Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia! Jól vagy? Miden oké?
A tüszők mérete 20-25 mm-nél jók, a méhnyálkahártya kb 9 mm-esen!
Köszi. Szoritok majd neked.
A vérvételért kell-bár nem tudom ez milyen vérvétel neked- az UH- ért nem kell!!! Sőt az árban az első terhességi UH is benne van!
Mevolt a vérvétel-eredményeim jók, már megy a stimu-holnap lesz uh-és várhatóan hétfő körül inszem. Akkor neked még kitartást.
Én megvagyok . Egy hét múlva uh. Tegnap volt a 3 napi vervetel. Remélem minden oké.
Túl vagy már a másodikon?
Sziasztok!
Ki hogy van? agyo elcsenedesedett ez a topik.
Sziasztok!Meg volt az ultrahang. Túl sok tüsző kezdett egyszerre növedekni, ezért most 2 napig nincs szuri. Várjuk, hogy a kisebb tüszők eltűnjenek. Volt már ilyen valakinek?
Nem. Ne félj tőle. Olyan mint egy rakszures mondjuk. Pár pillanat az egész. :-)
Mi Győrbe járunk. Lehet hülye kérdés, de az inszemináció maga fájdalmas?
Nem. A harmadikra készülünk. De itt ez lesz az első. És remélem az utolsó. A pestibe jársz?
Én holnap megyek ultrahangra, hétfőn a legnagyobb tüsző 13 mm volt és 4,5 a nyálkhahártya. Nagyon kiváncsi vagyok mikor lesz az inszem.. Neked is első lesz?
Én is előtte állok, és szerintem igen. Jovoheten megyek vervetelre.
szia. én úgy tudom, hogy igen.
Sziasztok! Ha a Kaali-ban van az inszemináció, aminek a díja 45 e, akkor a vérvételek és uh-kért is kell fizetni, amiket előtte csinálnak? Köszi!
Örülök, hogy jól vagytok. Biztos minden rendben lesz. Tuleltem a méhtükrozest is. Ennél már csak jobb dolgok jöhetnek. Írj majd arról hogy vagytok. Amúgy én is kislányt almodok magamnak.:-)
Szia Juci! De jó, örülök, hogy tetszett a doki - mondtam, h nagyon jó fej!! :) Gyorsan csináltassátok meg a maradék vizsgálatokat és hajrá az inszemmel!
Nálunk, minden rendben! :) Múlt héten voltam az itteni dokimnál, már lehetett látni a pici fejét és testét az UH-on, akkor volt 23 mm-es! Én lánynak érzem, de majd kiderül! Hányinger, rosszullét, gyomorégés egy folytában, de érte bármit, csak azért imádkozom, h egészségesek legyünk! Szombaton leszek 10 hetes kismama! :))
20-án megyünk a 12. heti vizsgálatokra!
Kívánom, h meríts sok erőt és pozitív energiát belőlünk!!!
Tuti összejön a második és veletek is marad....!!! :) Várom majd az infókat,hogy hogy alakulnak a dolgok
Dejóóóó...nálam decemberben megcsinálták a vérvételeket most voltunk kedden kiderült,hogy velem minden rendben, volt egy endometriózisom 2012-ben ami miatt műtöttek és ezért mondta az orvos,hogy inszemináció,de párom is kapott időpontot,hogy megvizsgálják....és meg kell várnunk az eredményét,ha jó akkor jövőhéten szerdán a vizsgálat után megírják a recepteket és februártól stimuláció. Köszi,hogy írtál,remélem nálunk is minden rendben lesz,valamiért amióta kiderült,hogy minden rendben van velem úgyérzem náluk is sikeres lesz az első,de hát innen lehet nagyot esni úgyhogy nem élem még bele magam,hogy minden menni fog elsőre.Még egyszer köszi,hogy írtál....:))) Te is Pécsre jársz?
Szia!
Nekem elsőre sikerült, de a baba sajnos később elment. Nekünk külön előtte nincs spermavizsgálat. Nálunk úgy nézett ki, h 3. napon vérvétel és én megkaptam a stimus gyógyszereket injekciót. Majd 10. nap uh, és megint az utasítást, s megmondták, hogy nekem akkor a 13. napon inszem. Tüszőrepesztő előtte otthon, mikor lehet utoljára szex, és inszem napján reggel a párom produkált, majd fél óra és megmondják az eredményét-nekünk nagyon jó lett, előkészítették a katonákat, s olyan 13 óra körül inszem. Kis pihi és elmondták, hogy mit kell utána használni. 18. napon teszt-nekem már a 12-től pozitív lett.
Mi majd a másodikra készülünk.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert.
ezért kell megnézni egy pár videót. :)
Köszi, olyan aranyos vagy hogy leírtad, de mi tuti képtelenek lennénk rá. Én legalábbis 1000 %. meghát mi van ha nem jól kevered össze az oldatot, vagy buborék van benne, vagy mit tudom én?:)))
ahogy gondolod. de nem egy nagy dolog. nekem tűfóbiám van... amikor a lombikra készültünk minden nap kellet szúrni többször és a férjem akkor utazott el. így mivel a melóból nem tudtam annyiszor elmenni hát magamnak adtam be. igaz, minden alkalommal leizzadtam, de meg lehet szokni. és kényelmesebb mint bejárogatni. :) egyszer azért próbáljátok ki. :) anyósom nővér volt és ő mondta, hogy csak addig fáj amíg beszúrod a tűt mert csak ott vannak érzőidegek. miután már áthatolt a bőrön csak zsírszövet van és ott már semmit sem érzel. tényleg igaza volt. :)
nem meri egyikünk se:) hozzám közel van amúgy a klinika nem gond, a melóhely is a klinikához, szóval inkább beugrok.
miért nem adod be magadnak, vagy ha nem mered adasd be a pároddal. nálunk mindig a férjem adta be, nem szaladgáltam külön a klinikára a szurik miatt. csak a tüszőrepesztőt adattam be hozzáértővel, azt izomba szokták és kicsit féltem, hogy ha nem jól sikerül akkor becsomósodik. a youtube-on néztünk szuris videókat és aztán ment mint a karikacsapás. :)
jajj de jó, akkor nem kell késni melóhelyről:)
szia. én asszem 7-től vannak ott, onnantól bármikor beadják amikor szeretnéd.
Sziasztok! Mi is most kezdjük az inszeminációt. Pécsi Meddőségibe járok...Ha párom szerdai katonái jól működnek,akkor kiírják a gyógyszereket szurikat stb. és februártól belevágunk (ugye következő ciklus)De hogyan tovább kiírják a gyógyszereket szurit stb de mit és hogyan hogy zajlik az a februári hónap? :D Lehet hülye kérdések,de első inszemináció lesz,remélem nem vagyok egyedül ezekkel a kérdésekkel...:) Volt akinek elsőre sikerült? Várom válaszotokat! További Szép Napot Nektek! :)
Szia Tünci! Sote I-re járok én is, inszemem lesz. viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy az inszem előtti injekciókat reggel hánytól adják be? Szerinted már mehetek 7-re? Köszi
Sziasztok lányok! köszönöm a válaszokat, de nem kellemetlen a mensi közbeni uh?
További ajánlott fórumok: