Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszi!!!:-)))
Én nem adom fel olyan könnyen!:-))))Ha kicsit meg is zuhanok pár napra,az rossz,de utána megyek tovább!:-)))
Andy,biztos tudna adni,de én még várok,aztán hétfőn hívom,bármi lesz,most így döntöttem!
Most beszéltem barátnőmmel,akinek két kislánya van már.Ő is szedte az utrot 12.hétig anno,azt mondta,hogy szerinte attól biztos nem barnázok.Inkább ő arra gondol,hogy valami elindult,csak a szervezetem még nem tudja,hogy mit akar?!
Várok,mást nem tehetek!De jól vagyok,már nem érdekel annyira az egész,csak szeretnék tisztán látni és új hónappal indulni,ha úgy van!!!!;-))
Jaj, Timtsi! :-((((
A nőgyógyászod sem tud egy laborbeutalót adni hcg-re? Ez a tesztelés már őrjítő lehet neked :-(
Veled vagyok én is drága!!!
Köszönöm,nagyon sokat jelent,hogy itt vagytok és támogattok!:-))))))))
Még soha ennyire nem éltem bele magam,de legalább ebből is tanultam most!
Májusban pihenünk,a melóm miatt szabira se fogok tudni menni,szerintem majd júniusban lesz a következő inszem,ha addig nem történik más...:-)))Dokimmal is beszélek még!
Az utró meg bekaphatja!;-))))
Egykisma GRATULÁLOK! Pihenj sokat, csak semmi stressz :)
Timtsi szeretünk, Veled remélünk, és együtt érzünk. Csak hogy támogassalak, nekem is volt ilyen tapasztalatom az Utróval inszem előtt. Én azért szedtem, hogy beálljon a ciklusom 28 napra. Nem jött meg az utró abbahagyása után 1 hétig. Voltam UH-n, volt HCG vérvétel, teszt, minden negatív volt, majd megjött :(. POkoli volt, de sose hátra, mindig előre nézzünk!!!!
Shaunie, ezek ám a szép méretek :D :D ezerrel drukkolok. az nem baj, ha nem egyeszerre repednek, a kislány spermák tovább élnek, majd bevárják a többi repedést, aztán lesz egy lány meg egy fiu :*
Mandella, pihengess és pisilj pozitivat :)
Timtsi... jaaaj ne! :/ tudom, most vegyesek az érzéseid. lehet meg is könnyebbülsz. ezért még remélem, van babóca.
Bobo és Rita, annyira sajnálom. reméljük a következő. Keztitek is a következőt? vagy pihenő lesz most?
Alletzs, hányadik napon vagy? :) mert nekem is volt vagy háromszori pisire menés éjjel.... jót jelenthet :)
EGy Kisma-mánk :) gratula ezredszer is. remélem, két hét mulva pici pulzálás is lesz. nagyon vigyázz magatokra. :)
remélem, nem hagytam ki senkit...
nem mi kértük, a doki így csinálja, de aki ma volt 3 nő még, azoknak is kettő lesz, jönnek ők is holnap is, úgyhogy lehet, itt ez a menete.
de emlékszem, Honeydew-nak itt a Hoxáról is kettő volt...
:-(((( Nálam is ez lesz most,úgy érzem!!:-( A derékfájásom egyik pillanatról a másikra megszűnt ma és láttam pirosat,szóval,szerintem holnap jön a mikulás!De hihetetlen,most örülök neki,mert már ez a hosszú barnázás kikészített!:-((((
Elnézést kérek mindenkitől,ha sokszor kiborultam!!!!
Kitartás csajok!Mindenkinek szurkolok,mert úgyis sikerülni fog mindenkinek!:-)))))
sziasztok
túl vagyok az inszemen, most pihengetek
holnap lesz megint
A doki úgy fogalmazott, hogy "eddig úgy tűnik egyedül van". :) Raktam fel képet róla a naplómban, bár még sok nem látszik rajta! :)
Köszi a gratulációt és a drukkokat! <3
Azta mindenit, van tüsző bőséggel! :)
A dokid ezek szerint így is megcsinálja, hogy nagy az ikerterhesség lehetősége? Anno nekem mikor 3 nagy tüszőm volt, akkor azt mondta hagyjuk ki a hónapot.. :(
Ne idegeskedj, nem egyszerre ér meg mind és biztos nem véletlenül a holnapot mondta a dokid! Szóval tessék a holnapra fókuszálni inkább!!! Drukkolok!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?