Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Tesztelők! Tényleg nehéz a tüneteket nem keresni, nekem is volt mellfeszülés, haspuffadás, mensi szerű görcsök, de ami a legszokatlanabb volt, az állandó pisilés.
Próbáljátok meg valamivel elfoglalni magatokat, mert a várakozásba be lehet dilizni :-(
Szorítok Nektek! Nekem ma megjött, aminek a tegnapi negatív teszt után kifejezetten örülök, hiszen megyünk tovább! Számolni meg könnyű lesz, mert 1. van és ez az 1. nap :-)
Én fizikailag mondhatni 100%-on vagyok. Szerintem pihenek eleget, de nem mondhatnám, hogy jobban fáradt lennék a szokásosnál. Emellett végzem az itthoni dolgaimat is, csak lassabb tempóban. Lehet, hogy rosszat csináltam vele, de egy fél órát a veteményben is matattam (uram engedélyével és felügyeletével, természetesen :) ). Viszont idegileg a végét járom. Még egy hét várakozástól tutira begolyóznék.
Annyira vegyesek az érzéseim, hasonlóan, mint Neked (és a többi sorstársunknak). Egyrészt ugye bennem van a "nem sikerült" érzés, másrészt meg ott van a tény, hogy első inszemkor 2 tüszőből egy megfogant, és itt bevetem a matekot, hogy 5-ből tán csak megfogan legalább egy... nem?
Pont tegnap jöttem rá valamire, amire eddig nem is gondoltam: az elsőnél 2 hét után teszteltem egy negatívat. Én utána el is könyveltem magamban, hogy nem sikerült és abbahagytam az utro szedését. Kb 3-4 napig nem szedtem és vártam az oroszokat. Aztán mikor nem jöttek, felhívtam a dokimat, s ő azt tanácsolta, csináljak meg még egy tesztet. Miután az pozitív lett, újra elkezdtem az utrót szedni. Van rá elmélet, hogy azért vetélhettem el, mert kimaradt az a néhány nap utró nélkül?
Nem akarok unalmas lenni, de ezt még leírom :) Utaltam rá, hogy vallásos vagyok és imádkozom naponta a Rózsafűzért. Minden hónapban másik "titkot" sorsolnak, és erre a hónapra ez jutott nekem: akit te Szent Szűz Erzsébetet látogatva a méhedben hordoztál... :)
Sziasztok!
Egy kis érdeklődés:
Mindenkinek fájt a hasa, petefészke inszem után és esetleg meddig? Mennyi ideig pihentetek esetleg otthon?
Menyire kíméltétek magatokat?
Köszönöm
sziasztok! nekem ma a derekam fájdogál kissé, és még mindig megvan a mensis fájás is, érdekes, hogy pisilést követően erősebb.
mivel múlt hét péntek-szombat volt az inszem, fogalmam sincs, melyik napot számoljam elsőnek :(
kávét meg nem merek inni, nehogy valami bajt okozzon. mondjuk annyira nem is kívánom.
Szia Egykismama!
Olvastam, hogy te is Dr. Timmermannál voltál. 05.09-n megyek hozzá átjárhatósági vizsgálatra, és úgy döntöttem hogy az inszemet is náluk szeretném végig csinálni. Sokat segítenél ha leírnád, hogy mik a tapasztalataid, milyen vizsgálatokat fog kérni,kb. mindennel együtt mennyibe fog kerülni, mennyi idő telt el hogy időpontot kaptatok. DE legfőképpen az orvos hozzáállására lennék kíváncsi. Segítségedet előre is köszi.
nem az a baj, hogy nagyok a tüszők, hanem hogy reggel volt egy bevérzésem, s attól tart, hogy a nyálkahártya leválik, ha nem használja ki most. mag mivel PCOs vagyok, ennél nagyobbra nem szoktak nőni. IR miatt meg nem akar szarrá stimulálni.
amugy BMC-be járok.
Lottus!
Mi újság? Érzel valamit? Változást?
:-) hát ezen jót mosolyogtam.
Már csak 1 óra 20 perc és szúrhatsz! Mondjuk a hatás nem azonnali :-(
Kitartás!!!
Drága Andy,
együttérzek, de a pozitív hozzáállás nagyon becsülendő és célravezető! Szurkolok, lesz ott még 2 csík :) Szeretettel ölellek!
Drága lányok! Köszönöm az együttérző szavakat! Tényleg nem szabad csüggedni.
A férjem is azt mondta, h mi a küzdős fajtából vagyunk, de meg is fogjuk mutatni az egész világnak, h mindenre képesek vagyunk!!!
:-)
Ezek nagyon jó hírek Abigel!:-)))) De szuper,hogy ennyi van!:-)))
Drukkolok nagyon,hogy minden rendben menjen és a szervezeted várja meg a pénteket!:-)))))
Shaunie, miénk is az. s nálunk is Apa választott fiu nevet :)
Van iker variációnk, bár csak párosra... egyforma nemüre még nincs, de kilenc hónap elég lesz rá.
Helló lányok!
Jelentem három petesejt van.... 16mm, 15mm, 14mm mind a bal oldalalmon. jobb oldal két 11mm.
Nyálkahártya 12mm...egyenletesen mindenhol :)
Doki kérdezte, felkészültünk e az ikrekre... három is lehet. Mondom, ja sirni nem fogunk :)
Csak a bibi, ma volt kicsi vérzésem... amitől tart a doki, áttörő vérzésnek mondta. Fél, hogy természetesen végbemegy a folyamat, mert nagy a nyálkahártyám. Igy ma tüszőrepesztő, pénteken inszem :)
Csajok,szerintem nekem valami hormonbajom van/lesz!:-(((
Ma vagyok a ciklusom 4-5. napján (A fene tudja most hányadik,barnázás-pirosozás egymás után,így ezt most nem tudom pontosra.)és a melleim+bimbók még mindig fájnak...megőrülök!:-((((
Ilyenkorra már el szokott múlni!:-(((
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?