Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Én is hiszek az inszemben, sőt! Sokkal jobban szerettem volna, mint a lombikot. Sajnos a spermaszám miatt nálunk nagyon kicsi esélye volt, de azért adtunk neki 2 esélyt :) Orvosom szerint nálam minden ok,a nyálkahártya még ma is "tökéletes" volt.. így mivel lombiknál nem kell "feljutniuk a sejtecskéknek "csak" megtapadni a már megtermékenyítettnek, ELVILEG talán végre sikerrel járunk...
Jó is néha lazítani kicsit! :) Örülök, h. jól alakult a hétvégétek! Csak lazán... :)
Krystin ratok fert egy jo kis kikapcsolodas :) feltoltodtetek :)
En magamra es a koromra ertve irtam azt h nem az inszem lenne a valasztasom, ha fiatalabb lennek, azzal kezdenek en is.. De hat..
Sajnálom Nina, de csak fel a fejjel.
Én is pont arra várok hogy megjöjjön végre, bár még nem vagyok elkésve.
Én azért valamennyire hiszek az inszemben van ismerősöm akinek azzal is sikerült a baba.
Bár a lombik biztosabb, kevésbé időrabló, viszont ott meg ott vannak a hormonok és a pénz.
Mi csodálatos hétvégén vagyunk túl, teljesen kikapcsoltam, de most újra indul a kattogás pedig próbálok engedni a gyeplőn.
Oo Nina sajnalom :( de ha a megtapadassal van a gond, akkor ez nem lesz megint a lombik eseteben? Ott is meg kellene kapaszkodniuk, nem? Endokrindokival beszeltel errol?
(Mikor endokrindokinal voltunk, azt mondta, sokan tobb sikertelen lombik utan kotnek ki naluk, mert ezt nem nagyon vizsgaljak ki a lombikosoknal.)
De drukkolok, hogy a lombik sikeruljon!
Jen ha 35folott vagy, szerintem lombik lenne. En tuti nem vesztegetnek idot, penzt inszemre, ha ott kotnek ki, hanem 38evesen egybol lombikot kernek.
Köszönöm Csajok, aranyosak vagytok! Doki szerint ha megtermékenyülnek meg kell tapadniuk, mert minden pont olyan volt ma is, amilyennek lennie kell "ilyen tökéletes ciklus nincs is" :) Már csak a sejtecskéknek kellett volna kicsit iparkodniuk...
Én is szorítok Nektek & természetesen megírom majd hol tartunk. Csak jönne már meg végre, h. telefonálhassak az időpontért :)
Szia nagyon sajnálom,hogy így alakult.Kívánom a lombik meghozza végre az eredményt!
Közben most jöttünk haza konzultációról Brno-ból.Kisebb problémával kezelnek addig,polipot találtak.Januárra vagyok előjegyezve beültetésre.
Nem vállaltuk az itthoni plusz kezeléseket,bele vágunk végre történjen valami.
Sok sikert kívánok!
Gabi
Nagyon sajnàlom hogy nem jött össze a baba :(
Mikor kezditek a lombikprogramot.
Az biztos segít, és meghozza a babátokat nemsokára.
Kivànom hogy az első lombik sikerüljön!
Szia!
Köszi, sajnos negatív lett. Igen, hozzá & nem is szeretnék váltani :) Uh-n nézett ma, minden ok, ha lenne sejtszámunk minden ok lenne... de így maradt a lombik. Ez van. Sok-sok pozitív tesztet kívánok mindenkinek! Nálunk a clostilos időszak lezárult.
Nina hatha meg becsikosodik, vegyel masfajta tesztet ha meg nem jott meg.
Jajj lanyok, kitartast, ennyi mellekhatas.. En ma kezdem a masodik honapot, most beszeltem a dokival, meg mindig egy szem az adag, 14.napon ramnez uhval, ugyhogy remelem jo lesz es lesz mit nezni :) en bizakodom megint. Utana megint nez progeszteront is.
Nekem az idegrendszerem cikázott es remegtem belul az idegtől. De tenyleg jobb lett màra hogy ma màr nem szedtem be. Viszont nagyon szepen erzem a peteerest a mehnyakbol meg a nyalkahartyabol. Az 5. Nap utàni elso napon vagyok vagyis a 9 ciklusnapon. Nekem mindig ekkor van a tojasfehérje. Ovulacio kb mior várhato?
Nagyon szepen koszonom a biztatást. Jol esett.
Hát csajok én nem szeretek tesztelni, meg esélyét nem nagyon látom mert kb. stagnál a hőm végig amíg vezettem, nem éreztem különösebb peteérést.
ha nem jön meg majd jövőhét vége fele tesztelek egyet maximum, de szerintem csak az új gyógyszer kavart be.
Janesugar én ebbe nem hiszek, én tudom hogy akarok babát, az egy másik dolog hogy a szervezetem hogy reagál az emiatt kapott gyógyszerekre és tudom azt is hogy valahol tartok is a dologtól (hogy fogok helytállni stb.) de szerintem ez normális.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?