Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Gyoma , Neked se ér eltűnni!!!
Kismamák Ti vagytok a reménysugaraink! 😁 meséljetek majd mindig, ki hol tart?
Májusi babára ki van még "versenyben"? Nekem szept.10-e körül lesz valami/valaki!
Azóta meg is jött.
Nekem is egy tüszőm volt, kíváncsi leszek most mennyi lesz majd.
Gratulálok!
Sziasztok Csajok! Itt vagyok!:) Ma reggelre kért ismételt tesztelést a doki, mert ugye eddig halványak voltak. Szóval egyértelmű erős, egy percen belüli kétcsíkosom volt:) Jövő hét szerdán megyünk ultrahangra:) Nagyon boldog vagyok. Úgy érzem, már látszik és nem vehetek fel passzos rucikat. De, ahogy nézem Dobó Ági első trimeszteres videoját (annyira jó! a bevonzáshoz ajánlom nektek is!:) ), szóval igenis 7-ik héttől már ő se bírt hason aludni. Hát durva, de én se nagyon bírok/merek.
Szóval minden rendben!:)
Sajnalom Lanyok! :( De csak pozitivan! Meg lesz mindenkinek az iciripiciri babaja! :)
En csutortokon megyek uh-ra, hogy megnezzuk hasznalt-e a Closti. Remelem lesznek szep tuszok! :)
Aliz, en is kivancsi vagyok! :)
Igen-igen, Alíz, mizu??? :) Remélem minden rendben!
Kitartás lányok, lehet, hogy azért várnak a megfoganással a babák, mert nyáron szeretnének születni! :)
Csajok, sajnálom ! :-(
jenBP-nek igaza van főleg ha Alíz példáját vesszük !
Tényleg, Alíz nagyon eltűntél ... volt teszt ismétlés? Valami tünet?
Ma leesett a hőm,rózsaszíneset törlök,meg görcsölgetek is.
Próbálok pozitív lenni,jöhet majd a következő hónap!
Szia Betti! Üdv köztünk! :)
Nálam van most ciszta, a jobb oldalon 2 db kb. 5 cm-es, az egyik be is vérzett. Én emiatt annyira nem aggódok, mert már nem először fordul elő, a jobb petefészkemben már Closti nélkül is többször volt ciszta, volt, hogy 6 cm-es is. Múlt héten a nőgyógyász, aki ultrahangozott, azt mondra, hogy ne aggódjak, ez veszélytelen, de azért ultrahanggal ellenőrizni kell, hogy nem nő-e tovább, és amíg nem szívódik fel, addig ne szedjem a Clostit. Jövő héten megyek megint ultrahangra, kíváncsi vagyok, mi lesz addig a cisztákkal. Remélem most a menzesz alatt eltűnnek!
Köszi! :)
Igen, most Closti-mentes hónap lesz, de úgy vagyok vele, hogy azért ebben a hónapban is lesz esély a babára! Soha nem adom fel!!!
Sziasztok!
Szeretnék újra csatlakozni a csoporthoz! Már van egy 20 hónapos kisfiam, aki a 3. clostis hónap eredménye!Most kistesót szeretnénk! Nem volt peteérésem anno, tök rendszertelen volt a ciklusom! Most dettó ugyanaz a probléma... már a 2. clostis hónapon vagyok túl.... most közép időben voltam uh-on ahol kiderült van egy 20 mm es tüszőm, de baloldalon meg egy 5 cm-es ciszta... ez elkeserít! Vissza is rendeltek 1 hónap múlva kontrollra! Eddig nem volt cisztám a clostitól! Szerintetek abba kell hagynom a gyógyszert????? Valakinél hasonlót olvastam! Szép, reményekkel teli napot Lányok!!!!
Pont tegnap beszélgettünk erről a barátnőmmel a mensis dologról, amikor a 2 évesemet elkezdtük tervezni...
2013-ban megjött márciusban, majd augusztusban dokitól norcolut ,aztán closti (ez csak olyan próba hónap volt hogy majd 10 év után, hogy reagálok a clostira) itt még védekeztünk, majd megjött, aztán closti és jött manókám. Szóval látod nem a mensi száma, hanem a minősége számít 😂😉 én most próbalok nagyon pozitív lenni. Mert amúgy felőrölne , hogy 30 x évesen mennyi bajom van és amúgy repesve várom a klimaxot amikor már feladhatom a mensiért való küzdelmet.
Nekünk Decemberben lesz meg az egy év!
Bár nem sok rendes ciklusom volt főleg az elején, míg visszaálltak a dolgok a rendes kerékvágásba.
Még semmi nálam, szerintem ha szerdán nem jön meg akkor tesztelek egyet!
JenBP sajnálom, de fel a fejjel! nem szabad feladni!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?