Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia! 3X1 mindenképp!!!! Nekem a doki is azt mondta, én lassan már befejezem, már csak napi 1 szemet szedek és szombaton leszek 14. hetes! :)
Minden rendben Nálunk, egyre jobban érzem magam - állítólag most jön a felhőtlen időszak! :)
Pihenj, amennyit csak tudsz és ne agyalj, gondold el, hogy most mi történhet a szervezetedbe! Annyira álomszerű és reméljük valósággá válik Neked is és MINDENKINEK, aki ezt szeretné!
Jól vagyok. Egy kicsit másképp érzem magam, mint az előző kettő után. Reménykedem, de lehet csak a hormonpotlas hatása. Gondolok majd rád én is.
Szia.Jól vagy?Minden rendben veled?Gondolok ràd,szorítok nagyon!!!!Èn 17-èn megyek uhra elvileg 18-19-èn inszem....izgulàs kezdõdik...:)
Valakit szedett már Femara-t? Én mosz azt kaptam, és nagyon kiváncsi vagyok, hogy hat -e egyáltalán.Nem érzek semmi különöset..
Szia, ugyan nem engem kérdeztél, de mivel mától én is azt szedek így leírom nekem, hogy kell: 2x2db naponta.
Mónika! Te hogy szedted a duphastont? 2x1 et mondott az asszisztens, de mintha a recepten 3x1 lett volna. Nem írtak rá a gyógyszertárban. Ezen jár az agyam. Minden oké?
Biztos minden oké lesz.:-) Nekem most fajdogal a jobb oldalam. Nem tudom mi lehet az oka. Lehet mellékhatás.
Szorítok én is! Én még mindig inszem előtt. Pénteken ultrahang.
Még nem tudni. 10 nap múlva teszt. De nagyon reménykedem.
És sikeres volt? Vagy még nemtudni.
Nekem magánba (Timmermann)..Nekem sem mondtak semmit, bár én sem kérdeztem :) Mire észbe kaptam már bent sem volt az orvos :)
Nekem 15 mm volt hétfőn, és csütörtökön inszem. Addig még nohetett. Szuri meg kedd este.
Igen, ahogy utánaolvastam elég változó. Nekem Merional-al stimulálták, az talán erősebb mint a Closty, így gyorsabban megnőttek a tüszők, talán ezért volt hamarabb. Forgácsban volt, neked? Nem mondtak semmit, igaz nem is nagyon kérdeztem:)
Érdekes..nekem a 15.napon volt az inszem. De szerintem kicsit mindenhol másképp csinálják. Nem igazán értem miért. Nekem clostylbegitet kellett szednem. A ciklusom nekem is 30-32 napos szokott lenni. Neked hol volt? Mondtak vmi okosat?
Nekem ma volt:) Pénteken volt 21mm-es és szombaton este kellett beadnom a tüszőrepesztőt. Csak olyan nagynak találom a 21mm-t, hogy attól tartok, hogy talán már hamarabb megrepedhetett. Ma vagyok a ciklus 12. napján, amúgy 31-32 naposak a ciklusaim, de ez stimulált hónap így gondlom más a helyzet.
Kaptam tüszőrepesztő injekciót másnap reggel. Még nem tudom, h sikerült e, múlt héten szerdán volt. Nem tudom, h megrepedhet e hamarabb, de még sztem az is lehet..függ, h milyen hosszú a ciklusod, hányadik napnál jártál. Neked mikor volt?
Köszönöm, hogy válaszoltál. Megkérdezhetem, hogy sikerült e? Iletve, hogy kaptál tüszőrepesztő injekciót? (pregnilt pl.)
Azért érdeklődöm, mert nekem 21mm volt az inszem előtt 3nappal és arra lennék kiváncsi, hogy megrepedhetett e hamarabb.
Az utolsú uh-n nekem (inszem előtt 2 nappal)20 mm
Sziasztok, meg szeretném kérdezni, hogy az inszemináció előtti uh-on kinek mekkora volt a tüsző mérete?
Tehát mindenki élte tovább a megszokott "rendszerben" a szexuális életét? Akkor ezek szerint nem baj, ha 1 hétre rá pl. szexel asz ember? Mert lombik után tilos, ezért kérdem csak..
Nekem még inszem napján is kellett, mondta a doki, hogy rásegítésnek!!! :) Én Duphastont kaptam...
Először akció, és utána utro.
Már másnap este lehetett. Hát igen az utro .......
Én most tablettát szedek, így nincs gond.
Sziasztok!
Nem tudom tud e valaki segíteni, lehet kicsit bugyuta a kérdésem, de inszemináció után (nem az első két napban)lehet e házas életet élni? Vagy ki , hogy szokta? Ugye kell szedni a Utrogestan huvelykapszulát, ami nem túl kellemes mikor kifolyik. Szóval érdeklődnék, mit lehet?
Ez így van. Nekem meg előbb jött meg, féltem is mi lesz, de mondta a doki, hogy nincs gond,mert lett petesejt.
Jól vagyok, minden oké.
Ez természetes,akik ugyanabban a helyzetben vannak,áttudják érezni mások helyzetét.Én most kicsit bajban vagyok,ma kellett volna megjönnie,kedden kezdtem volna a Clostit meg a Fostimont,de késik úgyhogy csúszik a kúra kezdés.... :( Te jól vagy? Pihenj sokat!!!
Ki hogy van lányok? Mit éreztek? Pihenjetek nagyon sokat!!!!! Ne emelgessetek es ne sportoljatok!
Biztos,hogy sikerülni fog nyugi...minden rendben lesz :) Várok én is veled...együtt izgulunk,ha valami van írj nyugodtan :) Puszi
További ajánlott fórumok: