Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
dettó így vagyunk mi is, én egy pár hónapja álmodtam, ikrekről, nevekről, még a súlyukról is... reggel elmondtam a páromnak a neveket, neki is tetszenek, úgyhogy szeretnék ikreket! :)
de egykének is van nevünk...
Igazán sajnálom, Andy! :(
Fura, hogy mindenki kudarcát a magaménak élem meg. Ilyenkor nem is tud mit mondani az ember...
Minél inkább közeleg a tesztelés napja,annál inkább úgy érzem, nekem is negatív lesz.
Sziasztok! Sajnos ez enem az én napom, negatív lett a teszt. De majd legközelebb! :-)
Szorítok mindenkinek továbbra is!
Szerintem az ima ilyenkor olyan megnyugtató. :) nem vagyok különösebben nagy hívő, de olyan jól esik.
Nekünk már van nevünk... persze egy csomó, igy nem kell majd listát irni kilenc hónap alatt :)
:) Hétfőn lenne a 14. nap, de tudom, hogy nem bírom ki addig. Vasárnap tesztelek egyet suttyomban (hogy párom se tudja), lesz ami lesz.
Én erőt az imából merítek, de a szoba nálunk is várja a lakóját és én is százszor elképzeltem már a színeket,a kiságyat és benne a kincsünket... vagy kincseinket ;)
Valahogy most már csak kibírjuk vasárnapig :) Kitartás!
jaj lányok, holnap kell mennem az első UH-ra. Egy hete szurom a gonalt, most ugy izgulok, mint egy kis gyerek :) még nem izgultam igy, hogy minden oké legyen.
Andy, pozitivat reggelt!
S mindenkinek, aki tesztel a héten :)
Egyszerűen csak türelmetlen voltam! :)
De persze ha Te tudsz várni, inkább várj, hogy erősebb legyen a masodik csík! :)
Csak optimistán, nem "felesleges pénzkidobás"! :)
Drukkolok!
Csodaszép ajándék lehetett a Kedvesednek! ;)
Egyébként az inszem utáni 12.napon nekem is kimutatta már, nem is hittem a szememnek, azt hittem a tuszo repeszto injekció hatása. :)
Csajok, kitartás Mindenkinek! A várakozás tudom a legrosszabb, de ahogy olvasom, sokaknak már "csak" par nap es ott lesz a két csikos teszt!!
En most először vizualizaltam, miután megláttam a mikroszkop alatt a kis fickókat és biztos vagyok benne, hogy nekem ez is segített. Szóval en is csak ajánlani tudom, bár tényleg nehéz mindig optimistának lenni..
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?