Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Lucamami, ez a jó hozzáállás!! :) A "persze, ha mégsem jön össze" mondatot dobd el magadtól! :) :) :)
Szerintem simán mehetsz magánba vérvételre, ráadásul ott gyorsabban meg is lesz az eredmény.
Dólamar micsoda megérzésed volt :) látod, akkor is ott volt a negatív teszttől függetlenül ;)
ha nem most, akkor később, de jön hozzátok babóca, muszáj bízni, feladni nem szabad
nekem most 5.dpo, de nagyon várom, hogy leteljen a várakozás. jövő hétfőn progeszteron vérvétel. Szerintetek, ha a magándoki az ő kórházába adott beutalót a vérvételre, ahelyett én elmehetek ugyanezért magánba? (a kórháza a város túloldalán, és nem szeretnék túl későn beérni a munkahelyre utána)
Azaz igazság nem érzem , hogy itt lenne a babóca. A 2 fiamnál tesztek előtt megmondtam a szűk családnak, hogy babát várok. Pedig a teszt negatív volt, de mégis biztos voltam benne.
Pedig szeretném nagyon, mert érzem nem teljes még az életem.
Köszönöm a linket!
Hát csajok én is így vagyok, ilyenkor picit negatívabban( minek teszteljek ha ugyis meg fog jönni) aztán addig húzom halasztom( félve a negatív teszt latvanyától) míg megjön.
Mikor a Szépasszony völgyébe voltunk akkorbis kinéztem a jónak ítélt pincèszeteket és úgy választottunk azokból, nem merek veletlenszerűen beülni valahova, nehogy nagyon befürödjek vele.
Itt árulnak pécsi és villányi borokat is, hátha találtok valami finomat:
Megvárom a hétfőt a teszteléssel. Ha bírom... :D:D:D
Az a baj, hogy olyan kis nyominak érzem magam, tök feszült vagyok, és valamiért a kisördög elkezdte mondogatni, hogy meg fog jönni... Próbálom az angyalkámat előtérbe helyezni, de annyira rossz, hogy a negatív dolgokon sokkal több ideig tudok kattogni. Pedig csak ki kéne mondanom, hogy: Nem kisösrödög! Márpedig én terhes vagyok! :):):) Na ez elég skizofrénre sikeredett, de legalább kiírtam magamból. :) Bocsiiii :):)
JenBP: Tündéri vagy!
Az évfordulónkra szerveztem a férjemnek, egy meglepi hétvégét Pécsett, szerintem ott fogok majd bort venni.
Valakinek van ott tapasztalata, hol van nagyon finom fehér félédes/édes bor?
Dólamar erre sajnos nem tudok mit írni, szerintem még bármi lehet.
Én amúgy se tudok idő elött tesztelni,a tüszőrepesztő miatt.
Azért megy a drukk!
Azért még van remény, hiszen még nem jött meg! Hallottam olyat, akinek a menzesz kimaradása után 2 héttel lett először pozitív a tesztje!
Nekem még min. 2 hét a tesztelésig, nem tudom, hogy bírom ki addig. :)
Na, manókámmal elsétáltunk gyógyszertárba tesztért... meg is csináltam full negatív...
Na szóval ez van vagyis fogalmam sincs mi van....
Krystin peteérő drukk megy.
Többiek rajtatok múlik a negatív hullám megtörése... krisztiv , jenBP ti vagytok a következő tesztelők ugye?
Küldjek bort? Mi rendesen bevásároltunk belőle. :D
Írj majd, hogy mi volt az ultrahangon, szorítok!
Dólamar megy a drukk!
Köszönöm a tanácsokat, boroztam is serényen, minden este ittam egy dl, de sajnos tegnapelött elfogyott a borom :(
Vettem túrót is!
Körözötthöz nem volt kedvem, de csináltam házi kremtúrót.
Isteni lett!
Holnap megyek ultrahangra vissza, még nem volt ovum, a hőm is stagnál.
én szájban mérem, szerintem a tiéd jó, szép magas, (ha átszámítom, akkor ez szájban kb36,8-nak felelne meg, ami szintén jó érték)
lőjj egyet délután :)
Régebben medi lab-ot hasznaltam. Most a 2 pozitív az hcg-line, ez volt az ami már hónapok óta mindig csak sima egy csík, semmi szellem vagy száradasi. A gabriel meg a sima predictor a negatív.Hőmet nem mérem , de mondta a baratnőm, hogy ha terhes vagyok akkor hüvelybe napközbe is magas kell legyen 37 felett. Reggelente görcsölök , de annyi...a cicim néha bele nyilalgat meg ma elaludtam délután... :-o
Köszönöm a drukkokat!
Dolamar milyen markat hasznaltal? Nekem a CB es a predictor early voltak a tutik, 10-11dpo-n kimutattak. Drukkolok, ne jojjon meg, a hodet mered? Fent van meg?
Holnap tudosits! Szoritunk neked
Hát a ma reggeli teszt negatív, volt mensisgörcs , de azóta semmi, ettől függetlenül mindenki felé küldöm a gólyákat :-)
Én meg most várok "türelmesen "... aztán holnap betárazok még tesztből.
Napsugár neked elrakok egy gólyát decemberre,vigyázok rá addig.
jenBP hajrá !!!! ;-)
Kívánom,hogy tesztelj egy pozitívat!:)
Decemberben is tudnád küldeni!?:):):)
Mindenkinek szorítok!
Nekem is volt tavaly 2 hónap halvány pozis aztán megjött bár ettől sokkal halványabb.
Van itthon utrom ma már gyorsan el is kezdtem.
Krisztiv köszönöm és hidd el nagyon küldöm mindenki felé a gólyakat.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?