Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok Csajok!
Látom,mindenkinél beindultak a dolgok inszem után!:-))) Hajrá csajok,csak próbáljatok sokat pihenni és pozitívan gondolkodni!:-))))
Én most lehet,hogy kicsit eltűnök,de közben majd rátok nézek...Úgy néz ki,hogy menzeszelek!Azért mondom így,mert fogalmam sincs melyik most az első napom,kevés van,de van,görcsöl a hasam,nem ilyen szokott lenni a menzeszem,de,hát ez a hónap amúgy is más volt,mint eddig.
Beszéltem ma a dokimmal,elmeséltem a barnázást,sokat nem tudott mondani látatlanban,de annyit mondott,hogy lehet,hogy tényleg elindult valami,csak aztán a végére mégsem sikerült.Meg,hogy lehet,hogy sárgatestelégtelenség lehetett...oké,de ezt hogyan tudnám segíteni?!Nem ezért van a progipótlás?!
Most pihenünk,mert annyi munkám lesz májusban,hogy szabira se tudok elmenni,szóval,majd ciklus végén jelentkezem,ezt beszéltem a dokival.
Próbáljuk most a férjemmel kicsit "letojni" a dolgot,most nagyot koppantam,nem szabad így beleélni magam a dologba...
most én melyik napot számoljam az inszem napjának? a pénteket vagy a szombatot?
amúgy ahol a kisebb tüszők voltak, a bal oldalon, ott most szurkál a hasam. vajon mi lehet odabent? most akarnak azok megrepedni tán?
még holnap ráerősítünk akkor :)
ma is megtettük. :)
már nem fáj
és a hasam se
az jó vagy nem jó?
vagy mindenkinek más?
azért érzem a hasikámat, de tényleg napról napra jobb, mintha mi sem történt volna :-)
Szia! A kérdés jó, konkrétan mi sem tudjuk, egy kis ez, egy kis az... A férjem teljesen ok szerencsére. :-) Én szedek bromot a prolaktinomra, ami szépen helyreállt, a többi hormonom ok. Önszorgalomból csináltattam terheléses cukor+inzulin vizsgálatot, ami szintén nem a legjobb, így életmód váltás következett (napi 5x-i kajálás, ch visszafogva+ mozgás és inofolic reggel, este). Az utolsó laborom szerint a D-vit. szintem is a béka feneke alatt volt, így arra is kiemelten figyelek.
A HSG alapján átjárhatatlan vagyok, de a laparoszkópia ezt cáfolta, és nekem is kisebb endometriumokat távolítottak el. Mindez 2 év krónikája. Volt eddig egy sikertelen inszemünk tavaly októberben BP- BMC-ben. És most volt a 2. de az már Győrben, szerdán kell tesztelnem.
Ma először a 2 hét várakozási idő alatt vhogy negatív érzéseim vannak :-( Nem tudom, miért, de olyan mindjárt megjön érzésem van :-(
Letört vagyok, pedig vasárnap van, süt a nap. Szerintem, kezdek bedilizni... ;-)
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy kinél-mi a probléma.
Nekem igazából minden hormonértékem jó, kivéve az Anti TG-t. 40 a maximum, nekem 142. Erre mondta az endokrinológus, hogy ezzel az értékkel nehezebb lesz a teherbeesés, illetve nagyon a vetélés kockázata, viszlát. Nem csinált semmit. Eltelt 1 év, most a meddőségiben felírtak Letrox-ot. A TSH-m mindig is normális volt, most legutóbb 1,19. Tavaly júniusban volt laparoszkópiám, találtak endometriózist, de nem olyan helyen volt, ami akadályozta volna a teherbeesést. Átjárhatóságim, illetve méhtükrözésem is volt. Úgyhogy nagyon reménykedtem, hogy így, egy kis segítséggel összejön majd a babó, de sajnos nem így történt. :-(
Szia. Nekem mostanában nem nézik, de az elején igen-akkor 49,9 nmol/l volt. Az akkori nőgyógyászom azt mondta, azzal soha nem esek teherbe. Majd a másik azt mondta, jó, de javítani kell rajta, hogy a baba megmaradjon-ezért van a pogipótlás. Én úgy tudom a 15-20 fölötti érték ng/ml -re vonatkozik.
De én ezt mentettem el akkor régen: (persze ezt ne vedd készpénznek, majd az orvosod megmondja)
sziasztok, túl vagyok a mai inszemen is :)
hát... a mai az fájt, mert tágítgatta a méhszájat egy kis ideig, hogy biztos jó helyre menjen a cucc.
megtudtam, hogy tegnap 24 milliót lőttek fel! :-)
most már itthon pihengetek.
puszi mindenkinek :)
most jön nekem az, ami még nem volt, a két hét "unalom" :-)
ja, és Duphastont kaptam, nem Utrót, és nem ellenkeztem, bízom a dokiban.
sztetek ha holnap kezdem el, az jó?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?