Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Igen, ma már kettőt ittam. Nem mondták, hogy nem szabad.
Sporttal, hogy álltok? Nekem nagyon hiányzik. Mondjuk a doki azt mondta szabad, de az asszisztensnő közbeszólt, hogy inkább ne, így inkább nem kockáztatok.
Nekem duphaston tabletta.
Én igen. Ha sikerült is, még nincs kapcsolat köztünk. Napi kettőt iszok. Ha összejön akkor lemondok róla. Bár nehezen fog menni.
Az enyém szerda este volt...
De nekem pl azt sem mondták, h milyen a sperma, tiszta futó szalag volt. Felrakták 2 perc, pihenés 15 perc, és mehetek haza, ennyi..
Türelem még egy kicsit. Ott lesz az!
Jó-jó persze, csak nem bírtam már tovább :(, ez a várakozás a legrosszabb az egészben. Most voltam még csak a 11. napon inszem után. Nekem ez volt az első.Nekem a doki UTROGESTAN 100 mg hüvelykapszulát írt fel, napi 2x1-et. Ti kávéztok?
Nehéz, de bírom még. Korai volt szerintem a tesztelésed. Előttem vagy utánam volt neked. Az enyém csütörtök.
Monika- én már a 13. napon vagyok inszem után-az első inszemkor már ilyenkor délután isszép két csíkos lett. Na de most sajna még a reggeli sem. Nekem elvileg a 18. napon kell tesztelni és akkor jelentkezni, szóval addig még van egy kis időm, de már nem nagyon bízom benne.
Csajok NE teszteljetek hamarabb, mint inszem utani 13. napon!!! Nekem akkor lett szinte láthatatlanul pozitív! Egyébként az ovitrelle es hasonló injekciók hamisan pozitív eredményt adhatnak, mivel hcg-t tartalmaznak es 10. nap elteltével ürül ki!!!!!!
Sok sikert!!!
neked több apig kell tesztelni? És inszem után hanyadik hanyadik naptól? Én ma csináltam egy tesztet-de sajna negatív-igaz még öt nap van. Mit használtok inszem után progi támogatásra? Én Debrecenbe járok.
Én 38 vagyok. Holnap lesz 1hete:) Neked?
Nekem ez volt a második.
én májusban leszek 40 de nagyon remélem már nem egyedül ünneplem :-)Mikor volt az inszemed?
Szorítok neked is .), nekünk 1 nap eltéréssel volt az inszem. Ma csináltam 1 tesztet nem bírtam tovább, de negatív lett :(. Te, hogy bírod a várakozást?
Nekem már csak 5 nap a tesztig. A cickok nagyon fájnak. Ennyit érzek csak. De gondolom a duphaston is befolyásolhatja.
Szia! De jó, hogy egyedül is belevágtál. Megkérdezhetem hány éves vagy? Csak mert én is eléggé benne vagyok a korban:) Nekem most volt a 2. Inszem, szóval most én is várakozok:)
Teljesen igazad van,drukkolok,hogy sima legyen az utad az anyaságig!!!!
köszi, sztem hallgass a dokira biztos tudja kinek miért mit ír fel, nekem mivel nem volt semmi bajom jó volt az ovitrelle, neked lehet pont a petevezető hiánya miatt más gyógyszer jobb, sztem jobban tudják, hogy mit miért írnak fel - persze kétségeim vannak azért bizonyos gyógyszerekkel szemben, de ugy gondolom, ha már orvos csak jobban tudja mint én...érdekes, én is ikrekre vágynék...de ne legyünk telhetetlenek:-) egészséges legyen/legyenek az a legfontosabb:-)
Ez klassz,nekem nem ovitrellet akar irni,valamiért,szerinted beszéljek a dokival hogy azt irja fel? Nekem csak a bal oldal jöhet számitásba,mivel jobb oldalon nincs petevezető.a legjobb hogy párommal megbeszéltük,hogy a 3-as ikreknek örülnénk a legjobban,de mindegy egészséges legyen.már alig várom hogy pocakban lakjon valaki,és beszélgethessek vele.tuti minden nap elmondom neki hogy mennyire szeretem,és hogy mennyire vártuk.:)
én egyedülállóként szeretnék gyereket, igazából tavaly november elején kezdtem el a kivizsgálásokat, aztán az ünnepek miatt csúsztam egy hónapot.Nálam elvileg minden rendben van a korom miatt kellett stimuláció.Elvileg 21 - én kell visszamennem reggel vérvételre...még nem tudom akarok - e előtte tesztelni, szeretném kibírni addig, hogy ott tudjam meg...Az inszemkor azt mondta a doki, hogy 4 petém érett meg, 3 a jobb oldalon egy a bal oldaliban... remélem sikerül :-)ovitrellt nekem is csak az uh után írt fel, sz összes szurkálós közül az volt a legjobb :-)
Szia,köszi az infot.miota probálkoztok? Mizu már több mint egy éve.párom rendben van,sajna nálam egy petevezető van,és tüszőrepedés sincs.a clotilt 5 napig 2x1 et de a doki azt mondta nem ad ovitrellet, majd csak uh után irja fel.hány pete kezdett beindulni a clostyl hatására? Hány nap mulva kell tesztelned?
szia nekem tegnap volt az első inszeminációm.Én rövid protokollt kaptam, clostyt szedtem 5 napig meg merionalt kellett szúrnom minden 2. este, majd ovitrellet kaptam másfél nappal a beültetés előtt.
MAga a beültetés kb 5 percig tart, abszolut fájdalommentes.Utána fél óra pihi a megörzőben és kész.Este fájdogált még kicsit a hasam, ma reggelre semmi fájdalom, nem érzek semmit.A doki annyit mondott, hogy csinálhatok mindent ugy mint eddig - kivéve nehéz fizikai munka, sport...
Sziasztok!ha nem bánjátok, szeretnék. CSatlakozni a forumhoz.mizu is inszem elött vagyunk,egy győri kaális kivizsgálás után. Kb két hét és inszem,de nem tudom mire számitsak clostilbegyt kaptam.
Sziasztok!
Holnaptól kezdem, és szerdáig kell, ha addig negatív akkor nem sikerült :(.
Ki hová jár dokihoz?
Sziasztok! Van valaki tesztelés közelében?
Nekünk most 12 millió volt.
Igen szedek. Köszi a választ! Így szedem már. Hihetelen hogy telik az idő! Puszi
Sziasztok lányok!
Férjetek eredménye mennyi volt inszemkor??
Köszönöm szépen a segítségeteket!
További ajánlott fórumok: