Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszi. Én az előző kettőnél is végig izgultam. Most valahogy más érzéseim vannak. Most is izgatott vagyok, de valahogy jobban elhiszem hogy sikerülhet.:-)
Na,az nem semmi akkor szépen összegyűltek :)...,ez lesz a leghosszabb 2 hét ettől félek én is,nekem február közepén lesz az inszem...én is az utána következő 2 héttől jobban félek,mint ami előtte van :) Ne idegeskedj az a lényeg...nyugalom,pihenés! Szorítok! Puszi
Szia. Itthon vagyok. Minden rendben ment. 12 millióan voltak, ennyi még nem volt soha. Kezdődik a 2 hét para .
Nahh az már mindjárt itt van...pihizz és készülődj :) Majd várom az infókat :)
A tablet szúr be hülye szavakat. Holnap megyek, majd írok persze.
Mi újsàg?Jól vagy?Gondoltam ma ràd...Minden rendben ment?Nèztem is,hogy mièrt norculotot írtàl :)Irj majd,hogy mi volt.Pusz
Köszi. Én meg szoritok neked a pozitív tesztert .:-)
Sziasztok!
Nekem hétfőn megvolt az inszem-mostmár csak a kemény várakozás van hátra.
Juci1979-majd gondolok rád.
Bocs. Nem norcolut, hanem duphaston .
Te nem kaptál Closty mellé Fostimon szurit? Akkor neked hamarosan inszem ugye? Szorítok... :)
Szia. Nekem csak closti és ovitrelle. És norcolut majd. A szurit mindjárt adom be. :-)
Szia!
De ha már mindketten okés vagytok, akkor miért van szükség inszemre?
Nem ..sajna en is jobban orultem volna eloretoltottnek,de sajna ez por es oldoszer kulon.Az Ovitrelle tuszorepeszto lesz eloretoltott injekcios tollban.Kicsit parazok az ot fostimontol,de hat mindent a cel erdekeben ugyebar :)Volt valaki aki ezt kapta?(az en stimum 2*1Clostilbegyt 3-7 napig,Fostimon szuri 3-5-7-9-11napon majd 12 ciklusnapon uh utana dol el,hogy mikor kell beadnom azOvitrelle tuszorepesztot,majd inszem utan napi 3*1 Utrogestan huvelykapszula)
Ugyan van, ahogy mónika írta. Fizetős az inszem.
Itt vagyok végre. Most értem haza a sulibol. Csütörtökön mehetünk inszemre . A jobb oldaliban van. 15 mm es most. Még van ideje nőni. Azt hittem több lesz, mert szedtem a bogyot. Ez az egy is elég lesz nagyon remélem. Normális, kedves volt a doki. Majd írok.
Juci! Írj, h mit mondott a kedvenc dokink!!! :)
A kaáliban MINDEN fizetős! Ez nem állami intézmény! A honvéd kórházban, a régi MÁV részen van meddosegi, ott nem kell fizetni érte, de lombik mar nincs náluk! Egyébként a környezet összehasonlíthatatlan! Nekem legalábbis fontos volt, h egy ilyen beavatkozás elott nyugodt helyen várakozzak!!!!
Mindenképp meséld el mi volt! Úgy értem, hogy fizetős-e ott az inszem. Úgy tudom meg lehet állailag témogatottan és fizetősen is csinálni...
Köszi. Szmatona dokihoz járunk. Inszemet beszéltünk meg, de ez függ az eredmenyeinktol. Holnap okosabbak leszünk. Mit értesz azon hogy állami?
Szurkolok nagyon! Kaáliban államira jártok? Melyik dokihoz?
Nálunk is hasonló helyzet. Férjemnél műtét, nálam hormongond . Mi holnap megyünk uh -ra , peteerest nézik majd. Mi a kaaliba járunk.
Sziasztok,
ez az leső bejegyzésem, ezért rövid bemutatkozással kezdem: GülBababa vagyok. A Férjemmel 2 éve próbálkozunk hiába, először Vele kezdtük a kivizsgálást, kiderült, hogy here visszér tágulat miatt kevesen vannak a Fiúk és lassúak is. Volt műtétje, fél év múlva újra megnézték, kicsit jobb lett az eredmény, inszemre alkalmas.
Ezt követően jöttem én. Kiderült, hogy van egy miomám, melyet megműtöttek, és egyúttal, ha már úgyis aludtam, megcsinálták a petevezeték átjrhatóságit is. Sajnos a bal oldali teljesen átjárhatatlan, a jobb oldali szerencsére okés. A hormonális vérvétel során kiderült, hogy a progreszteron szintem alacsony (ez amúgy gyakori meddőségi probléma is), így arra is kell gyógyszert szednem, mielőtt jöhetne az inszem. Várhatóan márciusban végre talán eljön a mi időnk. Tudom, nem mindig sikerül az első, de reménykedünk! :)
Örömmel látom, hogy sokaknak sikerült, és szurkolok mindenkinek, Aki előtte áll :). Köszönöm a sok hasznos infót is, ami itt olvasható :)
Szia!
Én nem ilyet használok-az enyémet tekerni kell, előlretöltött-ez nem olyan?
Szisztok!Szurt valaki Fostimon szurit?Elvileg a 3.5.7.9.11.napon kellene adnom az injekciot,ez van az ambulans lapomon ,de a recepten csak egy ampulla szerepel.Ilyenkor mit lehet tenni?Aki tud segitsen.Elore is kozsi
Köszönöm csajok! Hajra Nektek is! Ne adjátok fel! Jönni fog!!!!! :)
Nem tudom. Hétfőn 10. nap uh, a vervetel eredményét nem tudom még , csak akkor derül ki. Így még képlékeny a dolog . Örülök, hogy minden oké!
Nekem sajnos a végére mindkét petefészkemben 7-8 nagy tüsző lett. Így leállította a stimulációt a doki. Kaptam Norculotot, vasárnapig szedem utána. Menses 1 v. 2.3 . napján ultrahang és folytatjuk. Kevesebb szurit fogok kapni. Megpróbálkozik még egy ciklussal, ha megint sok tüsző lesz, akkor marad a lombik.
Monika! Neked nagy gratula :)
Szia Juci! Igen, minden rendben! Képzeld hétfőn már 47mm volt es össze kulcsot kézzel feküdt a kis bab szemünk!!! Neked mikor lesz?
Nekem ugyanez volt! Azt hiszem összesen 6-7 tüszőm volt és abból 3 volt megfelelő méretű ! Ebből az inszemből sikerült a babócánk-így leszek szombaton 12 hetes kismama!!! Szóval, emiatt ne izgulj!!!! :)
További ajánlott fórumok: