Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Ezt nem tudom, én utrót nem szedtem. Azt mire adják?
Azt nem mondták, hogy mikor kell menned ultrahagra? Mert az ultrahang alkalmával látja a doki, hogy mekkora tüsző mérete és ettől függ, hogy melyik nap lesz az inszem.
Szia!
Nekem is Ő!
Én már teszteltem, de sajnos em sikerült, így holnap szólok is neki. Az első sikerült, mondjuk, nem ő csinálta, mert azon a napon nem volt bent, de ssjnos elvetéltem spontán.
És neked miért kell inszem?
Szia!
Igen ott, én is ma vagyok a 16. napon és pénteken kell tesztelnem-lehet ugyan az az orvosunk?
sziasztok!
laparoszkópia és hiszteroszkópia után vagyok, minden oké odabent, a belső méhszájjal babrált valamit a dokim, szerinte túl zárt volt, kicsit meglazította talán... (hallott már valaki ilyet?)
az ő javaslatára most megvárunk egy spontán próbálkozást, ha nem sikerül, jöhet az inszem, úgyhogy majd akkor jövök közétek...
Pumukli24
Debrecenben csinálták az inszeminációdat? Nekem most volt az első inszeminációm! Ma vagyok inszem után 16. napon! Pénteken kell tesztelnem!
Szia!
Nekem 31 naposak a ciklusaim-és normál esetben olyan 16. napon volt peteérésem. Az inszem, mind a kétszer a 13. napon volt. Én crinone-t használtam, olyan mint az utro-és inszemet követő naptól kellett használni a 18. napig.
Sziasztok Lányok,
kicsit lemaradtam, van valainél Bébike? Juci? Jól olvastam, hogy ma reggel tetsztelsz? NAGYON SZURKOLOK!
Többiek, ne keseredjetek el, nem szabad feladni!!! Majd tartjuk egymásban a lelket!
Velem most az van, hogy menses első napjától számított 16-21 napig kell szednem Utrot, és ha már a vége felé van ez a kúrám, akkor kell hívnom a dokit. Inszemet kb a ciklus hányadik napján csinálnak? Nekem mondjuk hosszabb, 35 napos ciklusom van, Utrot progeszteron hiány miatt kell szednem (meg gondolom stimuzza a peteéést).
Kitartást mindenkinek, lécci írjatok! :)
Én szinte az egész terhesség alatt véreztem kisebb nagyobb megszakításokkal, ezért kellett a 21.-ik hétig. Nem tudom, hogy mennyire befolyásoló tényező.
Vérzés ellen viszont magnézium infúziókúrákat kaptam 3 hetente 4 naposat. (4X3)
Szia!
Nekem sem csinálnak vérvételt inszem után, de viszont tesztelni a 18. napon kell. Az elsőnél már a 12. napon kimutatta a teszt, hogy pozitív, de az orvos szólt, hogy majd 18. napon kell jelentkeznem-ezt ki kell várni.
Én ma vagyok a 15. napon és negatív-modjuk érzem, hogy most nincs baba-vagyis szombatig azt éreztem, hogy van, de szombaton elég erősen barnáztam, és nem is tudtam pihenni, mert nem voltunk itthol. Szerintem, akkor nem sikerülhetett neki a beágyazódás. Én már nem is tudom, hogy csináljunk e még egyet vagy nem.
köszi a választ, hát nem semmi, hihetetlen, hogy lehet, hogy nekem is ezen múlhat a dolog... mert mindig azt mondják 14. napon ha negatív akkor tuti negatív. idegesítő egy gondolat!!!
de mindegy most már, ha így is történt, már sosem fogom megtudni..
de legközelebb vérvétel nélkül én nem hagyom abba az ultrót, az tuti!
Szia!
22.-én volt pozitív addig semmi.
Én nem mertem nem használni. Sőt, orvosi javaslatra 21.-ik hétig kellett!
Nem mondom, hogy hülyeség, de azt sem hogy nem. őszintén fogalmam sincs
szia anitaas, gratulálok :)
nekem annyi kérdésem lenne, hogy 9.-én és 14.-én is pozítiv volt az otthoni teszt vagy csak 22.-én, ami a 18.nap inszem után?
nekem végig nem jött meg, 14.napon teszteltem csak, ami negatív lett, ezért abbahagytam az ultrot, rá 2 napra meg is jött. vérvétel nem volt. de bennem van egy kicsit, hogy lehet még ha 4 napig ultrot használok, akkor egy vérvétel kimutatta volna...vagy ez hülyeség szerinted?
Sziasztok! Akik a Sote I-re járnak, szoktatok "borítékot" adni? Én is inszem előtt állok, de nem tudom, lehet hogy kéne?
Köszi
Sajnálom. Hova gondoltad?
Az én hasam, inkább a jobb oldalon lent fajdogal. Most én is bizonytalan lettem. Nem tudom mitől lehet.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?