9321. - Krisztiv)
2016. szept. 7. 22:32
Ma is csináltam , nem bírtam ki 🙁 sajna ma egyértelműen egy csík. Mondjuk nem reggel hanem délbe...ha vasárnap nem jön meg akkor csinálok hétfőn. Ma porszívóztam és elkezdett szúrkálni a hasam. Aaahhh utálom ezt a 2 hetet. Nem akarok rágörcsölni , de azt, hogy kell????
9321. krisztiv
2016. szept. 7. 21:36

Dolamar,

Holnap reggel uj teszt? :) :)

Drukkolok!!! Ugye jelentkezel? Azota mit erzel? :)

9320. Krystin90
2016. szept. 7. 16:02

Barátcserjét én is szedtem 3 hónapig, a Zafírosat vettem azt ajánlották.

Nekem is jót tett a PMS tüneteknek.

9319. jenBP
2016. szept. 7. 13:31
Holnap lehet erre is rákérdezek a nődokinál, mert attól azért tartok, hogy a Bromocriptinnel esetleg nem szabad együtt szedni. Nem tudom...
9318. dólamar (válaszként erre: 9316. - JenBP)
2016. szept. 7. 13:27
Én szedtem 3 hónapig utána nagyon jó volt, semmi pms tünetet nem tapasztaltam, mert arra is jó hatással van.Bár érdemes olyat választani amiben nagy és tiszta dózisban van.
2016. szept. 7. 13:27
Jen, nekem barátcserjét a ciklus második felétől ajánlott az endokrindoki (valószínűleg ezért, a progeszteronom alacsony volt, tavaly sajnos emiatt 4pozi tesztes ciklusból egy se maradt meg, pár nap múlva mindig megjött..csak akkor még nem tudtam az okát, az endokrindokinál derült ki)
9316. jenBP
2016. szept. 7. 13:19
Lányok, a barátcserjével van valakinek valami tapasztalata? Azt olvastam, hogy növeli a progeszteron és csökkenti a prolaktin szintjét.
2016. szept. 7. 10:15

Krystin én is bekönyörögtem magam az irodámhoz közeli (nem körzetes) szakorvosis nődokihoz, hogy uh-n rámnézzen. A körzetesem jól elhajtott, mikor a mostani ciklus elején be akartam volna jelentkezni, mondván, hogy ő nem volt a dokim, mikor most terhes lettem és a baba elvesztésekor se ő dokumentált, így ő nem vállal, menjek vissza ahhoz, akinél ez történt... hát ezért mentem vissza most a magándokihoz, ő írta a clostit. (UH-t viszont nem mondott, ezért próbálkoztam be egy nem körzetes szakorvosiban, hátha fogad, és sikerült.)

na jó hosszú voltam, remélem érthető :D de a lényeg, hogy érdemes megpróbálni, ha sikerül, nem buksz egy valag pénzt, amit magánban fizetnél

Viszont, ha ma jelzi a teszt az ovut, a doki meg pénteken akar rámnézni, akkor az nem lesz már túl késő?? Vagy akkor csak a nyálkahártyát mérné, hogy elég vastag-e?

Ma a nyák is jó, a digitális ovuteszt is pozitiv, így délután még egy gyors akció férjjel :D

én már annak örülök, hogy van ovu, hogy kitolta a closti a ciklusom, mert ha mától számolok még 14napot, akkor 26napos lenne, de remélem nem jön meg ;)

9314. Krystin90 (válaszként erre: 9313. - Krisztiv)
2016. szept. 6. 22:41

Nincs, ahova járok az az Ogyei programja zuglóban és csak egy héten 1x van ő,rajta kívül nem rendel más.(bár az oldalán azt írja hogy kedden is rendel ott)

Max az itteni sztk-ba tudnék bemenni, de ott tuti nem fogadnak ilyennel+nem is szívesen mennék...

Reménykedhetek hátha visszahív keddre,az a 14.napom.

Addig meg serényen szeretnünk kell egymást a féjemmel :D

9313. krisztiv (válaszként erre: 9312. - Krystin90)
2016. szept. 6. 22:27
Sztem a Te ciklushosszadnal mar a 9. napon lathato lesz a dominans tuszo. Egy heten egyszer rendel? Uhh. Es nincs mas, akar csak beugrosnak, aki megnezne biztos ami biztos pl. a 12. napon?
9312. Krystin90
2016. szept. 6. 21:03

Ha van peteérés akkor mindig 27 napos a 28.napra jön meg.

Nem tudom hogy lesz ez hogy heti egyszer rendel ez édeskevés...

9311. dólamar (válaszként erre: 9310. - Krystin90)
2016. szept. 6. 20:35

Köszi Krystin , de azért még korai csüt-ön csinálok még egyet ha erősödik akkor...😥

Attól függ hány napos a ciklusod? Ha 28 akkor azért már beindul valami a 9. Napon ...de hogy a tüszőrepesztőt hogy adja? Lehet átlagot vesz majd az akkori méret után...napi 2mm-t nől.

9310. Krystin90
2016. szept. 6. 20:25

Sok sikert mindenkinek!

Kíváncsi vagyok én is a hírekre, nekem szerintem nem sokat fog látni a 9.napon...

Így tüszőrepesztőt se tud adni előre nem?

Gratulálok dólamar!

Exdig nem volt mellékhatása a clostinak de most azt veszem észre hogy szédülgetek, meg borzasztó rosszul alszom, hiába alszom elég időt úgy kelek fel mint akit agyonvertek!

9309. krisztiv (válaszként erre: 9308. - Lucamami78)
2016. szept. 6. 16:26
Én nagyon nagyon drukkolok Nektek! :) :)
2016. szept. 6. 15:42

igen, mázli, így legalább ezért nem kell fizetősre mennem

na kíváncsi vagyok az uh eredményekre, és remélem mindenki örömteli hírrel jön, és utána együtt izgulunk a várakozás alatt :)

9307. jenBP (válaszként erre: 9306. - Lucamami78)
2016. szept. 6. 15:36
Tényleg rendes volt akkor a doki! Akkor csütörtök-pénteken többen is megyünk ultrahangra. :) Remélem, mindannyian jó híreket kapunk.
2016. szept. 6. 15:15
na bekönyörögtem magam a szakrendelőbe, közel a munkahelyemhez, mondta a nődoki, hogy pénteken a 14.ciklusnapon menjek vissza, és megnézi uh-n a petefészket. Rendes volt, (rendesebb, mint a saját kerületim, ahol elhajtottak) örülök, hogy fogad külsősként
9305. dólamar (válaszként erre: 9304. - Lucamami78)
2016. szept. 6. 14:28

Köszi!😚

Igen a páromnak nem is mutatom meg , nem akarom , hogy reménykedjen feleslegesen, izgulok éb helyette is.😊

2016. szept. 6. 13:48
jó kis tünetek, nagyon drukkolok, hogy nemsoká ne kelljen kettőt pislogni és hunyorogva fény felé tartani a két csíkhoz!! :) (egyszer mutattam páromnak egy hasonlóan halovány csíkosat, de ő aztán semmit nem látott :D azóta őt kihagyom a csíkkeresésből :D
9303. dólamar (válaszként erre: 9302. - Lucamami78)
2016. szept. 6. 13:21
lucamami ! Én is ilyen vagyok :-) , ezért kértem megerősítést, mert most mondjuk nem kell forgatni, de tény ,hogy nagyon- nagyon halvány. Csak fura a gyomrom ,néha bele-bele görcsöl a cicim, folyton éhes vagyok és ezek ugye mind megállják a helyüket pms-nek is.Én tesztelek lelkesen ezen ne múljon.
9302. lucamami78 (válaszként erre: 9301. - Dólamar)
2016. szept. 6. 13:12
én jó vagyok vonalodaképzelésben :) de a monitoromon vagy irtó halvány árnyalatot látok a csík helyén, vagy semmit...(saját teszteknél elég elvetemült vagyok, hogy szétszedjem a tesztet és a csíkot nézzem meg a műanyag ablak nélkül) szerintem pár nap múlva csinálj még egyet (nekem 10-11dpo-n már az early predictor kimutatta) remélem erősödik, drukkolok!és tudom, milyen idegőrlő ez a 'várj holnap reggelig' mondat is, hát még a várj pár NAPOT! :D de ha van occó netes teszted, akkor pisilgess, és hááátha előjön az a második csík :D
9301. dólamar
2016. szept. 6. 13:04
10.dpo , vasárnap nem kéne megjönnie. HCG line.
9300. krisztiv (válaszként erre: 9299. - Dólamar)
2016. szept. 6. 12:59
Dólamar, a másikra is írtam, de frankón ott van az a csíkoska. Halvány, de gondolom még idő előtt vagy, ha vasárnap akartál tesztelni. Hányadik napon vagy, és milyen teszt ez? Én is akarok! :D:D:D Jujj de drukkolok, de ez fantörpikus!!
9299. dólamar
2016. szept. 6. 12:35
Majd ránéznétek a feltöltött képemre? Hátha kapok egy kis megnyugtatást....
9298. dólamar
2016. szept. 6. 12:03
Ma már 2x elbőgtem magam és még csak dél van. 1x a Vészhelyzeten , 1x filmbemutatón. Király és hol van még a vasárnap.
9297. dólamar (válaszként erre: 9296. - Picilányka25)
2016. szept. 6. 11:42
Mennyi volt az adagod?
9296. Picilányka25 (válaszként erre: 9295. - AKriszta1975)
2016. szept. 6. 11:28
Sajnos, rutinszerűen indítják a dolgot Closti-val...nem tudom, lehet h csak az én szervezetem ennyire elcseszett h nem használ, másnak 5-6 petesejt érik meg tőle... :(
9295. AKriszta1975 (válaszként erre: 9291. - Picilányka25)
2016. szept. 6. 10:14
Az valóban nagyon vékony. Ami nekem segített az E vitaminon kívül, a lányok is írták, a méhpempő. Reggel és este egy kanál, mellette tolni az E vitamint és elfelejteni a Clostit. Nekem gonal mellett maradt meg a baby, most vagyuk a 20. héten.
9294. jenBP (válaszként erre: 9285. - Lucamami78)
2016. szept. 5. 16:00
lucamami szerintem is jónak tűnik UH-ra a 12. ciklusnap, persze minden attól függ, hogy a Te ciklusod milyen hosszú. De átlagos hosszúságú ciklus esetében szerintem jó lesz!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook