Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Nina drukkolunk ezek , mind jó jelek!
Nekem ma hajnalban megjött.
36 napos ciklust zártam, pont ahogy clostival lenni szokott csak fura a 18 napos luteális fázisom, mert ez 14 nap szokott lenni.
Oké most fogytam 7kg-ot lehet az is kicsit bekavart. De legalább indul az új ciklus.
Szombaton kezdem is a clostit.
Jajj csajok :( sajnalom
A kovetkezo ciklusra drukkolok
Lehet! :D
Én meg most pl. nagyon kívánom a gyümölcsöket, pedig amúgy nem vagyok egy nagy gyümölcsevő. De lehet, hogy csak ki van éhezve a szervezetem a vitaminokra. :D
Voltam dokinál, sajnos nem kaptam jó híreket.
Ami volt tüsző a bal oldalon az felszívódott, a jobboldalon 3db kicsi (7,5mmes) van, a hőm lennt van.
Holnap reggelre megyek vissza inzulinrezisztancia vizsgálatra, mert írt újra clostit, csak most 2x1et.
Elégge el vagyok keseredve, a múltkor olyan szepen alakult minden, még akkor is ha nem is sikerült, de most esélyem sincs rá! :(
Ettől az "Ez most egy jel? Vagy nem?"-től konkrétan be lehet golyózni. :D Én egyszer a hasmenésről hittem azt, hogy ez most tuti Annak a jele, egyszer meg munkából hazaérve rögtön kidőltem, és szentül meg voltam róla győződve, hogy ez az extrém fáradtság tuti egy jel. Pedig csak rengeteget dolgoztam. :D
Én ebben a két hétben igyekszek a melóba temetkezni, addig sincs időm magamon jeleket keresni. :D
Nagyon drukkolok és merítkezek az erődből! 😉
Belinkelnél ilyen oldalt?
igazad van Krisztiv ;) EZ a mi hónapunk!! :D minden nap megnézem a külföldi TTC oldalakat, és a napi dpo tüneteket, így, mivel persze mindenkinél más jön elő, hát bármire hihetem, hogy húú, na ez egy JEL :D
még kivárom, hogy mi lesz, de majd fel kell hívnom a genetikust is, hogy levegye párom és az én vérünket, és szűrje pár genetikai örökítésre, így remélhetőleg, a családfáinkban megtalálható eseteket nem visszük tovább. És legközelebb nem amnio kell, hanem a chorionnal előbb tudunk a babáról is majd eredményt.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?