Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia!
Nem lehet, hogy nagyon hátra hajló a méhed és ezért nem sikerült a HSG? Egyébként én lehet elmennék a helyedbe egy másik dokihoz is... ( félre ne érts , de aki nem tudja megmondani annak az okát, hogy miért nem sikerült a HSG, az nekem nem sok lenne a szemembe, bízni meg hát....
Meddőségi központba nem jársz?
Igen! Köszönjük!
Várd is, teljesen más kedvvel fogsz kijönni! Sok szerencsét! :)
Sziasztok!
Bejövök közétek, mert valószínűleg nemsokára én is inszemináción fogok átesni. Remélem, most már felgyorsulnak az események, és minél hamarabb.
Röviden a történetem: 36 éves vagyok, 1 év próbálkozás, semmi eredmény, majd kivizsgálások. Rossz hormonok, még rosszabb PCT (azután mondta a doki, hogy várhatóan inszem lesz ebből), ráadásul nemrég az IR is bebizonyosodott nálam, úgyhogy minden, ami elképzelhető, nálam az megvan.
Páromnál minden rendben.
A legutóbbi vizsgálatom most hétfőn volt: hsg. Jó lett volna, kibírható a fájdalom, csakhogy nem sikerült "fellőni" a kontrasztanyagot, a doki sem tudja, miért. Ezért laparoszkópiát javasol, aminek a várható időpontja február 3.
Egy másik időpontom is van, az endokrinológushoz: január 16.
Hát itt tartok. És félek, hogy vészesen fogy az időm... (magasabb FSH, alacsonyabb ösztradiolszint miatt gondolom ezt)
Bízom nagyon az endokrinológusban, és hát utána meg abban, hogy a rettegett lapar után többet tudunk majd, és nem lesz elkeserítő a helyzet.
Szívből örülök. Kívánom hogy minden rendben legyen!
Biztos édes volt!:-) Várom már a hetedikét!:-)
Pont ma gondoltam, hogy írok! :)
Jajj, láttuk a pici szívét dobogni és hallottuk is. :) Minden rendben, annyira megható volt! Behívták a páromat is! :)
Kívánom Mindenkinek, hogy átélje! Csodálatos érzés! Kaptunk 2 képet is Róla!
A Kaáli el is bocsátott, átadott egy általam választott szülész-nőgyógyásznak, oda majd jan. 2-án megyünk!
Is-is! Nem olyan megerőltető a munkám! Van, h 2 napig be sem megyek! Amennyit tudok csak pihenunk! :) elmúltak a hasgorcseim, de borzasztó fáradt vagyok!
Ti varjatok mar a januárt?
Igen, nekem azt mondta anno, h fel éves eredményeket tudnak elfogadni, mert az még reális! De a saját érdekedben is lehet jobb újra csináltatni őket ! De mivel volt már inszemed-lehet folytatja tovább csak simán! Elmond majd mindent és Te is kérdezz , nekem sok minden csak utána jutott eszembe!
Én jól vagyok, bár sok mindent nem tudok csinálni csak pihenni, mert fájdogál a hasam! De ez normális, azt mondják! :) Bízom benne minden rendben!
Szia! De jó, de ügyes vagy! Nagy előre lépés! :) Választhattál akkor Te is dokit? :)
Örülök!!!! :) Addig azért hajrá!!! :)
Velünk minden rendben, köszönjük! :) Vagyis nagyon remélem, várjuk már nagyon az UH-ot!
Szia Juci! Köszi az érdeklődést! Jól vagyunk! 17-én megyünk terhes UH -ra! Majd akkor okosabbak leszünk, nagyon várjuk mar! :) kicsit gorcsolget a hasam, de azt mondta a kaáliban az asszisztens ez normális a kisterhessegnél!
Szerintem menj át , jelentkezz át! Meg ma! Nem veszitesz semmit!!!!
De reméljük teherbe esel karácsonykor es mar le is mondhatod az időpontokat! :)
Igen, az enyém is.
Debrecenbe jelentkeztem be, Bodnár Béa lesz az orvosunk. Március 6-ra kaptunk konzultációs időpontot... :(
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?