Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Nagyon sajnálom, kitartás, majd legközelebb. megkérdezhetem hogy inszem után hanyadik napon vagy ma?
Szerintem én is hamarosan csatlakozom sajnos hozzád :-(
Köszönöm :) május 4.-én volt az inszem. 9.-én teszteltem először, majd 14.-én.
18.-án a vérvétel már kimutatta majd a 22.-i itthoni teszt is :) 25.-én első UH vizsgálaton már ott volt :)
Én Duphastont szedtem egészen tegnapig! Nem, nem kávézom az inszem óta, nem a legjobb! Főleg nem az első 12. hétben, ha nem tudsz lemondani róla, akkor vegyél koffeinmenteset, azt engedélyezik! Van, aki azt mondja, h lehet kávét fogyasztani, mert az ő babájának sem lett semmi baja, viszont később talán pont emiatt nem lesz annyira nyugodt, mivel függőséget is okozhat! :(
Szerintem add fel a kávét!
kimaradt a történetből, hogy nagyon sokat lehet spórolni 1-1 vizsgálaton. Pl. spermavizsgálatot is máshol csináltattuk nem a Kaáliba, mer fél áron volt, de a hormonvizsgálatoktól kezdve az átjárhatóságig szinte mindent máshol végeztettünk.
Megkérdeztük, hogy elfogadják-e :)
Sziasztok!
Most kerültem az oldal ezen fórumába. Leírnám a tapasztalataimat.
Nekem 2012. májusban volt az első inszeminációm (Miskolc, Kaáli I.) és egyben az egyetlen is :)
Hát mit ne mondjak valahogy nem így képzeltem el az egészet, bár gondolom nem vagyok vele egyedül.
Két érett petesejtem volt. a 18.-ik napon történ meg a beavatkozás. Orvosi tanácsra, még aznap (és további 3 nap) rásegítettünk otthon is :D
Az 5.ik nap szúró fájdalomra ébredtem a jobb oldalamban, sírva hívtam a dokit, aki megnyugtatott, hogy ez természetes, mivel ez végül is egy kisebb műtétnek számít és mivel meg lettem "bolygatva" a szervezetem most kezd visszaállni.
Mondták ugyan, hogy ne csináljak terhességi tesztet, de hát ki ne tenné (teszi).
Mivel két tesztem is negatív volt az esélytelenek 'nyugalmával' mentünk vissza vérvételre. Ahol végülis kiderült, hogy az álom már nem állom többé, hanem valóság. (otthon 2 nap múlva a teszt is mutatta :) ) Még 2 hónapig az intézetbe jártam Uh.-ra ahol ismét jeleztem, hogy szúr az oldalam, mire a doki közölte, hogy addig jó :)
Ma egy 13 hónapos gyönyörű, egészséges kislány anyukája vagyok.
Ő a magzati diagnosztika központban dolgozik ugye? Rémlik hogy ott rendel ahová a férjemmel járunk andrologushoz . Bolgarkerek vagy b.kertész utca?
Nekem az első kettőt az a doki csinálta akihez a meddőség miatt mentünk. De úgy éreztem csak a pénzt látja bennünk. Így most a kaaliba járunk pestre.
Nekem a doki kifejezetten mondta, hogy sport most ne, aztán ha sikerült gondolom később már lehet (pl. terhes torna). Síelni mi is járunk, és pont nem tudom, hogy menjünk e márciusban vagy ne? Egy csomó lemondással jár ez az egész egyenlőre..
Nekem a kávét is mondta a természetgyógyász, hogy csökkentsem le, így reggel iszom egyet és délután már koffein menteset..
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?