Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Na Krystin? Lesz teszt?
Krisztiv Te, hogy állsz, hanyadik nap?
Én kivagyok majd leszakad a hasam.
Nagyon sajnálom JenBP! :(:(:(
Akkor elvileg most Closti mentes hónapod lesz a ciszták miatt?
Nagyon drukkolok, hogy ez legyen az utolsó ilyen hónapod, és utána 9 hónapig hírből se találkozz a mensivel. :)
Sziasztok! Nekem sajnos sikertelenül zárult ez a hónap, tegnap megjött. :(
Jövő héten megyek ultrahangra, hogy megnézzük, mi újság odabent.
Aki tudatosan készül és főleg jó ideje várja a gólyát és neg a teszt persze, hogy érzékenyen érinti, ha nem így lenne , nem lenne értelme.
Drukkolok!
Elvileg kedd-szerda-csütörtök.Mármint valamelyik nap ezekből. :)
Pénteken szúrkált a jobb oldali petefészkem, azt se tudtam mire vélni, azt írják ilyenkor inkább a méhnél és a hüvelynél szokott szúrkálni.
Ami talán pozitívum hogy nagyon fáj a mellbimbóm.
Meg hogy most így mondod a puffadást, nem gondoltam hogy ez is korai jel lehet.
Én nem szeretek tesztelni, a lelkemre veszem a negatív tesztet,de lehet most szerdán mégis ellövök egyet!
Sok sikert hozzá!
Én várom a multkori bulink eredményét!
Sokszor tanácstalan vagyok, hol érzek valamit ami terhességre utal, máskor olyat ami nem.
Kezdek egyre izgatottabb lenni!
Sziasztok !
Kivel mizu? Én most a hasbarúgás (bár még nem volt ilyen) és izomláz kombóval küzdök, legalábbis a fájdalmaimat ehhez tudnám hasonlítani.Pénteken fájtak a petefészkeim szombat reggelre lett tojásfehérjém. Remélem jó a sorrend?!Szóval ha volt pé akkor a 17-18.napra gondolom, tehát nem a 20. ez màr jó.Tegnap délben apa is részt vett a buliban , szóval 2 hét múlva örülnék egy 2csíkos hcg tesztnek.
Szia!
Hogy mikor repedt meg azt nem tudom, csak azt, h. a szurit azért adod, h. jó legyen az időzítés. Inszem előtti közvetlen vizsgálatnál mondta a doki, h. még nincs ovuláló sejt & ez jó dolog, nem késtünk el :) Hazafelé úton fájt a hasam alja rendesen. A hőm most is 37,3. Jövő hét elején megyünk vissza tesztelni. Úgy legyen! :) Köszönöm a drukkot! Nálatok is minden ok lesz!
Ma is halvány, de két csíkos lett:) A doki mondta, hogy egyek folsavat, magnerotot és utrot. Van is minden itthon, úgyhogy eszem. Azt mondta kedden még kér egy tesztet és 1 hét múlva nézünk szívhangot is:) Elmondtuk apának is. Vártam a megfelelő alkalmat. Most már 2 napja 6-kor kelek, nem bírok tovább aludni, biztos a hormonok)
Szóval felkelt, jött öltözni, mert ment dolgozni, és mondta a kislányomnak, aki velem alszik (mert természetesen ő se bírt tovább aludni, miután felkeltem:) szóval, hogy itthon maradtok anyával ketten? Én meg mondtam, hogy mondd már meg apának, hogy hárman maradunk itthon:) Mondd már el apucinak, hogy ki van anya pocakjába? Még a párom ekkor se vágta, mert ugye úgy tudta mensiztem. Én: mondd már meg apucinak, hogy itt van a kistestvéred anya pocakjában:)
Mondta párom, hogy tényleg? Annyira szeretlek Benneteket! És megölelt, megcsókolt:) Jól telt a reggelünk! Remélem, hogy álom szép lesz a folytatás is:)
Én nem éreztem semmit a szuri után, csak egy kis feszülést.
Tegnap meg szurkált a jobb petefészkem,pedig 10 nappal vagyok a szuri után és a bal oldalon volt a tüszőm...
Nem nagyon tudom mire vélni, ha sikerült volna a szurival akkor szerintem most nem lett volna ilyen.
De sajnos nem tudtunk most együtt lenni, úgyhogy ha tényleg volt még egy peteérés, akkor azt lecsúsztuk.
De most megint úgy fáj a mellbimbóm, hogy falra mászom ha valami megnyomja,még a melltartó is zavar.
Viszont nem tűnik nagyobbnak.
Ismét tanácstalan vagyok...
Gratulálok, akiknek sikerült, remélem a többieknek is hamarosan fog!
Gyoma89! Gratulálok!
Alakul ez a fórum jól van!
Szia Nina!
Neked szùri utan mikor repedt meg a tüsződ, és érezted?
Én attól félek hogy nem repedmeg ettől a szúritól inszemre.
Köszönöm válaszod.
Mikor tesztelsz? Biztos pozi lesz ilyen
tünetekkel, drukkolok!!!
Igen nekem is ilyen ,de mondjuk sajna én már hozzászoktam meg a család is , hogy ilyenkor a szőnyeg alatt meghúzzák magukat!:-)
Pozitív teszt után kárpótolok mindenkit!
Szia!
3.naptól clostylt szedtem, aztán inszem előtt nekem is ugyanígy kellett a Gonapeptyl. Ahogy a betegtájékoztatón is szerepel: "A Gonapeptylt az idő előtti LH szint emelkedés megelőzésére alkalmazható az idő előtti peteérés elkerülésére." Azért adják, hogy kb "egy időben" legyen az inszemmel... A szuri hatására ha jól emlékszem 36-40órával történik meg az ovulácio.
Sziasztok!
Nagyon örülök hogy rátaláltam erre fòrumra, hétfő reggel lesz az első inszemem Tapolcán.Szombaton este 5 órakor kell beadnom a gonapeptyl nevù szúrit. Én ugy tudom.hogy ez nem tüszőrepesztő. Kérdésem az lenne hogy kapot más is ilyen szúrit inszemhez.
Nekem már volt clostis ciklusom de ott rendes tüszőrepesztőt adott a nőgyògyászom.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?